Garanti Bankasa İnternet Hesapı Olanlra Bir Sorum Olacaktı
-
Havale = Aynı bankanın baska subesine ücretsiz para gönderimi - online internet bankacılıgıyla
EFT = Örn. İş bankasında hesabın var garantiye yollıcaksın o zaman kesiyorlar bende iş bankası var garantiye akbanka ve baska bankalara yollarken 1 TL kesiyor.... -
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam 5-6 senedir kullanıyom garanti bankı
yurt dışından euro gelince 15 € kesiyolar
6 ayda bi 17,50 tl hesap işletim ücreti kesiyolar
havaleden 0,80 tl kesiyolar
eft den 2,50 tl kesiyolar
kontör yüklemeden, şans oyunlara para transferinden felanda havale ücreti kesiyolar
vadeli hesabada para yatır hiç faiz vermiyolar :W
-----------------------------Eeee çok kötü :| insanlar neden Garanti kullanıyor ki :) Yani insanları Garanti'ye çeken şey nedir ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam 5-6 senedir kullanıyom garanti bankı
yurt dışından euro gelince 15 € kesiyolar
6 ayda bi 17,50 tl hesap işletim ücreti kesiyolar
havaleden 0,80 tl kesiyolar
eft den 2,50 tl kesiyolar
kontör yüklemeden, şans oyunlara para transferinden felanda havale ücreti kesiyolar
vadeli hesabada para yatır hiç faiz vermiyolar :W
-----------------------------Eeee çok kötü :| insanlar neden Garanti kullanıyor ki :) Yani insanları Garanti'ye çeken şey nedir ?
-----------------------------web sitesinin tasarımını çok seviyorum
cepbank olayıda güzel :)
dağda bayırda yani internetin olmadığı bi yerde bi sms le para transferi yapıyon karşı tarafında hesabı olmasına gerek kalmadan en yakın atm den çekiyo
bide 3 tane arkadaşım var garantide çalışan :Pp
başka bi sebep yok :)
-
Evet ben efet yapacağıum ve bunun için 2,5 tl kesiyorlarsa çok iyi yarında gidip iş banakasında kavga çıkarıyorum,
-
garantidan yada iş bankasından ücretsiz paranı çek, sonra diğer bankanın BTMsinden kendi hesabına yatır. Bu %100 ücretsiz.
-
kardeş çek parayı iş bankası kartı olan birini bul git atmye yatır parayı yap havaleni 0 ücret yoksa illaki para ödeyeceksin banka içinde dönseydi para ödemezdin.