Gazze"Den Mektup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkhanson
    arkhanson's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    jannissary bunu yazdı:

ulan hala araplar bizi arkamızdan vurdu muhabettimi? bizi arkamızdan osmanlı himayesindeki tüm araplar değildir bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar bizi ittifaklara satan mekke şerifi hüseyin ve emrindeki 5 yahut 6 kadar kabiledir. geride kalan yüzlerce kabile o kadar geniş bi alandaki hiç bi arap bizi satmamıştır şerif hüseyinde ingilizler tarafından bağımsızlık verileceği yalanıyla kandırılmış kendi yanına çekilmiştir oda emrindekilerle yapmıştır bunu. bana itimatı olmayan açar tarihi araştırır heryerde yazıyor benim kendi uydurmam değil. neymiş arkadan vurmuşmuş bizi arap milleti yok canım. pire için yorgan yakıyorsunuz hemde bilip bilmeden. pakistanlılar arap değilmi bize 1. dünya savaşında yardım etmedilermi? e o zaman bizi satan hangi araplar? nası belirleyecez bunu? arabı savundğmdan değil,banane araplardan çokta sevmem hani. ama heryerde yukardaki anlattğm suçlama yerli yersiz yapımak iyi değil hiç

Yarım yamalak bilginle yol göstermeye çalışma bari...olay sadece arkadan vurma muhabbetinden ibaret değildir..araplar iflah olmaz hayin satıcı tembel ve nankör pisliklerdir ..ayrıca Paki'ler kesinlikle ama kesinlikle arap değillerdir..Pakistan Hintli Müslümanlardan oluşmaktadır..yani şu an Hindistan ismiyle bildiğin ülkedeki isnanlardan tek farkları Müslüman olmaları ve Pakistan denen farklı bi ülke içinde yaşıyor olmaları..Hintlilere arap dersin şimdi...Hintlilerde arap değildir..Aryan kökenlidirler neyse bu ayrı konu...Ayrıca BAAL'ın da dediği gibi koskoca Türkiye Cumhuriyetinin yol göstericisi kur'an olmamalıdır...ne yapalım yaani Kur'an amanda aman müslüman kardeşini kurtarda sen gerekirse öl diyorsa gidip ölelim mi ? veya çok iyi olmayan ekonomik durumumuzdan bize hiç menfaati bulunmayacak bi olay için fedakarlıkta mı bulunalım ? Kesinlikle mantık dışı..ne halleri varsa görsünler !! Çıkar güdmeden bi faaliyette bulunmak gerizekalılığın aptallığın en harika örneklerinden biri olur ..

senin bakış açın maddiyatçı, seküler bir bakış..

biz insani yönden bakıyoruz, tabii ki oradaki masumları koruyup kollamak biz müslümanların görevi

yol göstericisi kuran, peygamber olanların görevi..

isteyen istediği yoldan gitmekte de özgür tabii ki 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    "Biz Filistin halkı olarak kıyamet gününde ve Allah'ın huzurunda hakkımızı helal etmeyeceğiz"

siktir aq yav$ağı ne hakkınız varki helal etmiosunuz :D s0kim filistine açıkçası :F
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

kısa ve öz konuşcam:

bilimsiz ahlak acizliği, ahlaksız bilim koaosu bunun ortası da süper gücü ortaya çıkarır.

bizim şimdi elimiz kolumuz bağlı yani acisiz

acizliğimizin sebebide SİZSİNİZ!

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

kimin başına ne gelirse menfaatperestliğinden gelir...

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    PirtakoZ bunu yazdı:

Her şeyi madde ile tanımlarsan böyle konuşursun. Orda yapılan işin arkasında Allah rızasını kazanmak vardır. Müslümanlık için bu böyledir. Yapılan her işin sonucunda Allah'ın rızasını kazanmak esas alınmaldır. Tabi sen Allah rızasını kazanmayı bi menfaat olarak düşünmüyorsan o da aybrı bi konu...

hee Allah rızası için elin yavşak arabına yardım edelim öle mi?

salak salak konuşma.

biz kendimize zor yetioz bi de onlar için mi uğraşçaz, ben miydim o toprakları yahudilere satan?

teröristlik yapçaklarına yahudiler gibi çalışsınlar mücadele etsinler..

