Gazze' Nin Gözyaşları ( Tears Of Gaza )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

hadi 50küsür kediye bakmaya devam etti e onlar da urucek onlara bakabilcek mi bu isin sonu yok, bunlar her sene doğurur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

beter olsunlar a.k yakında bizimde olacağımız nokta bu  vatanını satanların sonu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

vicdan 0 amk.

twitter.com/KezzapliMakarna
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

bi ara israile toprak satılıyordu ne oldu o iş :))

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

'' İnsanlık '' kalmamış.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

tamam peki şuan gazzeye yapılanlar dogru degil ama syle bi laf vardır gülme komşuna gelir başına bundan tam 12 sene önceye gidelim 1999 ne var 1999 da abdullah öcelan yakalanmıştı peki filistinde noldu ellerindeki türk bayraklarını yaktılar   peki geldik bu zamana simdide bayrak sallıyorlar sizde güvenilir mi bunlar bi öyle bi böyle ne iş bu bunu acıklayın bana 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=U0WKVhIpgr4&feature=player_embedded ahanda buldum ama türkce allt yazı yok.

http://www.youtube.com/watch?v=n0-ETNWe-Aw al sana türkce altyazılı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Sizi bilmem ama ben Filistinlilere acımıyorum. O yüzden Gazzenin göz yaşları benim için bir anlam ifade etmiyor. Bekaa vadisinde eğittikleri terör kırıntıları pkknın beyin takımını oluşturdu. Hala KKTC'yi tanımayıp, güney rumlarını tanıyan bir din kardeşim yok benim. Kaldı ki ben müslüman da sayılmam ve bu olup bitenlere adalet çerçevesinden bakan herhangi birininde ses çıkarması gerekiyor

-----------------------------

Bilmediğin için öyle düşündüğünden sanada hak veriyorum arkadaşım bende öyle düşünürdüm senin yerinde olsam

bende pek rahmani bakmıyorum gazze ve filistine ama orada bundan önce devlet kurulduğunda haması seçtiler ve yıktılar içeriye attılar adamları

sonra çakma bir seçimle bu mahmut abbas denen lavuğu getirdiler başa oda abd adamı.

O yüzden Kıbrısı tanımamaları çok normal kıbrısının tanımadığı için bence hiç kimseyi suçlayamayız adam olsunlar bizimkiler tanıtsınlar.

Kovalasınlar uraşsınlar tanıtsınlar işlerine geldiğinde bak istanbulda toplatılar yapılıyor paso adamlar mualifleri tanıyorlar bırak var oğlan ülkeyi.

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

İndigo - 4. Dünya Savaşı

Allah Türktür.
Toplam Hit: 3843 Toplam Mesaj: 30