Garip Bir Göbek Kilolanması(Yardım)
-
Janitschar bunu yazdı
hareket etmeden karın kaslarını çalıştır,bu hareketin ratingi de baya yüksekmiş....şaşırdım ! denedim hemen
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/plank
Bölgesel gelişme diye bir şey yok,ya tüm vücudunun kas oranını yükseltirsin ya da göbekli olarak yaşamaya devam edersin...
Ha Cola,Cips,Bira,Hamburger,Patates Kızartması,Salam sosis türü şeyler yiyip içiyorsan ne kadar çalışırsan çalış o göbek erimeyecektir...
15 senedir body yapıyorum (hatta bugünde çalıştım) 1,78 boy 95 kiloyum ve karın kaslarım gayet baklavalı...
GYM'e en az 6 ay devam ettikten sonra vücudunuz kas inşasına hazır hale gelir...
GYM'de Koşu bandında koşmak yerine,uzun yürüyüşler yapın...Haftada 2-3 gün 10 Km'den az olmamak koşuluyla yürüyün,
alttaki linkte karın kas hareketleri etkilerine göre sıralanmış,
http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/13/muscle/abdominals
uygun olanları evde deneyebilirsin lakin karın kaslarını hergün çalıştırman lazım...
hocam zaten öncedende gidiyordum gyme bırakmak zorunda kaldım 2-3 aylıgına sonra geri basladım.simdi eskiden kaldırdıgım agırlıkları tekrar kaldırabiliyorum.
göbeği eritmek içinde bisiklet sürüyorum.zamanını arttırarak...
benim kafama takılan nokta zayıf adamım bide göbeği eritmek için kilo verecem...
-
bira vs 4 ay önce fln içmiştim
hamburger papates kızartması vs (yağda kızartılmış şeyler) ayda 1 kere yersem yiyorum
-
söle bi sorunum ortaya çıktı.bisiklet sürdüğüm zaman cok halsiz kalıyorum ve gym yapamıyorum göğüs karın vs çalışamıyorum.bu durumda 1 gün bisiklet bi gün göğüs vs mi yapmam gerekior ?
-
göbeğin varsa fazla yağın var demektir.
yağ yakman gerekir ve bu iş bölgesel olmaz.
günde 45dk 6km/h ile yürüyeceksin. üstüne 30dk bisiklet.
tabi bunların haricinde yağ oranını düşürecek bir diyet bulman lazım, işin anahtarı diyet, istediğin kadar spor yap düzgün beslenmezsen bir işe yaramaz.
bisiklet sürerken vs. yorulduğuna göre kas direncin ve yoğunluğun düşük demektir.
kas kütleni de artırman gerekir; ancak yağ yakımıyla beraber ikisini bir arada gerçekleştiremezsin.
seçim yapman lazım, diyet yapacak kararlılığın varsa yağ yakımına yönel, yok ise kas kütlesine yönel diyeti sonraya ertele.