Garanti Bankası Beni Çağırdı
-
Dün Şube sabit telefonundan beni aradılar, eksik evrağınız var yarın şubeye kadar gelebilir misiniz dediler,( ama düşündüm yaklasık 2 yıldır kullanıyorum kartımı ve bir cok kez şubeye gittim, Hesap cüzdani cıakrtmak için 2 kere bi kere de internet bankacılığı için, bi cok kez para cektim yatırdım fatura ödedim) sonra ne evragı dedim ne getirmem lazım dedim, sadece imza atmanız lazım dediler. tedirgin oldum çünkü. yani gercekten bi imzam eksik olsa hesabımı kullanamamam gerekirdi yada kullandım, ama 2 yıl içinde çok daha önce haber vermeleri gerekirdi. Tuhaf bi durum, sizce ne olabilir?
-
sikmeyeceeee eşşeğe binmez onlar gitme amk
DevilKingtr tarafından 09/Nis/14 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
sikmeyeceeee eşşeğe binmez onlar gitme amk
bi ara o kadar şizofrene bagladım ki, sanırım polisler beni arıyorlar ve banka aracılığıyla Kerime ulaşalım demişler diye düşündüm :/ 2 3 gun once de, hesap işletim ücretiyle ilgili 4440338 le gorustum falan ilk basta onla ilgli mi dedim kadın yok dedi onla alakası yok dedi
-
Burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştir :)
La git hocam sözleşmeyi oku begenmezsen hiç bişey söylemeden kalk git zorla imzalatacak halleri yok ya :)
-
git imzalama resmini çek oku örneğini al gel araştıralım :)
-
Bankalar arada sırada yapar onu bilgi güncellemek için, gidip gitmemek keyfi bir durum,
-
gideccn oraya meraba dicekler tel no kaçtı dicekler bi kaç kaapanyadan bahsedecekler .yol üstü olursa bi uğra
-
2014 yılı müşteri sözleşmelerini yenileyecekler. yani sen bi hak idda edersen sözleşme eski oldugu için seni tokatlayamazlar. yani ellerinde sözleşme yok. onu yenileyip salıverecekler seni.
-
imza için çağırıyorlardır.
-
sanacasta bunu yazdı
imza için çağırıyorlardır.
adam aynştayn beyler.
la zaten yazmış imza diye :D
-
bakarım imkanım olursa resmini cekerim sozleşmenin vs.