folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gargoyle - March Of The Heroes (- Melodic Black Metal [Türk Grup] -)

Gargoyle - March Of The Heroes (- Melodic Black Metal [Türk Grup] -)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum

1.Madem Türksün niye yabancı isim kullanıyorsun?
    2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.

Hocam muzıkte Turktu İngilizdi diye bi ayrıma gidilmesine karsıyım..Muzik evrenseldir..Sozler notalar muzıkler, zevklerdir renklerdir tartısılmaz.

Adamlar gayet orjinal birsey cıkarmaya calısmıslar bence..Hmm ama sen dersen Doa diye bi kız var mesela bunun ismine bisey onaylarım bende karsıyı bu Turkceyi bozmaktır cunku.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    r3b3l bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Metal dinleyen birisi değilim ama söyleyeceğim şey de metale bok atmak için değil şunu merak ediyorum

2.Hadi yabancı isim eyvallah şarkılar neden Türkçe değil,Türkçe güzel şarkılar yazılamaz mı?yazılır hatta ingilizceden güzel bile yazılır,neyse.

Hocam muzıkte Turktu İngilizdi diye bi ayrıma gidilmesine karsıyım..Muzik evrenseldir..Sozler notalar muzıkler, zevklerdir renklerdir tartısılmaz.

Adamlar gayet orjinal birsey cıkarmaya calısmıslar bence..Hmm ama sen dersen Doa diye bi kız var mesela bunun ismine bisey onaylarım bende karsıyı bu Turkceyi bozmaktır cunku.

Tamam enstrumantel falan olsa derim yani evrenseldir dinlerim diye ama bişey anlamıyorum ki içinde söz barındırıpta anlayamıyosamda boş yere vakit kaybetmek istemem he çok ritim çok güzeldir yani kalite açısından çekiyodur onun haricinde dinlemek garip geliyo bilmiyorum varsa alınmasın arkadaşlar tek kelimesinin anlamını bilmeksizi yabancı bi şarkıyı baştan sona söyleyebilen arkadaşlar var ne bilim garip geliyo bi bakar adam mesela fuck me ne demek :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhurcan
    ozhurcan's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:

abi adam demekki büyük düşünüyo " ben dünyaya açılcam, internet mucezisini kullancam, o yüzden ingilizce söyleyip yazıyorum " diye bi poklar düşünüyor

veya

adamlar okadar özentiki amarikan aksanıyla konuşup amarikan kültürüne tapıyorlar

ikisinden biri veya her ikisi

474 Karakter hakkım kalmış
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

zaten fazla turk black metal grubu yok. indirip bi bakayim umarim begenirim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 3072 Toplam Mesaj: 15