Garanti Bankasından Kurtulma
-

-
garanti tam şerefsiz bir banka az bi borcun olmasın gunde 20 defa ararlar..
-
İki tane otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar hesap işletim ücreti ama para iadesini nasıl yapıyorlar bilmem.
-
sıfır bakiyeli garanti bankası hesabıma havale yapmıştım,80 Tl kadardı sanırım,bankamatiğe gittim parayı çekmek için...para hesap işletim ücreti altında çalınmış :)
üstüne bir bardak soğuk su içtim içim ferahladı...
-
En güzel En para gerçekten biraz sıkıntılı oturmamış ama güzel. İncik boncuk parası yok
-
Bilocan,en para nokta kom da ne ola ki ?
en para hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
Edit 1
http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ucretler.aspx?mode=ypt burada tüm ücretler sıfır diyor da,bankalardan o kadar çok kazık yemişiz ki insan illa bi bit yeniği arıyor...
Edit 2
İnternet sitesi nasıl,kullanışlı mı ?
Janitschar tarafından 13/Oca/14 16:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Garantinin verdiği cevap mailini çıktısı, birde dekontları bastırıp kaymakamlıkta tüketici hakem heyetine gittim adam hiç uğraşma özellikle Garanti bankasıysa aman sakın dedi.Zira biz iade kararı veririz sorun değil, fakat banka temyize götürürse mahkeme masrafları, avukat masrafları vs sana ödetirler dedi.Bende siktir ettim ve paramı haram ettim.Ağlayanın malı gülene yaramaz diye bir laf var.İki tane otomatik ödeme talimatı verince para almıyorlarmış.
Kendime ait telefon hattının faturasını ve kardeşimin faturasını garanti hesabıma bağlayıp otomatik ödeme talimatı vereceğim taki Eylül ayına kadar.O zaman kartın taksitleri bitince kartı iptal ettirip daha bankanın içindeyken kartı kırıp masada bırakacağım çok pis ahtım var.Bir daha sikseler Garantiyle işi yapmam.Size tavsiyem sizde yapmayın.Soyguncu, hırsızlar.
Ek olarak enpara.com diyenler olmuş.Enpara hesabım var fakat onda taksit olayı yok.Yoksa tek geçerim kendisini.Bu arada ufak bir bilgi vereyim müşteri hizmetlerini arayıp kartımın üstüne isim yazılıp tarafıma getirilmesini istiyorum derseniz karta isminiz yazıp ücretsiz olarak kuryeyle bir haftada kapıya getiriyorlar.