Gargoyle - March Of The Heroes (- Melodic Black Metal [Türk Grup] -)
-

GRUP HAKKINDA
Gargoyle 2005 yılı yaz döneminde kuruldu. Kısa süre sonra iki parçadan oluşan (Disaster of the Silent Shores) ismini verdikleri bir demo kaydettiler ancak bu demo hiç yayınlanmadı. Yinede grubun offical websitesinden irtibat kurarak demoyu elde etmek mümkün. Bunaltıcı iş temposu arasında nefes alınabilecek eğlenceli bir proje olarak başlayan Gargoyle, zamanla amacını aştı. Gargoyle, yakın bir aile dostları olan Yasin Bayrak'ın kendine özel kurdugu ev stüdyosunda ilk albümü (March of the Heroes)'u kaydetti. 2006 Ocak ayında kayıtları tamamlanan albüm sonrası Gargoyle, Atlantis Müzik ailesine katıldı.
TRACKLIST
- 1.Disaster of the Silent Shores
- 2.Crying Angel
- 3.Rain
- 4.Dawn at bosphorus
- 5.March of the Heroes
- 6.Homecoming
- 7.Epilogue
GARGOYLE
Pelin Pelister Akyurek - Bass
Cem Akyurek - Guitars / Vocals
Melih Pekin Pekinbas - Keyboard
Gargoyle offical Websitewww.geocities.com/gargoyletheband
(Bilgiler: garaj.org'dan alıntıdır... Download linki tarafımdan upload edilmiştir.)
Download Link : http://rapidshare.com/files/126083959/Gargoyle-MotH.rar.html 60MB
-
şimdi bunlar Türkmü hoca :s
-
Evet.. Türk ne oldu ?
-
kotam sıfırlansın indireym dinlemek lasım güzel oluyo böle gruplar...
-
hoca bulabilirsen guardinals ve pagan'ın da albümlerini isteriz :|
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
Evet.. Türk ne oldu ?
yok bişi olmadı hoca...iyiymiş ondan dedim -
Lemuria bunu yazdı:
hoca bulabilirsen guardinals ve pagan'ın da albümlerini isteriz :|
-----------------------------guardinals in albümü daha çıkmadı ama ben dinledim hocalar parçalarını. yemin ediyorum çok güzel olmuş. eminim herkes beğenecektir ama albümü bekliyoz bakalım işte....
-
Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum
1.Madem Türksün niye yabancı isim kullanıyorsun?
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse. -
AntiOksidan bunu yazdı:
Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.
dimi:)bende aynen öyle düşündüm ama sonradan birde baktım ki çok sevdiğim arkadaşlarım dinliyormuş bok attığımı sanmasınlar diye söylemedim :)
ama öyle abi haklısın valla ne diim :D
-
AntiOksidan bunu yazdı:
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.
-----------------------------1. türkiyede metal piyasası i açıcı değil. gruplar kendilerini yurtdışında daha iyi tanıtmak için yabancı isim kullanıyorlar.
2. türkçe black metal ingilizce kadar iyi olmaz. ingilizcede vurgular çok daha farklıdır..
-
beyler bu albümde istanbulun fethini anlatıyorlar.. bu yüzden ingilizce yazıp yabancı kitlelere de istanbulun fetihini müzik yaparak anlatmış oluyorlar..