folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği

Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Beyler şimdi bu işe girmeyi düşünüyorum ancak tereddütlerim var.

İşle ilgili herhangi bir yetkiliyle konuşmadım, bir arkadaşımın arkadaşı şuan bu işte çalışıyor.

O çalışan eleman, arkadaşıma tavsiye etmiş; arkadaşım da bana tavsiye etti. Çalışan elemanın arkadaşıma söyledikleri kadarıyla işi anlatıyorum.

• Akşam 6 - Gece 2 Arası: Böylece nerden baksanız gün içinde saat 5'e kadar istediğimi yapabiliyor olacağım.
    • Yol/Yemek/Sigorta
    • Haftada 2 gün İzin
    • 8 saatlik çalışma alanı içersinde 1 saat yemek 1 saat de çay/sigara molası. Yani totalde 6 saat çalışma.
    • Aylık 1200 Lira net maaş + prim de veriyorlarmış sanırım.
    • İlk ay eğitim yapıyorlar ve eğitim sırasında belli bi ücret veriyorlarmış. 500-600 lira arası.
    • Ondan sonra işe başlıyoruz ve 2 SENELİK sözleşme imzalatıyorlar.
    • İlk sene izin almak yok, sürekli çalışma halinde olacağım.
    • 2 sene içersinde işi bırakırsam "eğitim parasını geri alıyorlar" imiş.

Şimdi arkadaşlar, ben üniversite öğrencisiyim. Aslına bakarsanız iş bulup para biriktirmem lazım.

Ancak 2 yıl boyunca bi yerde çalışmayı göz alamam. Hayatın bizi nereye yönlendireceği belli olmuyor.

Kaldı ki işi bırakmak da isteyebilirim hatta zaten önümüzdeki nisan-mayıs aylarında yurt dışına çıkacağım. O dönemde izin alamayacağımdan mecburen işi bırakmak zorunda kalacağım. Ancak işi bıraktığım zaman ne gibi yaptırımları olabilir bilemiyorum. Sonuçta Garanti Bankası, kendisi mağdur olmaz beni mağdur bırakır.

Daha önceden bu işte çalışmış olanlardan veya iş hakkında bilgi sahibi olanlardan fikir bekliyorum.

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Öğrenci adama kral iş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

alım şartları ne varsa yer bizde girelim mis gibi işmiş

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bence 2 yıl olayını dert etme hacı on numara iş :) benim bile giresim geldi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

çok eğlenceli bi sınava gireceksin o iş için

sırf o sınav için bile başvurun gidin sınava (garantilikariyer.com mu ne bi sitesi var)

sınavı geçerseniz önce toplu sonra birebir mülakata çağırırlar

öğrenciysen eğitimin nedeniyle işini bırakmak zorunda kalırsan sana mutlaka yardımcı olucaklardır (gel part time çalış, ara ver sonra yine bize gel gibi. )

garanti türkiyenin en çalışılası yerlerinden biridir, sap sap işe gidip gelme orda biraz çevre yap muhtemelen güneşlide ki yerde çalışacaksın güzel hatunlar falan var

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

sırf o sınav için bile başvurun gidin sınava (garantilikariyer.com mu ne bi sitesi var)

öğrenciysen eğitimin nedeniyle işini bırakmak zorunda kalırsan sana mutlaka yardımcı olucaklardır (gel part time çalış, ara ver sonra yine bize gel gibi. )

garanti türkiyenin en çalışılası yerlerinden biridir, sap sap işe gidip gelme orda biraz çevre yap muhtemelen güneşlide ki yerde çalışacaksın güzel hatunlar falan var

Aynen hocam aynen. Yani diyorsun ki işi bıraktığım zaman beni madur etmezler?

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Beyler daha fazla yorum bekliyorum sizlerden özellikle deneyimli arkadaşlardan.

hay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mahzal bunu yazdı
    ipTelefon bunu yazdı

Aynen hocam aynen. Yani diyorsun ki işi bıraktığım zaman beni madur etmezler?

yok dostum etmezler, benzer şekilde satış kanalında çalışan arkadaşım vardı orda çalışırken üniv kazandı işe gireli 4-5 ay olmuştu eğitimine destek olsun diye fazladan prim verip ceza falan kesmeden ayırdılar. daha sonra da part time çalıştı orda

bende bi kere sınavlarına girdim mülakata çağırdılar işimden memnun oldugumdan gitmedim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

mesai saatleri cok guzelmis.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Nerden basvuruluyor :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hocam sağlık açısından muhtemelen tehlikeli saatter, ve 2 sene olayını gerçekten öyle tiklemeseler sözleşmeye koymazlardı o maddeyi oku bakalım eğitim ücreti ne kadarmış? Hani 1-2binlira bişeyse 2 ay bedavaya çalışr öyle çıkarsın. 

Onun dışında hakikaten cazibeli iş :-)

Bir de garanti epeyce kayıp yaşamadı mı yav bu aralar işten çıkarma bile yapar bence

...said addicted.
Toplam Hit: 2265 Toplam Mesaj: 23