Gaziantep Baklavasi Tedarik Etmek İstiyorum
-
Diyarbakır da kadayıfçı saim var. Kargo ile gönderiyor. Baklavası da iyi. Şerbeti şeker pancarından yapıyormuş. Tavsiye ederim
-
Web sitesi tasarımı ve reklam / tanıtım çalışmalarını biz yapmıştık hocam.
Tavsiye ederim, ara ara jest olarak yeni ürünleri gönderirler deneyelim diye =) Harikalar.
https://www.huseyinoglubaklava.com -
Koçaktan yediğinizde bir koku alırsınız bunun kaliteyi gösterdiğini söyleyenler var ama ben yediğim tatlıda o türde bir koku olsun istemem.Sonra Çelebioğulları diye bir yer buldum orası bana göre kokusuzdu ve hafifti.
-
-
https://petekpastanesi.com.tr/
sütlü yumuşak tadımlı baklavalarının üstüne tanımam.
kaliteyi en üste taşıyorlar işlerinde. bizim antalyada şubeleri var .
-
İmalat sende olmazsa para kazanamazsın iyi baklava şu an 125 ₺ civarında antepde en iyi baklavayı koçak yapar,
-
34sileli bunu yazdı
Diyarbakır da kadayıfçı saim var. Kargo ile gönderiyor. Baklavası da iyi. Şerbeti şeker pancarından yapıyormuş. Tavsiye ederim
Levent daha iyi saimden.
-
yalinyalniz bunu yazdı
Ekşi'ye bak bizim kırmızı fularlılar bile şikayet etmeden övgü yazıyor :D Eğer sahibiyle görüşmek istersen bir arkadaşım çalışıyor, sorayım konuşsun :)
Bizim semtin baklavacılari bunlar 3 kardeş babalarının vefatından sonra ayrıldılar gaziburma Ünal filan var bunlar en pahalı baklavacilardan ve anormal iyidir ve size tedarik olarak vereceğini sanmıyorum ama bir şansınızı deneyin
-
sunyy2003 bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
Ekşi'ye bak bizim kırmızı fularlılar bile şikayet etmeden övgü yazıyor :D Eğer sahibiyle görüşmek istersen bir arkadaşım çalışıyor, sorayım konuşsun :)
Bizim semtin baklavacılari bunlar 3 kardeş babalarının vefatından sonra ayrıldılar gaziburma Ünal filan var bunlar en pahalı baklavacilardan ve anormal iyidir ve size tedarik olarak vereceğini sanmıyorum ama bir şansınızı deneyin
kardeşlerden birisinin çalışanıyla(dostu ama web işleriyle uğraşıyor) dostum, direk iletişime geçebiliyoruz :)
zaten gaziburma.com'a girince göreceksin olayı hocam :)
-
yalinyalniz bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
kardeşlerden birisinin çalışanıyla(dostu ama web işleriyle uğraşıyor) dostum, direk iletişime geçebiliyoruz :)
zaten gaziburma.com'a girince göreceksin olayı hocam :)
Peki hocam o zaman ayarlarsan bana da uygun fiyata gönder :) son zamanlarda çok pahalandi