folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Garip Bir Göbek Kilolanması(Yardım)

Garip Bir Göbek Kilolanması(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler.yaklaşık 1 yıla yakın göbekliyim.fakat durum biraz garip.boyum 173 kilom 60.yani aslında zayıfım.kollar bacaklar fln zayıf ama bi göbek var.1 aydır gym'e gidiyorum.daha öncedende gidiyordum fakat sınavlar fln derken bırakmak zorunda kaldım tekrar başladım.

internette göbek eritme durumuna baktım.hep gördüğüm şey zayıflamakla alakalı.benim zayıflamaya ihityacım yok aksine kilo almam lazım fakat göbek...

şimdi sorum şu ki ; kilo vermeden nasıl göbek eritebilirim ?

gymde 3 set (her set 20 hareket) 45 derece eğik açıyla ayaklar yukarda olacak şekilde mekik çekiyorum.sonra 3 set alt karın için bi hareket var ayakları aşa indirip tekrar yukarı kaldırma.bundan yapıyorum.fakat göbek gitmiyor.okudğum kadarıyla mekikle bu göbek gitmiyormuş.

bana bi öneri bi yardım eli :P

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

dost tek biryerden kilo vermek diye birşey yok  vucut öyle acayiptirki diyet + kardio ağırlıklı çalışırsın göbekten bir süre vermezsin ama sonra bir bakarsın ayda 2-3 cm göbektende gidiyor ölç göbeği felan kardio yap yediklerine dikkat et

Git evdekilerden rica et ıspanak yapsınlar sabahları 3-4 yumurta 2 dilim ekmek akşamda ıspanak ye akşam yemeği yediğin zamanı 2-3 saat öne çek şeker ve unlu şeyleri fazla yeme kompeks karbonhidrat ile beslen

Ispanak olayına gelirsek büyük tabakta yesen az kalorili birşey o yüzden diyorum göbek istenilen seviyeye gelince kompleks kaliteli karbonhidrat ilede kilo alırsın

+ olarakta mekikle nasıl yağları eriticenki amq :S yalan dolan birde tuturmuşlar yağları kas yapıyoruz diye öylede birşey mümkün değil anca yağları yakarsın enerji olarak kullanırsın işte senin metobolizmanın harcadığının altında kalori alırsan

Yağ yakmak harekettir koşmaktır yürüyüştür koşu bandında koş (kardiodur)

Peroksit tarafından 30/Nis/13 18:23 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

dost tek biryerden kilo vermek diye birşey yok  vucut öyle acayiptirki diyet + kardio ağırlıklı çalışırsın göbekten bir süre vermezsin ama sonra bir bakarsın ayda 2-3 cm göbektende gidiyor ölç göbeği felan kardio yap yediklerine dikkat et

Git evdekilerden rica et ıspanak yapsınlar sabahları 3-4 yumurta 2 dilim ekmek akşamda ıspanak ye akşam yemeği yediğin zamanı 2-3 saat öne çek şeker ve unlu şeyleri fazla yeme kompeks karbonhidrat ile beslen

Ispanak olayına gelirsek büyük tabakta yesen az kalorili birşey o yüzden diyorum göbek istenilen seviyeye gelince kompleks kaliteli karbonhidrat ilede kilo alırsın

+ olarakta mekikle nasıl yağları eriticenki amq :S yalan dolan birde tuturmuşlar yağları kas yapıyoruz diye öylede birşey mümkün değil anca yağları yakarsın enerji olarak kullanırsın işte senin metobolizmanın harcadığının altında kalori alırsan

yani hocam demek istediğin bildiğin kilo verir gibi rejim mi yapacam ? kardio olarak bisiklet sürmeye başladım dün.20 dk ile başladım.

aklımdaki soru işareti şu kilo verirsem daha da kötü olmaz mı ? :S zayıf bi insan olarak bide zayıflamak için diyet yapacam :S

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı

yani hocam demek istediğin bildiğin kilo verir gibi rejim mi yapacam ? kardio olarak bisiklet sürmeye başladım dün.20 dk ile başladım.

aklımdaki soru işareti şu kilo verirsem daha da kötü olmaz mı ? :S zayıf bi insan olarak bide zayıflamak için diyet yapacam :S

Hocam sımdı sorun su. Gobegını erıtmek ıcın yag oranını dusurmen gerek. Bunu sadece kılo vermek olarak algılama. Yedıklerıne dıkkat edersen ve saglam kardıyo yaparsan kas olarak kılo aldıgın surec ıcerısınde Yağ oranını dusurerek gobegınden kurtulup kılo alabılırsın. 

