folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gamepass Mi Gefource Now Mı?

Gamepass Mi Gefource Now Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar

malum pc toplamak 15-20k oldu. Bu platformda belli. İkisinden hangisinden memnunsunuz? İnternet sıkıntım yok daireye kadar fiber var şuanki hattım 100mbit

edit: 5 şubat itibariyle gefource now aldım. Gayet memnunum

edit2: 5 şubatta ilk aldığım günler ve gündüz testi olduğu için memnun olduğumu ilettim. Lakin berbat ötesi. 6 aylık almıştım aylık fiyatı uygun olsun diye lakin bir daha bu hizmeti satın almam. Zaten konuda bir mürid belirtmişti oradaki oyunları en leş bilgisayar bile açabiliyor sadece bir kaçını açamıyor. En basit oyunlarda bile 360p görüntü kalitesine düşüyor. Bazen ekran simsiyah oluyor. Tekrar internette araştırdım kimse memnun değil şikayetvar sitesinde bile çok şikayet mevcut. Alacak olursa bu yazımı es geçmesin.

HanDSomE tarafından 24/Mar/22 10:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Hocalar

malum pc toplamak 15-20k oldu. Bu platformda belli. İkisinden hangisinden memnunsunuz? İnternet sıkıntım yok daireye kadar fiber var şuanki hattım 100mbit

Gamepass da cloudda oynama yok sanırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Gamepass'de oyunlar ücretsiz indiriliyor, Nvidia'da ise parasıyla satın aldığın çoğu oyuna destek vermediği için oynayamıyorsun.

Gamepass'de makinaya ihtiyacın var, Nvidia'da ise ihtiyacın olan tek şey TV.

Tercih sana kalmış hocam, Gamepass var bende gayet memnunum. 

Zaten 3-5 tane oyun var beğendiğim online olarak onları oynuyorum boş zamanlarımda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Geforce Now'da oyun oynamak için Steam'den tek tek satın alman gerekli. Ayrıca her oyun desteklenmiyor. 

Gamepass Ultimate alırsan Almanya VPN ve gamepad ile internet üstünden PC ile oyun oynayabilirsin. Gamepass'in artısı Netflix gibi. Parayı verince tüm kütüphane senin oluyor. EA'nin oyunları var. Ubisoft ve Activision'da bu kütüphaneye yakında gelecek. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam kafam karıştı. Bende normal ev laptop var. Oyun makinesi değil. Maksat cloud üzerinden oynamak. Gamepass da cloud seçeneği yoksa ne anladım o işten. Gefource da ise oyun yokmu kütüphanesinde. İlla oyun mu satın almak lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gamepass'in cloud seçeneği var ama fare ve klavye desteği yok. Onun için Xbox gamepad alman lazım ki oda 1.300 lira falandı en son. 

Gameforce için evet tek tek oyun almak zorundasın. Ubisoft oyunları hariç oynanabilecek oyun pek yok zaten. 

TR şartlarında oyun için en uygun yöntemler ya Xbox Series S ve 3 sene Gamepass üyelik almak yada PC toplayıp korsan crackli oyun yüklemek. PC kasasıda evde gereksiz kalabalık bence artık. 

Xbox'ın diğer bir artısı Chrome tabanlı Edge tarayıcı var. Klavye ve mouse takılıp Gameforce üstünden oyun oynanabiliyor. 

mkyb tarafından 29/Oca/22 17:50 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Gamepass'in cloud seçeneği var ama fare ve klavye desteği yok. Onun için Xbox gamepad alman lazım ki oda 1.300 lira falandı en son. 

Gameforce için evet tek tek oyun almak zorundasın. Ubisoft oyunları hariç oynanabilecek oyun pek yok zaten. 

TR şartlarında oyun için en uygun yöntemler ya Xbox Series S ve 3 sene Gamepass üyelik almak yada PC toplayıp korsan crackli oyun yüklemek. PC kasasıda evde gereksiz kalabalık bence artık. 

Xbox'ın diğer bir artısı Chrome tabanlı Edge tarayıcı var. Klavye ve mouse takılıp Gameforce üstünden oyun oynanabiliyor. 

Bu durumda gamepass seçeneğini elemek durumumda kalıyorum. Peki gamepluss sitesinde gefource now için yani. Onlarca oyun seçeneği mevcut. Onlar ücretsiz değil mi? Birde ek olarak steam üzerinden satın aldıklarımızı gefourcenow da oynayabiliyormuyuz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tabiki ücretsiz değil. Yukarıda belirttim zaten. Her oyun desteklenmiyor sadece bu oyunlar destekleniyor.

https://gameplus.com.tr/oyunlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tabiki ücretsiz değil. Yukarıda belirttim zaten. Her oyun desteklenmiyor sadece bu oyunlar destekleniyor.

https://gameplus.com.tr/oyunlar

Aa hocam az kala katakulleye gelicektik. Bu oyunları gördüm. Hepsi ücretsiz giriş yaptığın an oynamaya başlıyorsun sandım. Oo bide oyun satın alıcaz bu listeye göre

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ya oyun almak sorun değil. Ama Steam'deki tüm oyunları oynayamıyorsun saçmalık orada. Geforce'un destek verdiği oyunlarda zaten bugün en patates makinede bile oynanabilecek oyunlar.

Arkaplanda Windows işletim sistemli makine çalışıyor. Önceleri açık kullanarak Windows'a ulaşıp sunucuyu kendi bilgisayarım gibi kontrol edip oyun bile kurabiliyordum ama açığı kapattılar.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hardcore rekabetçi kasmıyorsan

series s + gamepass 

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 21
turkcell gamepass gefourcenow