Garanti Bankasa İnternet Hesapı Olanlra Bir Sorum Olacaktı
-
Arkadaşlar garanti bankasında yeni bir hesap açtırdım bu hesabımı internetten kullanımada açtırdım internet üzerinden iş bankasındaki bi hesapa 1000 TL havele etmek istiyorum nuna ne kadar ücret gider ayrıca ne kdar zamanda karşı tarafın eline ulaşır ?
-
Hiçbir ücret ödemezsin ve paran yarın çalışma saatlerinde ulaşır. Sabah 10 - 10.30 gibi ulaşır. EFT yapacaksın.
-
Hadi ya çok iyiymiş hiç bir ücret ödemezsem :)
-
Tabii ki hocam :) Ne ücreti :) Para bile vermeleri lazım bankalarını kullandığın için...
-
2,5 tl eft ücreti alınması lazım.
-
İş bankasından elden havale ediyorum şerefsizler 20-25 tl alıyorlar
-
Garanti İnternet Şubesi'nden yaptığınız EFT ve başka banka kredi kartı borcu ödeme işlemlerinde tutardan bağımsız olarak 2,50 TL işlem ücreti alınmaktadır.
-
osmansan bunu yazdı:
-----------------------------
Garanti İnternet Şubesi'nden yaptığınız EFT ve başka banka kredi kartı borcu ödeme işlemlerinde tutardan bağımsız olarak 2,50 TL işlem ücreti alınmaktadır.
-----------------------------Allah Allah :| Ben bedava diye biliyorum... Çoğu bankada da bedavadır bu işlem. Vay soyguncular :@
-
aynı seyı benımde yapmam lazım ama yapamıcam normal havale ıle yapıcam 5 lıra bayılcam :S
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------İş Bankası hesabın olmadığı için öyle kazıklıyorlar... Ben de duyduğumda şoke olmuştum.
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------İş Bankası hesabın olmadığı için öyle kazıklıyorlar... Ben de duyduğumda şoke olmuştum.
-----------------------------İş bankası hesap ım var ayrıca garanti bankasın da eft ücreti için sadece 2.5 tl nin dışında başka bir şey almıyorlarmı ?