Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği
-
Beyler şimdi bu işe girmeyi düşünüyorum ancak tereddütlerim var.
İşle ilgili herhangi bir yetkiliyle konuşmadım, bir arkadaşımın arkadaşı şuan bu işte çalışıyor.
O çalışan eleman, arkadaşıma tavsiye etmiş; arkadaşım da bana tavsiye etti. Çalışan elemanın arkadaşıma söyledikleri kadarıyla işi anlatıyorum.
- Akşam 6 - Gece 2 Arası: Böylece nerden baksanız gün içinde saat 5'e kadar istediğimi yapabiliyor olacağım.
- Yol/Yemek/Sigorta
- Haftada 2 gün İzin
- 8 saatlik çalışma alanı içersinde 1 saat yemek 1 saat de çay/sigara molası. Yani totalde 6 saat çalışma.
- Aylık 1200 Lira net maaş + prim de veriyorlarmış sanırım.
- İlk ay eğitim yapıyorlar ve eğitim sırasında belli bi ücret veriyorlarmış. 500-600 lira arası.
- Ondan sonra işe başlıyoruz ve 2 SENELİK sözleşme imzalatıyorlar.
- İlk sene izin almak yok, sürekli çalışma halinde olacağım.
- 2 sene içersinde işi bırakırsam "eğitim parasını geri alıyorlar" imiş.
Şimdi arkadaşlar, ben üniversite öğrencisiyim. Aslına bakarsanız iş bulup para biriktirmem lazım.
Ancak 2 yıl boyunca bi yerde çalışmayı göz alamam. Hayatın bizi nereye yönlendireceği belli olmuyor.
Kaldı ki işi bırakmak da isteyebilirim hatta zaten önümüzdeki nisan-mayıs aylarında yurt dışına çıkacağım. O dönemde izin alamayacağımdan mecburen işi bırakmak zorunda kalacağım. Ancak işi bıraktığım zaman ne gibi yaptırımları olabilir bilemiyorum. Sonuçta Garanti Bankası, kendisi mağdur olmaz beni mağdur bırakır.
Daha önceden bu işte çalışmış olanlardan veya iş hakkında bilgi sahibi olanlardan fikir bekliyorum. -
Öğrenci adama kral iş
-
alım şartları ne varsa yer bizde girelim mis gibi işmiş
-
bence 2 yıl olayını dert etme hacı on numara iş :) benim bile giresim geldi :D
-
çok eğlenceli bi sınava gireceksin o iş için
sırf o sınav için bile başvurun gidin sınava (garantilikariyer.com mu ne bi sitesi var)
sınavı geçerseniz önce toplu sonra birebir mülakata çağırırlar
öğrenciysen eğitimin nedeniyle işini bırakmak zorunda kalırsan sana mutlaka yardımcı olucaklardır (gel part time çalış, ara ver sonra yine bize gel gibi. )
garanti türkiyenin en çalışılası yerlerinden biridir, sap sap işe gidip gelme orda biraz çevre yap muhtemelen güneşlide ki yerde çalışacaksın güzel hatunlar falan var
-
ipTelefon bunu yazdı
sırf o sınav için bile başvurun gidin sınava (garantilikariyer.com mu ne bi sitesi var)
öğrenciysen eğitimin nedeniyle işini bırakmak zorunda kalırsan sana mutlaka yardımcı olucaklardır (gel part time çalış, ara ver sonra yine bize gel gibi. )
garanti türkiyenin en çalışılası yerlerinden biridir, sap sap işe gidip gelme orda biraz çevre yap muhtemelen güneşlide ki yerde çalışacaksın güzel hatunlar falan var
Aynen hocam aynen. Yani diyorsun ki işi bıraktığım zaman beni madur etmezler?
-
Beyler daha fazla yorum bekliyorum sizlerden özellikle deneyimli arkadaşlardan.
-
mahzal bunu yazdıipTelefon bunu yazdı
Aynen hocam aynen. Yani diyorsun ki işi bıraktığım zaman beni madur etmezler?
yok dostum etmezler, benzer şekilde satış kanalında çalışan arkadaşım vardı orda çalışırken üniv kazandı işe gireli 4-5 ay olmuştu eğitimine destek olsun diye fazladan prim verip ceza falan kesmeden ayırdılar. daha sonra da part time çalıştı orda
bende bi kere sınavlarına girdim mülakata çağırdılar işimden memnun oldugumdan gitmedim
-
mesai saatleri cok guzelmis.
-
Nerden basvuruluyor :D
-
Hocam sağlık açısından muhtemelen tehlikeli saatter, ve 2 sene olayını gerçekten öyle tiklemeseler sözleşmeye koymazlardı o maddeyi oku bakalım eğitim ücreti ne kadarmış? Hani 1-2binlira bişeyse 2 ay bedavaya çalışr öyle çıkarsın.
Onun dışında hakikaten cazibeli iş :-)
Bir de garanti epeyce kayıp yaşamadı mı yav bu aralar işten çıkarma bile yapar bence