Garanti Bankası"Nın Dalavereleri Ve Güvenliği !
-
benimde garantide hesabım var şimdiye kadarki işlemlerimin hepsini internetten halletim hiçbi problemle karşılaşmadım baya da hoşuma gitmişti ne sistem kurmuşlan herifler falan diyodum :D demek arada böle uyuzluklarıda oluomuş.
-
banka = Yasal Tefeci :)
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
tamamen bir pok atmaktan baska bisey degil.. söylimde simdiden bosu bosuna suclama yapmayin.. resmen garanti bankasini karalama kampanyasindan baska bisi degil.. sen bankada yapilan her islemi bedava mi saniyorsun anlamadim ki? hayatinda kac defa bankada calistiniz? be kadar calistiniz? adamlar eve gönderilen hesap ekstrelerinden bile kurtulmak icin müsterilerine email araciyla gönderelim karsigindan su kadar bonus verelim teklifini bosuna yapmiyorlar? bankada yapilan her islem bir ücrete tabidir.. kaldiki bu ücreti almazsa. banka banka olmaktan cikar. bir islem ücreti pahaliysa emin ol o islemin daha iyi alternatif yöntemi vardir.. ki zaaten sizinde bunu secmenizi bizzat banka önerir.. valla isinize gelir gelmez.. en iyi hizmeti gerek teknolojik gerekse islem bazindan bence garanti veriyor.. isin güvenligini bir yere kadar banka saglar sonrasi size aittir..bu kadar basit... bu karalama kampanyalarini cikaranlarida gayet cok iyi biliyoruz..
-----------------------------1- adamın başına gelmiş ki bunu bizle paylaşıyor
2- ing bank'ı biliyorum sadece atm'den para transferi ücretsiz.. madem o bankada hesabın var yapacağın işlemlerin ücretsiz olması lazım
3- ekstrelere karşı hemen hemen her banka bonus gibi puanlar veriyo
4- bankalar kredi kartından yeterince para kazanıyo işlemden para kazanmazsa batmaz yani
5- diğer bankaları savunup garantiyi kötülemiyorum
bu adamin mi basina gelmis. güldürme beni haci.. adam bunu resmen bi yerden almis kara haber yapmis.. her banka kar marjini düsünür.. garanti böyle yapiyor.. ve gayette islemleri güzel yapiyor.. bana görede en krali garantide oluyor.. biri akbank demis mesela.. ama bu acilan post camur atmaktan baska bisi degil. eger ki garanti avukatlari bu postu görse bir firmayi kötüleme karalama adina dava acarsa o zaman görürüm bu elemani ben.. ömrü hayatı boyunca calissa karsilayamaz artik tazminati.. hatta düsünmüyor degilim acaba garantinin bi avukatina bu linki göndersem mi diye.. ama gerek yok.. haybeye konu acilmis belli.. varsa bi yarasi gitsin bankayla halletsiz.. insanlari uyardigini zannetmekten baska bisi degil bu. ing bak fortis hsbc yabanci bankalara güvenin siz.. ing banki ileride görürüm ben.. atm den kesmez bi yerden keser sen canını sıkma o konuda.. en azindan garanti aldatmiyo.. islem ücretleri belli.. atm den havale 4 ytl... pasa pasa ya ver yada verme.. -
biri garanti bankasına bu portu gönderse ve hukuki işlem başlatılsa bu portu açan kişihakkında vemecburen tahribat.comilemailile irtibatageçiçektirdevlet bu kişinin ipsini isteyecektir acaba Tahribat.comyöneticileri böyle bir durumdaip adresini verirmibukişinin sadece bu konu için değil diğer konularda diğerlimben bir devlet görevlisine bu sitede sövdüm ve bana dava açıldı fakat banalaşamıyrlarmecbur burayla irtibata geçicekler tahribatbenim ip mi devlete verirmi vermezmi?
