Garanti Belgesi Kayıp.
-
benden fatura sormadılar anakartın serı no ve sornunu soryor ve sana üzürünü serviste olduguna dair kagıt verıyor ürünü servisden alırken sana verdıgı kagıt veya kimilk isityor
-
bladex38 nickli muride pm at.vatanda çalışıyor.elindeki belgelerle birşey elde edemezsen o yardımcı olabilir.
-
garanti belgeseli diye okudum :|
-
fatura varsa geçerli olur yoksa önemli değil seri numarasından baksınlar işleri ne
logitech e seri numarasını söyleyip istediği yapıyosun
-
faturaya bile gerek yok seri numarasından ne zaman alındığı nerden alındığı kime satıldığı bütün bilgileri çıkıyor ortaya. garantiye çok ürün gönderdim. hiçbirinde ne fatura nede belge götürdüm. sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. vatan bilg. müşteri hizmetlerine sor derim. yada direk wd nin yetkili servisini ara netten. vatana götürmene gerek yok.
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------
ürün barkodundan buluyolar diye biliyorum tabi işlerine gelir de uğraşmak isterlerse...
-----------------------------aynen polen bilgisayar vardı eskıden orda ole yapıyolarda ama vatan oyle yapmıyor sanırım fatura gotrudum ben hep faturasız denemedım vatanda
edit: faturan varsa sorun yok hocam
-
Hocam fatura demek garanti demek artık =)
Garanti belgesi olsada faturayı soracaklar sana.
Fatura da elinde olmasa onların arşivlerinde mutlaka var.
Zaten barkodu okuttuklarında herşey ortaya çıkar.
Sen ürünü oradan aldığını her türlü gösterirsin yani =)
-
Müriidler fatura önemlide adamlar heryere yazmışlar garantide lazım diye yoksa yok diye :D
-
fatura yeter hocam, arkadaşın direk değiştiler vatan'da.
-
Teşekürler servise verdim hdd garanti belgesini sormadılar bile :D