Garanti Bankası Beni Çağırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

bakarım imkanım olursa resmini cekerim sozleşmenin vs.

bekliyoruz hacı merak ettim .

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bankalardan nefret ediyorum.

durmadan kimlik fotokopisi alıp birşeyler imzalatıyorlar.

her gittiğimde 10 safka kadar birşeyler imzalııyordum artık kurtuldum bir çok bankadan.

yaşasın enpara.com

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

aynen hocam, hesabına para gelir gelmez enpara.com a gönder =) onun dışında 5 kuruş tutumamaya çalış bankada

Adamlar çok iyi iş yapmış

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

maaş hesabı başka bankada olupta en para kullananlar ne yapıyor.  tüm parayı eft ile enparaya aktarıp diper işlemleri en para üzerinde yapıyordur böyle oldugunda her ay atıyorum garanti bankasına 4 lira eft ücreti ödemek zorunda kalacak. bununda bi çaresi varmıki

edit

Enpara yı aradım. durumu izah ettim, atm ye gidip yatırmam gerekiyormuş internetten ücretisz gönderemiyormuşum. internetten göndersemde yine eft parası ödeyeceğim.

bana uymuyor

siyahbereli tarafından 09/Nis/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Sikmeseler bari :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Gaz odasina atacaklar seni hoca, belkide sabun yapip sube onunde dagitacaklar, ülkeyi bile terketsen yeridir kac kurtul.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Neden resmini çekmek ile uğraşıcaksınki..

Paşalar gibi kopyasını isteme hakkın var.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

Neden resmini çekmek ile uğraşıcaksınki..

Paşalar gibi kopyasını isteme hakkın var.

" (den den)
    AMA sözleşme örnegi istedigi de iş bankası dahil banka çalışanlarının surat ifadesi
    bi degişiyor anlam veremedim. o.O
    calışanlara ne oluyorsa primle mi çalışıyor bu arkadaşlar.maaş hesabı idi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Git, imzalatmak istedikleri evrakı düzgünce oku, okumadan hiçbir şeyi imzalama. Kafan basmazsa avukatımla görüşüp geleceğim de çık git. Fotosunu çekebilirsen koy bakarız.

Errare Humanum Est
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

gittim, 10 15 sayfa ekrak imzaladım, önce cekecektim fotografını sonradan üşendim okudum zaten, sözleşme yenilenmiş onun içinmiş. ilk hesabı actırdığımdaki gibiydi işlemler. kafam suna takıldı yinede 2 gun 4440338 haklı müşteri hizmetlerini arayıp durumumu izah ettim, hesap işletim ücretimi iptal ettiler acaba onla mı alakalıdır? ( birazdan yeni konu acacam nasıl iptal ettirdiğimi anlatacam.)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 3194 Toplam Mesaj: 23