önce bi kendi aralarında birlik sağlasınlar, el fetihle hamas paso çatışıo, adamlar malsa biz nabalım, banane a.q ne halleri varsa görsünler.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    PirtakoZ bunu yazdı:

Her şeyi madde ile tanımlarsan böyle konuşursun. Orda yapılan işin arkasında Allah rızasını kazanmak vardır. Müslümanlık için bu böyledir. Yapılan her işin sonucunda Allah'ın rızasını kazanmak esas alınmaldır. Tabi sen Allah rızasını kazanmayı bi menfaat olarak düşünmüyorsan o da aybrı bi konu...

hee Allah rızası için elin yavşak arabına yardım edelim öle mi?

salak salak konuşma.

biz kendimize zor yetioz bi de onlar için mi uğraşçaz, ben miydim o toprakları yahudilere satan?

teröristlik yapçaklarına yahudiler gibi çalışsınlar mücadele etsinler..

önce bi kendi aralarında birlik sağlasınlar, el fetihle hamas paso çatışıo, adamlar malsa biz nabalım, banane a.q ne halleri varsa görsünler.. 

Ya bu kadar basitleşme istersen?
    İnmicem senin seviyene...
    Bu konu benim için kapanmıştır...

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    student bunu yazdı:

Yazıyı ben de bugün okudum. Mesajı gönderen kişi , '' Ben TC'de okumuş bir Filistinli inşaat mühendisiyim '' diyor ve işgal altındaki vatanından yazıyor.Bazıları hiçbirşey yokken kendi reklamı için Türkiye yi bırakırım derken , adam işgal altındaki vatanından sesleniyor.

Mesajı müslüman kardeşinin acısını yüreğünde hissedecek kimseler için.

Peygamber (aleyhissalatu vesselam)': "Sizden kim bir kötülükgörürse onu eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse lisanıyla düzeltsin. Buna da gücü yetmezse kalbiyle buğzetsin. Bu kadarı imanın en zayıf mertebesidir."

selam ve dua ile,

imanın en zayıf mertebesindeyiz o zaman keşke gücümüz yetse

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    PirtakoZ bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:

ulan hala araplar bizi arkamızdan vurdu muhabettimi? bizi arkamızdan osmanlı himayesindeki tüm araplar değildir bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar bizi ittifaklara satan mekke şerifi hüseyin ve emrindeki 5 yahut 6 kadar kabiledir. geride kalan yüzlerce kabile o kadar geniş bi alandaki hiç bi arap bizi satmamıştır  şerif hüseyinde ingilizler tarafından bağımsızlık verileceği yalanıyla kandırılmış kendi yanına çekilmiştir oda emrindekilerle yapmıştır bunu. bana itimatı olmayan açar tarihi araştırır heryerde yazıyor benim kendi uydurmam değil. neymiş arkadan vurmuşmuş bizi arap milleti yok canım. pire için yorgan yakıyorsunuz hemde bilip bilmeden. pakistanlılar arap değilmi bize 1. dünya savaşında yardım etmedilermi? e o zaman bizi satan hangi araplar? nası belirleyecez bunu? arabı savundğmdan değil,banane araplardan çokta sevmem hani. ama heryerde yukardaki anlattğm suçlama yerli yersiz yapımak iyi değil hiç

Yarım yamalak bilginle yol göstermeye çalışma bari...olay sadece arkadan vurma muhabbetinden ibaret değildir..araplar iflah olmaz hayin satıcı tembel ve nankör pisliklerdir ..ayrıca Paki'ler kesinlikle ama kesinlikle arap değillerdir..Pakistan Hintli Müslümanlardan oluşmaktadır..yani şu an Hindistan ismiyle bildiğin ülkedeki isnanlardan tek farkları Müslüman olmaları ve Pakistan denen farklı bi ülke içinde yaşıyor olmaları..Hintlilere arap dersin şimdi...Hintlilerde arap değildir..Aryan kökenlidirler neyse bu ayrı konu...Ayrıca BAAL'ın da dediği gibi koskoca Türkiye Cumhuriyetinin yol göstericisi kur'an olmamalıdır...ne yapalım yaani Kur'an amanda aman müslüman kardeşini kurtarda sen gerekirse öl diyorsa gidip ölelim mi ? veya çok iyi olmayan ekonomik durumumuzdan bize hiç menfaati bulunmayacak bi olay için fedakarlıkta mı bulunalım ? Kesinlikle mantık dışı..ne halleri varsa görsünler !! Çıkar güdmeden bi faaliyette bulunmak gerizekalılığın aptallığın en harika örneklerinden biri olur ..

Bu özgür ve devletleşmiş hür bi ülkenin izlemesi gereken politikadır materyalistlikle ne alaka ? Kim allah rızasını kazancak ? sen mi .. ben mi .. tayip mi.. asker ler mi ? kim ?

