Gargoyle - March Of The Heroes (- Melodic Black Metal [Türk Grup] -)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum
1.Madem Türksün niye yabancı isim kullanıyorsun?
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.
Hocam muzıkte Turktu İngilizdi diye bi ayrıma gidilmesine karsıyım..Muzik evrenseldir..Sozler notalar muzıkler, zevklerdir renklerdir tartısılmaz.Adamlar gayet orjinal birsey cıkarmaya calısmıslar bence..Hmm ama sen dersen Doa diye bi kız var mesela bunun ismine bisey onaylarım bende karsıyı bu Turkceyi bozmaktır cunku.
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.
Hocam muzıkte Turktu İngilizdi diye bi ayrıma gidilmesine karsıyım..Muzik evrenseldir..Sozler notalar muzıkler, zevklerdir renklerdir tartısılmaz.Adamlar gayet orjinal birsey cıkarmaya calısmıslar bence..Hmm ama sen dersen Doa diye bi kız var mesela bunun ismine bisey onaylarım bende karsıyı bu Turkceyi bozmaktır cunku.
Tamam enstrumantel falan olsa derim yani evrenseldir dinlerim diye ama bişey anlamıyorum ki içinde söz barındırıpta anlayamıyosamda boş yere vakit kaybetmek istemem he çok ritim çok güzeldir yani kalite açısından çekiyodur onun haricinde dinlemek garip geliyo bilmiyorum varsa alınmasın arkadaşlar tek kelimesinin anlamını bilmeksizi yabancı bi şarkıyı baştan sona söyleyebilen arkadaşlar var ne bilim garip geliyo bi bakar adam mesela fuck me ne demek :D -
AntiOksidan bunu yazdı:
2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.-----------------------------
abi adam demekki büyük düşünüyo " ben dünyaya açılcam, internet mucezisini kullancam, o yüzden ingilizce söyleyip yazıyorum " diye bi poklar düşünüyor
veya
adamlar okadar özentiki amarikan aksanıyla konuşup amarikan kültürüne tapıyorlar
ikisinden biri veya her ikisi
-
zaten fazla turk black metal grubu yok. indirip bi bakayim umarim begenirim