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------kiNki bunu yazdı:
-----------------------------cagatay09 bunu yazdı:
tamamen bir pok atmaktan baska bisey degil.. söylimde simdiden bosu bosuna suclama yapmayin.. resmen garanti bankasini karalama kampanyasindan baska bisi degil.. sen bankada yapilan her islemi bedava mi saniyorsun anlamadim ki? hayatinda kac defa bankada calistiniz? be kadar calistiniz? adamlar eve gönderilen hesap ekstrelerinden bile kurtulmak icin müsterilerine email araciyla gönderelim karsigindan su kadar bonus verelim teklifini bosuna yapmiyorlar? bankada yapilan her islem bir ücrete tabidir.. kaldiki bu ücreti almazsa. banka banka olmaktan cikar. bir islem ücreti pahaliysa emin ol o islemin daha iyi alternatif yöntemi vardir.. ki zaaten sizinde bunu secmenizi bizzat banka önerir.. valla isinize gelir gelmez.. en iyi hizmeti gerek teknolojik gerekse islem bazindan bence garanti veriyor.. isin güvenligini bir yere kadar banka saglar sonrasi size aittir..bu kadar basit... bu karalama kampanyalarini cikaranlarida gayet cok iyi biliyoruz..
-----------------------------1- adamın başına gelmiş ki bunu bizle paylaşıyor
2- ing bank'ı biliyorum sadece atm'den para transferi ücretsiz.. madem o bankada hesabın var yapacağın işlemlerin ücretsiz olması lazım
3- ekstrelere karşı hemen hemen her banka bonus gibi puanlar veriyo
4- bankalar kredi kartından yeterince para kazanıyo işlemden para kazanmazsa batmaz yani
5- diğer bankaları savunup garantiyi kötülemiyorum
-----------------------------bu adamin mi basina gelmis. güldürme beni haci.. adam bunu resmen bi yerden almis kara haber yapmis.. her banka kar marjini düsünür.. garanti böyle yapiyor.. ve gayette islemleri güzel yapiyor.. bana görede en krali garantide oluyor.. biri akbank demis mesela.. ama bu acilan post camur atmaktan baska bisi degil. eger ki garanti avukatlari bu postu görse bir firmayi kötüleme karalama adina dava acarsa o zaman görürüm bu elemani ben.. ömrü hayatı boyunca calissa karsilayamaz artik tazminati.. hatta düsünmüyor degilim acaba garantinin bi avukatina bu linki göndersem mi diye.. ama gerek yok.. haybeye konu acilmis belli.. varsa bi yarasi gitsin bankayla halletsiz.. insanlari uyardigini zannetmekten baska bisi degil bu. ing bak fortis hsbc yabanci bankalara güvenin siz.. ing banki ileride görürüm ben.. atm den kesmez bi yerden keser sen canını sıkma o konuda.. en azindan garanti aldatmiyo.. islem ücretleri belli.. atm den havale 4 ytl... pasa pasa ya ver yada verme..
-----------------------------iyi saçmalamışsın;
garanti bankası hakkında kimse olumsuz dusuncelerini soyleyemez mi yani hakaret yok bir sey yok adam hizmetinden memnun değilim demiş burda gelip banka savunuculugu yapma. ayrıca;
17 mil havale işlemine 23 mil. vermek mantıklımı bunu da senin mantığına bırakıyorum
-
ahahahaha:) adamlar üstü kapali madem salak degilsiniz o zaman gidiceksiniz kardesim atm den kendiniz 4 ytl lik havalenizi yapicaksiniz demek istemis garanti yetkilileri kısaca.? illa subeden mi yapmak zorundasin yapma o zaman. bir islem yapicaksan hesap actirdigin subeden yapicaksin. yok illa sana en yakın subeden yapicam dersen 23 ytl kazigi sen yemek icin coktan kabullenmissin demektir.. diger alternatif ise atm den havale etmektir.. yok isinize gelmiyorsa yapmayin gidin akbanktan ondan bundan yapin alla alla:) hee evet memnuniyetsizligi dile getirmis belli.. sen söyle bi asagilara in bakayim kardes. adam orda resmen yapmayin kullanmayin garantiye der gibi yazilar mevcut.. yasal olmayan birseymi yapmis garanti bankasi ki böyle bi uyarida bulunma ihtiyaci duyuyor.. garanti sevmiyorsa sevmiyorum desin. kalkip hackledigini güvenli olmadigi gibi saftirik ne idügü belirsiz copy pastelerle gelirse iste bunun adi karalamak olur güzel kardesim.. zaten ne zaman sacmalasam hep dogrunun ayana basmis oluyorum anasini satayim...
-
Bankaların hepsi yasal tefeci bana göre ak mış, garanti ymiş, iş miş, cartmış curtmuş beni irdelemez. Hepsiyıllık 50-60 milyon hesap işletim ücretini babalar gibi kesiyor. Ulan zaten benim paramı işletip para kazanan sensin birde üstüne para vermek niye? ( Konuyla alakası yok ama bu sıkıntımı belirtmek istedim. )
-
sandman bunu yazdı:
Şimdi Gt yani Garanti Teknolojinin bir çalışanı ve MainFramelerinde çalışan biri olarak direk şu sor geliyor aklıma kuruluşundan beri Oracle kullanan bir bankanın nasıl oluyorda Hacklenen veritabanı MsSQL?
