Garanti Bankası Beni Çağırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Dün Şube sabit telefonundan beni aradılar, eksik evrağınız var yarın şubeye kadar gelebilir misiniz dediler,( ama düşündüm yaklasık 2 yıldır kullanıyorum kartımı ve bir cok kez şubeye gittim, Hesap cüzdani cıakrtmak için 2 kere bi kere de internet bankacılığı için, bi cok kez para cektim yatırdım fatura ödedim) sonra ne evragı dedim ne getirmem lazım dedim, sadece imza atmanız lazım dediler.  tedirgin oldum çünkü. yani gercekten bi imzam eksik olsa hesabımı kullanamamam gerekirdi yada kullandım, ama 2 yıl içinde çok daha önce haber vermeleri gerekirdi. Tuhaf bi durum, sizce ne olabilir?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sikmeyeceeee eşşeğe binmez onlar gitme amk

DevilKingtr tarafından 09/Nis/14 11:08 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

sikmeyeceeee eşşeğe binmez onlar gitme amk

bi ara o kadar şizofrene bagladım ki, sanırım polisler beni arıyorlar ve banka aracılığıyla Kerime ulaşalım demişler diye düşündüm :/ 2  3 gun once de, hesap işletim ücretiyle ilgili 4440338 le gorustum falan ilk basta onla ilgli mi dedim kadın yok dedi onla alakası yok dedi 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştir :)

La git hocam sözleşmeyi oku begenmezsen hiç bişey söylemeden kalk git zorla imzalatacak halleri yok ya :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

git imzalama resmini çek oku örneğini al gel araştıralım :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bankalar arada sırada yapar onu bilgi güncellemek için, gidip gitmemek keyfi bir durum, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

gideccn oraya meraba dicekler tel no kaçtı dicekler bi kaç kaapanyadan bahsedecekler .yol üstü olursa bi uğra

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

2014 yılı müşteri sözleşmelerini yenileyecekler. yani sen bi hak idda edersen sözleşme eski oldugu için seni tokatlayamazlar. yani ellerinde sözleşme yok. onu yenileyip salıverecekler seni. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

imza için çağırıyorlardır.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı

imza için çağırıyorlardır.

adam aynştayn beyler.

la zaten yazmış imza diye :D 

ne diyon?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bakarım imkanım olursa resmini cekerim sozleşmenin vs.

Toplam Hit: 3190 Toplam Mesaj: 23