folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Garanti Bankasıyla İlgili Yaşadığım Sorun

Garanti Bankasıyla İlgili Yaşadığım Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

şubede cıngar çıkarman saçmalık olur oradaki müdür dahil hepsi oranın bir çalışanı boşuna hır gür çıkartmış olacaksın üstelik hiçbir sorununun çözülmeyeceğine gararnti verebilirim 

kredi kartıyla ilgili şubeden bile en yetkili ekranlara sahip yer çağrı merkezidir  çağrı merkezindekiler şubeye gidin açıklayacaktır lafını genelde telefondaki kişiye laf anlatamadıklarında demekteler

bu işlem için aslında şubeye gitmene gerek yok müşteri hizmetleri halledecektir şu aşamada şubenin yapacağı bir şey yok en fazla talimatını derdini anlatan bir yazı alıp ilgili yerlere iletirler 

sana şöyle yol göstereyim müşteri hizmetlerini ara durumu daha detaylı bir şekilde anlat ve paranın tamamını tek seferde ödeneceğine dair bana belge vereceklerini söyle onlar çözeceklerdir işlerini dahda hzlandırmak istersen gararntinin haklı müşteri hattı var google da aradığında o numarayı bulabilirsin oraya durumu bildirirsen durum çok daha hızlı çözülecektir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yine mi garanti. geçmiş olsun

bana hesap açmamıştı yıllar önce. çok şaşırmıştım genelde tersi olur onlar yalvarır gelin diye

neyse şimdi bunları okudukça iyiki açmamış diyor insan. verilmiş sadakam varmış.

bu arada neden erkek temsilci :)) turkcel den çaldın değil mi

daha rahat küfür ediliyo aga :) baaayan oldumu insan ister istemez bi çekiniyo :) toplumsal baskı :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    captain bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yine mi garanti. geçmiş olsun

bana hesap açmamıştı yıllar önce. çok şaşırmıştım genelde tersi olur onlar yalvarır gelin diye

neyse şimdi bunları okudukça iyiki açmamış diyor insan. verilmiş sadakam varmış.

bu arada neden erkek temsilci :)) turkcel den çaldın değil mi

daha rahat küfür ediliyo aga :) baaayan oldumu insan ister istemez bi çekiniyo :) toplumsal baskı :)

anladım espirisine dedim zaten. Turkcelin müşteri temsilci kaydı var gülmekten ölmüştüm sen yazınca o aklıma geldi

-turkcel hep karıları çıkartıyor karşıma  erkek verin bana  erkek :))

demiş sonrasında derdini anlatımıştı . bazen hak ediyorlar.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

şubede cıngar çıkarman saçmalık olur oradaki müdür dahil hepsi oranın bir çalışanı boşuna hır gür çıkartmış olacaksın üstelik hiçbir sorununun çözülmeyeceğine gararnti verebilirim 

kredi kartıyla ilgili şubeden bile en yetkili ekranlara sahip yer çağrı merkezidir  çağrı merkezindekiler şubeye gidin açıklayacaktır lafını genelde telefondaki kişiye laf anlatamadıklarında demekteler

bu işlem için aslında şubeye gitmene gerek yok müşteri hizmetleri halledecektir şu aşamada şubenin yapacağı bir şey yok en fazla talimatını derdini anlatan bir yazı alıp ilgili yerlere iletirler 

sana şöyle yol göstereyim müşteri hizmetlerini ara durumu daha detaylı bir şekilde anlat ve paranın tamamını tek seferde ödeneceğine dair bana belge vereceklerini söyle onlar çözeceklerdir işlerini dahda hzlandırmak istersen gararntinin haklı müşteri hattı var google da aradığında o numarayı bulabilirsin oraya durumu bildirirsen durum çok daha hızlı çözülecektir

eyvallah hocam şubeye gitme taraftarı bende değilim açıkcası ama bu gün sırada beklerken şahit olduğum bi olayı paylaşayım hemen kadın uğraşmış uğraşmış güzel sakin edeplide bi hanım baktı işi olmuyo orda biraz sesini yükseltmesiyle işi halloldu ve çıkarkende aynen şu cümleyi attı ortaya bana öğrettiğiniz tek şey cadoloz olmak insanice yaklaştıkca karşınızdakini keriz yerine koyuyosunuz bunca milletin içinde kendinizide benide rezil ediyosunuz dedi bu olay üzerine bende böyle bi şey düşünmüştüm :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Erkek temsilciye bağlayın lafına güldüm :D (turkcell bana erkek bağlayın :))

