folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gaziantep Baklavasi Tedarik Etmek İstiyorum

Gaziantep Baklavasi Tedarik Etmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    34sileli
    34sileli's avatar
    Erkek

Diyarbakır da kadayıfçı saim var. Kargo ile gönderiyor. Baklavası da iyi. Şerbeti şeker pancarından yapıyormuş. Tavsiye ederim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Web sitesi tasarımı ve reklam / tanıtım çalışmalarını biz yapmıştık hocam.
    Tavsiye ederim, ara ara jest olarak yeni ürünleri gönderirler deneyelim diye =) Harikalar.

https://www.huseyinoglubaklava.com

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    67Impala
    67Impala's avatar
    Erkek

Koçaktan yediğinizde bir koku alırsınız bunun kaliteyi gösterdiğini söyleyenler var ama ben yediğim tatlıda o türde bir koku olsun istemem.Sonra Çelebioğulları diye bir yer buldum orası bana göre kokusuzdu ve hafifti.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Hangi şehirdesin, sadece baklava mı lazım?

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

https://petekpastanesi.com.tr/

sütlü yumuşak tadımlı baklavalarının üstüne tanımam.  

kaliteyi en üste taşıyorlar işlerinde. bizim antalyada şubeleri var .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İmalat sende olmazsa para kazanamazsın iyi baklava şu an 125 ₺ civarında antepde en iyi baklavayı koçak yapar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    34sileli bunu yazdı

Diyarbakır da kadayıfçı saim var. Kargo ile gönderiyor. Baklavası da iyi. Şerbeti şeker pancarından yapıyormuş. Tavsiye ederim 

Levent daha iyi saimden.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı

https://gaziburmamustafa.com/

Ekşi'ye bak bizim kırmızı fularlılar bile şikayet etmeden övgü yazıyor :D Eğer sahibiyle görüşmek istersen bir arkadaşım çalışıyor, sorayım konuşsun :)

Bizim semtin baklavacılari bunlar 3 kardeş babalarının vefatından sonra ayrıldılar gaziburma Ünal filan var bunlar en pahalı baklavacilardan ve anormal iyidir ve size tedarik olarak vereceğini sanmıyorum ama bir şansınızı deneyin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı

Ekşi'ye bak bizim kırmızı fularlılar bile şikayet etmeden övgü yazıyor :D Eğer sahibiyle görüşmek istersen bir arkadaşım çalışıyor, sorayım konuşsun :)

Bizim semtin baklavacılari bunlar 3 kardeş babalarının vefatından sonra ayrıldılar gaziburma Ünal filan var bunlar en pahalı baklavacilardan ve anormal iyidir ve size tedarik olarak vereceğini sanmıyorum ama bir şansınızı deneyin

kardeşlerden birisinin çalışanıyla(dostu ama web işleriyle uğraşıyor) dostum, direk iletişime geçebiliyoruz :)

zaten gaziburma.com'a girince göreceksin olayı hocam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı

kardeşlerden birisinin çalışanıyla(dostu ama web işleriyle uğraşıyor) dostum, direk iletişime geçebiliyoruz :)

zaten gaziburma.com'a girince göreceksin olayı hocam :)

Peki hocam o zaman ayarlarsan bana da uygun fiyata gönder :) son zamanlarda çok pahalandi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 4243 Toplam Mesaj: 37
baklava