Garanti Bankası Beni Çağırdı
-
RotKerim bunu yazdı
bakarım imkanım olursa resmini cekerim sozleşmenin vs.
bekliyoruz hacı merak ettim .
-
bankalardan nefret ediyorum.
durmadan kimlik fotokopisi alıp birşeyler imzalatıyorlar.
her gittiğimde 10 safka kadar birşeyler imzalııyordum artık kurtuldum bir çok bankadan.
yaşasın enpara.com
-
aynen hocam, hesabına para gelir gelmez enpara.com a gönder =) onun dışında 5 kuruş tutumamaya çalış bankada
Adamlar çok iyi iş yapmış
-
maaş hesabı başka bankada olupta en para kullananlar ne yapıyor. tüm parayı eft ile enparaya aktarıp diper işlemleri en para üzerinde yapıyordur böyle oldugunda her ay atıyorum garanti bankasına 4 lira eft ücreti ödemek zorunda kalacak. bununda bi çaresi varmıki
edit
Enpara yı aradım. durumu izah ettim, atm ye gidip yatırmam gerekiyormuş internetten ücretisz gönderemiyormuşum. internetten göndersemde yine eft parası ödeyeceğim.
bana uymuyor
siyahbereli tarafından 09/Nis/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Sikmeseler bari :)
-
Gaz odasina atacaklar seni hoca, belkide sabun yapip sube onunde dagitacaklar, ülkeyi bile terketsen yeridir kac kurtul.
-
RotKerim bunu yazdı
Neden resmini çekmek ile uğraşıcaksınki..
Paşalar gibi kopyasını isteme hakkın var.
-
HoLyCat bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Neden resmini çekmek ile uğraşıcaksınki..
Paşalar gibi kopyasını isteme hakkın var.
" (den den)
AMA sözleşme örnegi istedigi de iş bankası dahil banka çalışanlarının surat ifadesi
bi degişiyor anlam veremedim. o.O
calışanlara ne oluyorsa primle mi çalışıyor bu arkadaşlar.maaş hesabı idi. -
Git, imzalatmak istedikleri evrakı düzgünce oku, okumadan hiçbir şeyi imzalama. Kafan basmazsa avukatımla görüşüp geleceğim de çık git. Fotosunu çekebilirsen koy bakarız.
-
gittim, 10 15 sayfa ekrak imzaladım, önce cekecektim fotografını sonradan üşendim okudum zaten, sözleşme yenilenmiş onun içinmiş. ilk hesabı actırdığımdaki gibiydi işlemler. kafam suna takıldı yinede 2 gun 4440338 haklı müşteri hizmetlerini arayıp durumumu izah ettim, hesap işletim ücretimi iptal ettiler acaba onla mı alakalıdır? ( birazdan yeni konu acacam nasıl iptal ettirdiğimi anlatacam.)