folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Garip Garip Ötme Bülbül

Garip Garip Ötme Bülbül

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

noel_baba bunu yazdı:
    şuursuz herif :f
    dostum şuursuz diyorsunda asıl şuursuz sensin,bu konuyu açarken(şuurun yerinde değilken) düşünmediklerini ben anlatayım

1.diyelimki aldık işe yukarda arkadaşın dediği gibi devlet pezevenk durumuna düşer

2.nekadar amir memur müdür varsa gel dosyaya bakalım diyip sikmeye kalkar

3.ordaki temiz kızlara kötü örnek olurlar türk çalışanlar rahatsız olurlar

4.hükümet bu orospuları başımıza bela etti derler.

5.işlerini yapmak için oraya giden erkekler işten sonra buluşalım diyip tel vermeye kalkarlar

6.devlet dairelerinin önü abazalarla dolar.

7.tek artısı olabilir oda genelevlerde işler açılır :D

abi ne malsın ya?
    adam bunu yazdı diye devlet erkanı başa çekip aha böyle yapalımmı dicak? yazıyı dennis yazmadıki aq? ne diyon sen?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yorumun için şuursuz demedim, zaten konunun tartışmaya açık olduğunu belirterek açtığımı söylemiştim.
    koca yazıyı alıntı yaptığın ve ötermi ötmez mi nsıl öttürülür cinsinden post atmaya gereksinimden dolayı dedim.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

e bizde tartışıyoruz işte amerika iran almış uçak roket nükleerden anlayan bilim adamlarını bizde alalım nataşalarınımı diyelim? niye yanlış anlıyorsunuzki maksat tartışmaksa ? ve hem yanlış anlamayın o mesajları tebessümle yazdım saldırı amaçlı değil ok?bu arada şuursuz demen benim mesaj altına düşünce yanlış anladım özür dierim.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

2. postunda yazdıklarını  1. postunda yazsan eywallah adam düşünüyo derdim ama sen ilk postunda

''bu durumda bülbül ötüyormu? ötmüyormu? ötüyorsa kim öttürüyor ötmüyorsa nasıl öttürebiliriz''

yazınca biraz kıl oldum =) , alttan alıp tartışmayı sürdürmediğin içinse ayrıca teşekkürler.! 

Kal sağlıcakla

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2512 Toplam Mesaj: 15