Garip Garip Ötme Bülbül
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
şuursuz herif :f
dostum şuursuz diyorsunda asıl şuursuz sensin,bu konuyu açarken(şuurun yerinde değilken) düşünmediklerini ben anlatayım1.diyelimki aldık işe yukarda arkadaşın dediği gibi devlet pezevenk durumuna düşer
2.nekadar amir memur müdür varsa gel dosyaya bakalım diyip sikmeye kalkar
3.ordaki temiz kızlara kötü örnek olurlar türk çalışanlar rahatsız olurlar
4.hükümet bu orospuları başımıza bela etti derler.
5.işlerini yapmak için oraya giden erkekler işten sonra buluşalım diyip tel vermeye kalkarlar
6.devlet dairelerinin önü abazalarla dolar.
7.tek artısı olabilir oda genelevlerde işler açılır :D
abi ne malsın ya?
adam bunu yazdı diye devlet erkanı başa çekip aha böyle yapalımmı dicak? yazıyı dennis yazmadıki aq? ne diyon sen? -
yorumun için şuursuz demedim, zaten konunun tartışmaya açık olduğunu belirterek açtığımı söylemiştim.
koca yazıyı alıntı yaptığın ve ötermi ötmez mi nsıl öttürülür cinsinden post atmaya gereksinimden dolayı dedim. -
e bizde tartışıyoruz işte amerika iran almış uçak roket nükleerden anlayan bilim adamlarını bizde alalım nataşalarınımı diyelim? niye yanlış anlıyorsunuzki maksat tartışmaksa ? ve hem yanlış anlamayın o mesajları tebessümle yazdım saldırı amaçlı değil ok?bu arada şuursuz demen benim mesaj altına düşünce yanlış anladım özür dierim.
-
2. postunda yazdıklarını 1. postunda yazsan eywallah adam düşünüyo derdim ama sen ilk postunda
''bu durumda bülbül ötüyormu? ötmüyormu? ötüyorsa kim öttürüyor ötmüyorsa nasıl öttürebiliriz''
yazınca biraz kıl oldum =) , alttan alıp tartışmayı sürdürmediğin içinse ayrıca teşekkürler.!
Kal sağlıcakla