Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği
-
trooper bunu yazdıcracker bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Garanti sağlamdır kaçırma hocam ;)
Ne sağlamı hoca, eylemlere destek verdiği için 70bin kişi kartlarını iptal ettirdi. ve hala iptal ettirenler var. Borsada ise yerin dibine girmiş durumda.
Tayyip garanti ve benzeri bankaları sikecek. Affı yok, Fazlada yaşayacağını sanmıyorum. Taş çatlasa 10 sene.. Halkı sömürmeyi bırakacak,şuan %48 faiz uyguluyor, ama kimsenin sesi çıkmıyor. Ya amerikadaki gibi yıllık %1 faiz uygulayacak. yada finito.. 10 sene sonra garanti halkın parasını hortumlucak, yada cem uzan gibi bi vaka gerçekleşmesi muhtemel. Bak buraya yaziyorum sene 2013.
mehmet emin karamehmetin bankası. türkcell, show, digiturk, garanti... bunlar hep aynı adamın. tayyip tv'sini elinden alınca tepkilerini eylemlere destek vererek gerçekleştirdiler diye tahmin ediyorum
az bilgi garanti bankası kimin kimin
-
bence yaşlanmay abaşladıgında da yapabileceğin bir işe yatırım yap emek harca
yatırıp yap dedim bu cümle şu demek, gençken öğrenip ter döktüğün iş sayesinde 30undan sonra ekmek yiyecekisn o yüzden şuanki zamanını iyi değerlendir. 800 liraya kaynakçılık yaprsın ama 30 yaşını geçtinmi misal dükkanın olur araban olur çevren olur sermayan olur mesleğin olur
illa kalk demircilik yap demiyorum o sadece örnek. garanti bankasında call center elemanlıgınıda elbette bri yapacak o iş boş kalacak değil.ama kısa vadede çöüzm gibi görünenleri iyi düşün emeğini sana ileride faydası olacak işlere ver.. umarım analtabşlmişimdir. türkiyede yazılım çok iyi yapanlar hariç diğer sektorlarde ağır işler para ediyor. bi elektrik mühendsii nekadar kazanıyor biliyormusunuz. yada bir otomasyon uzmanı adam ayda 8000 kazanıyor. ve çocukluktan öğrnemiş.
ya devlet işte, burası tr okudum aç geziyoz tiplerinden olmayın ticaret abi herşeyin başı ticaret. call center işinı bırakın kızlar yapsın. konyu baltaladık ama neyse affola