-----------------------------Merhaba sandman ,
Sana soruyorum garantide ne iş yapıyorsun ? Çaycılık mı , ayakcılık mı ? hııı yoksa sistem yöneticisi ve/veya güvenlik uzmanı mısın ?
garantinin oracle kullandığını nereden biliyorsun ?Sen mi yazdın veritabanını yoksa....
Garanti bankasının tüm bilgi işlemini tanırım , sen bana özelden mail adresini veya iletişim bilgilerini (tel , iş adresii vs) gönder ben senin o oracle merakını gideririm :)
Hiç değilse çalıştığın firmanın sistemi hakkında biraz olsun bilgiye sahip olursun..
Diğer forum muridleri kusura bakmasın ama sana aptal demekten kendimi alamıyorum : )
Site hacklenmiş zone-h onaylamış , güvenlik listelerinde bunun tartışması yapılmış konuyla ilgili garanti davacı olmuş vs vs sen atıp tutuyorsun a.q
Bir ön arama yap , güvenlik listelerinin mail arşivini dolaş daha ne diyim olmadı git güvenlik danışmanlarınıza sor olayı ....
-
Garanti Avrupanın En iyi internet bankacılığı sahibidir..
Garanti internet bankacılığı birçok işlemi 87384 şifre ile yapmasını çok seviyorum en azından birişi şifrelerini elegeçirse bile, cep telefonunuza gelen mesaja sahip olmadan hiçbir işlem yapamaz..çok paranoyak ama sağlam..Ben memnumum valla :D
-
Boxor bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
Şimdi Gt yani Garanti Teknolojinin bir çalışanı ve MainFramelerinde çalışan biri olarak direk şu sor geliyor aklıma kuruluşundan beri Oracle kullanan bir bankanın nasıl oluyorda Hacklenen veritabanı MsSQL?
-----------------------------Merhaba sandman ,
Sana soruyorum garantide ne iş yapıyorsun ? Çaycılık mı , ayakcılık mı ? hııı yoksa sistem yöneticisi ve/veya güvenlik uzmanı mısın ?
garantinin oracle kullandığını nereden biliyorsun ?Sen mi yazdın veritabanını yoksa....
Garanti bankasının tüm bilgi işlemini tanırım , sen bana özelden mail adresini veya iletişim bilgilerini (tel , iş adresii vs) gönder ben senin o oracle merakını gideririm :)
Hiç değilse çalıştığın firmanın sistemi hakkında biraz olsun bilgiye sahip olursun..
Diğer forum muridleri kusura bakmasın ama sana aptal demekten kendimi alamıyorum : )
Site hacklenmiş zone-h onaylamış , güvenlik listelerinde bunun tartışması yapılmış konuyla ilgili garanti davacı olmuş vs vs sen atıp tutuyorsun a.q
Bir ön arama yap , güvenlik listelerinin mail arşivini dolaş daha ne diyim olmadı git güvenlik danışmanlarınıza sor olayı ....
-----------------------------G'nin Güneşlideki merkezinde MainFramelerinde Network bölmü altında veri akışı ve sistem işleyişinden sorumlu ekipteyim garanti anasistemlerinde IBM'in zLinux serisine sahip Mainframeleri vardır bu sebepten dolayı zaten MsSQL kurulamaz...Bunun yanında Oracle Türkiyenin katologlarına yada sitesine baksan bile Garantinin çözüm ortagıyız diye bagırırlar.Bunun haricinde 4000 çalışanı olan bir kurumun(sadece bilgi işlem) İzmir Ankara,Bursa ve Adanada Network Nodeları oldugu için oralarda da merkezleri olan ve aynı zamanda kendisine yine baglı olan bir çok kurum ve kuruluşu olan bir firmanın tüm çalışanlarının nasıl tanıyorsun çok merak ediyorum öyle mahalle arası internet kafe degil orası.Onu bile geçtim hiç orda çalışmasam Garantinin iş ilanların PL bilen bir sürü adam aradıgından bile Oracle kullandıgını anlıyabilirim.Haaa bana salak diyen arkadaşın IQ'su ve kendini begenmişligide ayrı bir bok.