Hocam şubeye gidip cıngar çıkarmanın alemi yok. Faydasıda olmaz sadece sinirlendiğinle kalırsın.

Garanti zaten illet berbat bir banka. O bankadan kart almaz zaten hata. Bunu yapmammalıydın ama olmuş bi kere :)

Arıyorsun m.hizmetlerini. H.burada dan aldığın kağıdı anlatıyorsun durumu açıklıyorsun. Eğer karşıdaki avanak temsilci "böyle oluyor maalesef" felan derse hemen "beni daha yetkili birine bağlar mısınız?" diyorsun. Zaten sana şunu diyecek otomatik olarak "efendim benim yapabileceğimden daha başka birşey yapılamaz ... " diye avuntmaya çalışacak sen tekrar : "olabilir. beni daha yetkili birine bağlar mısınız?" diyeceksin. Muhtemelen aynı cümleyi 4-5 kere kurman gerekebilir. Daha sonra seni yetkili birine bağlıyacaklar. Ona durumu düzgünce belirt olayı anlat baştan sona itibaren. Olması gerekeni ve şu an olan saçmalığı öğrensin. Eğer o da çözüm üretemezse tüketici hakem heyeti ile uğraşmak zorunda kalacaksın.

Hadi gâzan mübarek olsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Erkek temsilciye bağlayın lafına güldüm :D (turkcell bana erkek bağlayın :))

Hocam şubeye gidip cıngar çıkarmanın alemi yok. Faydasıda olmaz sadece sinirlendiğinle kalırsın.

Garanti zaten illet berbat bir banka. O bankadan kart almaz zaten hata. Bunu yapmammalıydın ama olmuş bi kere :)

Arıyorsun m.hizmetlerini. H.burada dan aldığın kağıdı anlatıyorsun durumu açıklıyorsun. Eğer karşıdaki avanak temsilci "böyle oluyor maalesef" felan derse hemen "beni daha yetkili birine bağlar mısınız?" diyorsun. Zaten sana şunu diyecek otomatik olarak "efendim benim yapabileceğimden daha başka birşey yapılamaz ... " diye avuntmaya çalışacak sen tekrar : "olabilir. beni daha yetkili birine bağlar mısınız?" diyeceksin. Muhtemelen aynı cümleyi 4-5 kere kurman gerekebilir. Daha sonra seni yetkili birine bağlıyacaklar. Ona durumu düzgünce belirt olayı anlat baştan sona itibaren. Olması gerekeni ve şu an olan saçmalığı öğrensin. Eğer o da çözüm üretemezse tüketici hakem heyeti ile uğraşmak zorunda kalacaksın.

Hadi gâzan mübarek olsun.

eyvallah hocam şu an düşündüğümde dediğin gibi daha yetkili bi müşteri temsilcisiyle halledebileceğimi düşünüyorum durumu fakat olmazsa yapacak bi şey yok önümüzdeki haftaya sarkıtıp tüketici hakem heyetine gidicem artık ya para çok çok büyük bü mebla değil hani versemde çok çok fazla sıkışmıcam ama neden böyle yani hakkımı aramak istiyorum bu gün zıvanadan çıkardılar resmen beni. tavsiyen için teşekkürler :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

tüketici hakem heyetleri onlara yığılan dosya masrafları iadeleri vs lerler boğulmuş durumda senin başvurun  sonuçlanana kadar paranın iadesi taksit taksit biter zaten 

haklı müşteri hattını aramanda fayda var 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2442 Toplam Mesaj: 18