folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gaz Lambama 25 Milyar Teklif Ettiler ?

Gaz Lambama 25 Milyar Teklif Ettiler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    edit:)

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    dorudur kırmızı civa pahalıdır ve zararlıdır

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internette araştırırsanız var bununla ilgili bilgiler.

mesela birkaç yorum.

Alıntı:
    arkadaşlar ciddiyim
    yeni duyduğumu sizinle paylaşayım
    bu türden televizyonlar dışında grundig marka eski pilli radyolar ın cep telefonlarını bloke ettiği söylüyorlar
    hatta bu cihazların şebe***i sıfırladığı iddiasıda dolaşıyor
    dahada ötesi eski tüplü(lambalı)radyoların göz lambalarınada hani flemanları tam ısınıp katotları elektron yaymaya başladığında yeşil ışık yayan lambayada ciddi para teklif ediyorlar
    bu göz lambası diye isimlendirilen lambaların içindeki sıvı civamı yada daha özel bir maddemi bu adamlar bu sıvının peşindemidirler

Alıntı:
    slm arkadaslar lambalı grundıg tv lerde ve yıne bazı lambalı radyolarda kırmızı cıvanın kullanıldıgını soylenıyor bu maddenın kılo gramının 200 300 bın dolar oldugu soylenıyor bu maddeyı 70 lı yıllarda sadece almanlar tv veya radyoların lambalarında kullanıldıgı soylenıyor kırmızı cıva cok tehlıkelı kımyasal bır madde yanı bomba yapımında kullanılıyormus rusyada gectıgımız yıllarda termık santralınınden calındıgı soylenen 3 gr kırmızı cıvayı 300 000 dolara avcılarda satmaya calısırken yakalanmıslar (netten lınkı aksam gazetesı ) ben bulanı gormedım ama bulana ıyı para verıyolarmıs saygılar

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

belki o gelen hıdır aleyhisselamdı. her zorda kalan insana bir defa yardım eden zad.

belkide hayatını kurtarmaya yarıcak bir parayı vericekti. ama sen geri çevirdin =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    iyide aga kafama bişey takıldı.kırmızı civa bukadar pahalıysa niye televizyonda gaz lambasında kullanmışlar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fast_boy
    fast_boy's avatar
    Erkek

drexler in dediği gaz lambasının içindeki madde civa. çok değerli bi madde. 25 bin ytl den çok daha fazla değerli eğer parası olan varsa birazda o konuda bilgisi olan bence hiç kaçırmasın. her türlü kar var bu işte. ben araştırdım ne olduğunu biliyorum ama para olmadığı için sadece konuyla ilgileniyorum

...............................................
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    içinde civa olması halinde ben satışını gerçekleştiriyim %40 bana vir

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar özellikle Grundig ve Philips marka Siyah beyaz TV'lere, gaz lambalarına, lambalı radyolara, ayaklı çalışan Singer dikiş makinelerine 20-50 bin lira para veriyorlar. Bunun sebebi bu makinelerin içinde KIRMIZI CIVA olmasıymış. Kırmızı cıva nükleer silah yapımında kullanılan gramı 250 bin dolar olan bir madde. Siyah beyaz TV'de olması gereken özellik TV'nin cep telefonu sinyalini kesmesi. Siyah beyaz TV'nizin üzerine cep telefonunu koyup *123# yazın cep telefonu sinyali kesiliyorsa, şanslısınız :)

alıntı...

Ayakla çalışan singer dikiş makinası isteyen varmı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

bugrahan45 bunu yazdı:

Arkadaşlar özellikle Grundig ve Philips marka Siyah beyaz TV'lere, gaz lambalarına, lambalı radyolara, ayaklı çalışan Singer dikiş makinelerine 20-50 bin lira para veriyorlar. Bunun sebebi bu makinelerin içinde KIRMIZI CIVA olmasıymış. Kırmızı cıva nükleer silah yapımında kullanılan gramı 250 bin dolar olan bir madde. Siyah beyaz TV'de olması gereken özellik TV'nin cep telefonu sinyalini kesmesi. Siyah beyaz TV'nizin üzerine cep telefonunu koyup *123# yazın cep telefonu sinyali kesiliyorsa, şanslısınız :)

alıntı...

ben de satarim 5 milyara

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

telefon çekiyomu yanında :)

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 15204 Toplam Mesaj: 63