Bunun yanında mekık gobegı erıtmeye dogrudan yardımcı olmasada bolgenın daha gergın gorunmesını saglayacagından yararlı bı harekettır.

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı

Hocam sımdı sorun su. Gobegını erıtmek ıcın yag oranını dusurmen gerek. Bunu sadece kılo vermek olarak algılama. Yedıklerıne dıkkat edersen ve saglam kardıyo yaparsan kas olarak kılo aldıgın surec ıcerısınde Yağ oranını dusurerek gobegınden kurtulup kılo alabılırsın. 

Bunun yanında mekık gobegı erıtmeye dogrudan yardımcı olmasada bolgenın daha gergın gorunmesını saglayacagından yararlı bı harekettır.

dostum kilo vermek cok acayıp bi iştir.

az yağlı bolge 100 gr diyelim

cok yağlı bolge 1kg dıyelım

kılo vermeye basladıgında az yaglı yerden 10 gr gıderken cok yağlı bolgeden 100 gram gıder.Ayrıca bildigim kadarıyla mekik cekmek alttakı kas yapısını gelıstırecegınden daha gobeklı gorunursun :).kardiyo şart

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

mekik çekmek karnını sıkılaştırır . günde 35'le başla . hergün 15 arttır. 1000'e geldiğinde zaten alışırsın .

ben 2 sene önce günde 1000 mekik .200 şınav çekiyordum sabahları . çok yararı oldu inan .

boyum 175 , kilom 91 . ama inan 80 kilo gösteriyorum .göbek yok . sende de işe yarar . ayrıca haftanın en az üç günü yürü . en fazla 60 dakika . böyle kilo vermezsin ama bu senin metabolizmanın hızlandırır . böylece kilo da almazsın . günde 2 litre su iç kafadan. bu kaslarını yapılandırır.

body building - fitness hakkında bir sürü makale okudum . bunlar benim tecrübelerim.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

yazılanların hepsi doğru hocam. mekik kas yakmana yardımcı olmaz ama karın ve mide kaslanacağı için eskisine göre daha sıkı durabilir. Ama göbeği sıfırlamanın yolu çok net. 1- Diyet 2- Cardio. Bu iki maddeyi sağlam yaparsan göbek ericektir. Her vücutta kilonun ilk alındığı ve ilk verildiği yerler farklıdır kimisinin yüzü şişer kimisinin direk göbek olarak gelir kimisinin poposu şişer yani biraz genetiktir. Ama sonuç olarak yağ vücudun her yerinden er ya da geç gider o yüzden çözümün diyet + cardio hocam.

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Kist falan olmasın hoca bi doktora gözük istersen ?

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Haci bi caps atarmisin merak ettim

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Bir ara okumuştum bende de göbek var sadece aşağı da ki linki oku bi

http://www.gncmagazin.com/gobeksiz-yaza-merhaba/

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Ağır ( Kilolu ) olmak başka şeydir, şişman veya yağlı olmak başka. Mr Olimpia seçilen adamlar 130 kilo ama yağsız. Sen de şişmanlık değil bölgesel yağlanma var. Spor ve uygun diyet den başka yolu yoktur. Böylece hem kilo alacan hem göbek eriyecek. Sanmıyorum ama bir de testosterona bir baktırıver. Erkekler de göbeklenmenin ( Tabi Orta yaşta ) önemli bir sebebi testosteronun düşmeye başlamasıdır.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
Toplam Hit: 3302 Toplam Mesaj: 25