Garip Bir Hastalığım Var
-
hacılar bir hastalığım var (yada öyle düşünüyorum) herhangi bir şey izlerken elimle başka bir yapamam gerekiyor örn. alarak dizi izlerken kalemnle oynuyorum derste hocamlar bişiler anlatırken deftere grafiitti yapıyorum normal bir pc başında otururken sorun yok elimde mouse var bırakınca yine bişiler alıyorum eğer elimde bişi olmazsa kesinlikle o anda yaptığım şeyi anlamıyorum bu nasıl bişiler
bilen yaşayan var mı bunu
yoka bu bir lejyoner hastalığı mı
-
sürekli eline birşeylermi alıyosun :)))
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sürekli eline birşeylermi alıyosun :)))

Geçmiş olsun.
-
oohh bel altı vurmayın ya kalem silgi bazen mp3 kulaklık falna
-
asiminnesli bunu yazdı:
oohh bel altı vurmayın ya kalem silgi bazen mp3 kulaklık falna
Dikkat eksikliğine benziyor bir piskoloğa görünmeni tavsiye derim. -
senin canın sıkılıyor
-
modern çağ rahatsızlıkların biri televizyonda epey duymuştum ama adı sanı nedir hatırlamıyorum psikolog işini görür senin :D
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------modern çağ rahatsızlıkların biri televizyonda epey duymuştum ama adı sanı nedir hatırlamıyorum psikolog işini görür senin :D
tamam da psikoloğa gidip ne dicem elime bişiler alıyorum yardım mı?? -
asiminnesli bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
modern çağ rahatsızlıkların biri televizyonda epey duymuştum ama adı sanı nedir hatırlamıyorum psikolog işini görür senin :D
tamam da psikoloğa gidip ne dicem elime bişiler alıyorum yardım mı??
-----------------------------aynen öyle elim boşken hiç bi şey yapamıyorum diyecesin
-
asiminnesli bunu yazdı:
tamam da psikoloğa gidip ne dicem elime bişiler alıyorum yardım mı??
Evet aynen öyle diyeceksin buraya yazdıgın gibi. Yakın çağ filozofları genelde o tür şeylere yani ayak sallama, ele bişi alma, saçla oynama hatta sigara içmeyi bile, düşünmenin yerine koyulan şey olarak bakıyolar. Yani belli bişiyi düşünmemek icin yapılan meşgul edici hareketler. -
Sorun mu yaratıyor senin için?