Garanti Belgesi Kayıp.
-
Sayın müridler vatan bilgisayardan aldıgım wd haricidisk ürünün garanti belsegesi kayıp malesf herşeyi var fatura kutu kullanma klavuzu vs vs vs vs nasıl yapıcaz hdd bozuldu servise vercem ama garanti belsegi yok bide degişim olmuş bi üründü bu nasıl olcak elimkolum baglı bekliyorum.......
-
Fatura yeterli oluyodu diye biliyorum ama Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri'ni bi ara derim kesin bilgi için.
-
ürün barkodundan buluyolar diye biliyorum tabi işlerine gelir de uğraşmak isterlerse...
-
fatura, fiş yada barkod.
-
fatura kanıttır yapmaları lazım .. dam dum ederlerse internetten şikayeti bas hemen ararlar
-
Aynı olay başıma geldi faturayı kabul etmediler bende şikayetvar'a yazınca almak zorunda kaldılar.
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı olay başıma geldi faturayı kabul etmediler bende şikayetvar'a yazınca almak zorunda kaldılar.
-----------------------------Nasıl ve nereye başvurcaz genellikle ürünlerimmi degiştirdiler gercekten ama bu sefer garanti belgesi yok vatanın müdürünün tanıyorum Antalya şubesinin tanıyorum dedigim yüksek miktarda alışverişim var seri numarasıyla olcak bişeyse sanırsam ugraştırmazlar işlh pazartesi bakıcaz artık ..
-
fatura garanti demek, icin rahat olsun. beende benzeri is yapiyorum.
-
garanti belgesini bulsan bile bi işine yaramaz hocam çünkü o belgenin içinde bi çizik bile yok.. herşey faturada faturanı alıp gdiyosun vatana veriyosun yapıyolar.
-
nuri vatan a selamımı söyle
-
bu devirde garanti belgesimi kaldı yaaa fatura yeterli eğer wd nın elements serisi ise eve geçince bakayım garanti belgesini bulabilirsem sana yollayayım :)