folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Garanti Bankası"Nın Dalavereleri Ve Güvenliği !

Garanti Bankası"Nın Dalavereleri Ve Güvenliği !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şimdi Gt yani Garanti Teknolojinin bir çalışanı ve MainFramelerinde çalışan biri olarak direk şu sor geliyor aklıma kuruluşundan beri Oracle kullanan bir bankanın nasıl oluyorda Hacklenen veritabanı MsSQL?

ahaha :D çok iyi bir noktaya değinmiş ... 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    belki hackledik diye idda edenler photoshop hackeridir :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    compinin lafida kapak olsun bu konuya:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

piyasa belli iste hacilar , oracle nedir biliyormu acaba o elemanlar , ortaliklta catir catir hazir perl kodu derleyen ama c ile hello world yazdiramayan hacker(!) dolu.

bir ara isko nun tahribatin db yi hackledim , db yi cektim diyip 4mb lik ne udugu belirsiz bir mdb yi ortalikta dolastirdigi aklima geldi :D 4mb lan :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

rene gecen changelog a yazmıştı yedekler 2gbyi geçtiği için program devre dışı kalmıştı :D

4mb nere 2 gb nere :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    garati bankası kadar iğrenc hizmet sunan baska bi banka yok!

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    bende garanti bankasını kullanıyorum şahsi işlemlerim için, ziraat ve akbank ı biliyorum ben tövbe yaklaşmam atm sine de şubesine de internetine de allah düşürmesin ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    garantiye has bişey değil hojam bi kaç büyük banka dışında buyuk diye bildiğiniz bankaların çoğuda böyle..

eskiden araştırdıklarım halen aynıysa en guvanli internet bankaclığı akbankta var.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    garantileasing in scripi piyasaya düşmüştü bi ara .. sql de onun sql i sanırım :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    tamamen bir pok atmaktan baska bisey degil.. söylimde simdiden bosu bosuna suclama yapmayin.. resmen garanti bankasini karalama kampanyasindan baska bisi degil.. sen bankada yapilan her islemi bedava mi saniyorsun anlamadim ki? hayatinda kac defa bankada calistiniz? be kadar calistiniz? adamlar eve gönderilen hesap ekstrelerinden bile kurtulmak icin müsterilerine email araciyla gönderelim karsigindan su kadar bonus verelim teklifini bosuna yapmiyorlar? bankada yapilan her islem bir ücrete tabidir.. kaldiki bu ücreti almazsa. banka banka olmaktan cikar. bir islem ücreti pahaliysa emin ol o islemin daha iyi alternatif yöntemi vardir.. ki zaaten sizinde bunu secmenizi bizzat banka önerir.. valla isinize gelir gelmez.. en iyi hizmeti gerek teknolojik gerekse islem bazindan bence garanti veriyor.. isin güvenligini bir yere kadar banka saglar sonrasi size aittir..bu kadar basit... bu karalama kampanyalarini cikaranlarida gayet cok iyi biliyoruz..

1- adamın başına gelmiş ki bunu bizle paylaşıyor

2- ing bank'ı biliyorum sadece atm'den para transferi ücretsiz.. madem o bankada hesabın var yapacağın işlemlerin ücretsiz olması lazım

3- ekstrelere karşı hemen hemen her banka bonus gibi puanlar veriyo

4- bankalar kredi kartından yeterince para kazanıyo işlemden para kazanmazsa batmaz yani

5- diğer bankaları savunup garantiyi kötülemiyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Toplam Hit: 20063 Toplam Mesaj: 33