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

ulan hala araplar bizi arkamızdan vurdu muhabettimi? bizi arkamızdan osmanlı himayesindeki tüm araplar değildir bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar bizi ittifaklara satan mekke şerifi hüseyin ve emrindeki 5 yahut 6 kadar kabiledir. geride kalan yüzlerce kabile o kadar geniş bi alandaki hiç bi arap bizi satmamıştır  şerif hüseyinde ingilizler tarafından bağımsızlık verileceği yalanıyla kandırılmış kendi yanına çekilmiştir oda emrindekilerle yapmıştır bunu. bana itimatı olmayan açar tarihi araştırır heryerde yazıyor benim kendi uydurmam değil. neymiş arkadan vurmuşmuş bizi arap milleti yok canım. pire için yorgan yakıyorsunuz hemde bilip bilmeden. pakistanlılar arap değilmi bize 1. dünya savaşında yardım etmedilermi? e o zaman bizi satan hangi araplar? nası belirleyecez bunu? arabı savundğmdan değil,banane araplardan çokta sevmem hani. ama heryerde yukardaki anlattğm suçlama yerli yersiz yapımak iyi değil hiç

Hojam, bizi arkamızdan vurmayan tek arap organizma trablus fas cezayir collerinde yasayan bedevilerdir. hepsi trablusta Gazi'nin emrinde gonullu olarak savasmıs bircogu sehit olmus sag kalanlar ise osmanlıya yardım ettiklerinden oturu idam edilmislerdir. Onların hakkını kimse yiyemez, yedirtmem. Hepsinden Allah razı olsun. Ancak bu bedeviler dışındaki bütün araplar osmanlıyı satmıştır. Bu sadece 1. dunya savasında olan birşey degildir Türkler ve araplar hicbir zaman iyi gecinememis birbirini tamamlayan iki halk olamamıslardır. burada arapların 1. dunya savasında osmanlı askerine yaptıkları zulmu anlatmaya kalksam roman olur. siktigimin collerini anadoludan kalkıp giden turkler savundu colun sahibi araplar degil. 1. dunya savasının arap topraklarında gecen kısmı hakkında bir makale yazmayı planlıyordum uzun zamandır, vaktim oldugunda yazacagım. orada herseyi ozetlemeden anlatacagım. bugun hicbir arabın gozumde zerre kadar degeri yoktur. elimde olsa ırklarını dunya uzerinden silerim. insanlıgın serefine lekedir araplar.

Hristiyan oldugu icin nefret ettiginiz sırplar osmanlının en kadim muttefiklerinden olmuslardır. Ankara savasında sırplar osmanlıya 20.000 asker ile yardıma gelmislerdir ve temür osmanlı kuvvetlerini dagıttıgında osmanlı kuvvetleri arasında savas alanından en son kacanlar sırplar olmuslardır. kapıkulları ile birlikte Bayezid ile sonununa kadar kalmıslardır. normalde sırpların ilk kacan olması gerekirdi degilmi, iste insanlarsa seref ve onur olması boyle birseydir. Bize dusmanlarkende delikanlı gibi meydana cıkıp savasmıs, arkamızdan gotumuze kazık sokmaya calısmamıslardır.
    Yine aynı sekilde nigbolu savasında sırplar yardım icin geldikleri osmanlı kuvvetlerini yanlız bırakmamıs ve savasın kazanılmasında cok buyuk paya sahip olmuslardır. fransız hucumundan sonra saldırıya gecen macar kuvvetlerine sol kanattan sırpların karsı hucum etmesi sonucu macarlar dagılmıs ve kacmıstır. Burada sırplar hristiyan olmasına ve karsıda haclı ordusu olmasına ragmen musluman osmanlı ordusu ile omuz omuza carpısmıs ve haclı ordusunun karsı saldırısına kontra cıkarak onları perisan etmistir. Buna ragmen bugun bizim insanımız sırplardan nefret eder, neden? cunku tarihini bilmez. kim bize dost olmus kim dusman bilmezler. sırplar sevilmez cunku bosnalıları kesmislerdir, tamam musluman insanlara bunu yapmaları kabul edilemez sonuna kadar kınıyorum ama bosnalıların bugune kadar Türklere ne sikim yardımı olmustur, sırplarınki kadar? omuz omuza kan mı dokmusuz?

Yine konuya donersek, araplar benden yardım bekleyip haktan hukuktan bahsetmesin. benim yardıma ihtiyacım oldugunda beni gavura satanı ben belese satarım. Bana nezaman yardım etmislerde ben onlara yardım edeyim. gebersin serefsiz kancıklar. Pakistanlılar arap degildir. Pakistanlı dedigin nedir bilirmisin, hintlilerin musluman olanına paki denir. pakistan ise musluman hintlilerin kurdugu devletin adıdır. onlara canım feda olsun, cok yardımları oldu Allah razı olsun her zaman yanlarındayım.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

sözlerimi ünlü bir alimin laflarıyla bitirmek istiyorum :

3 şeye ihanet eden elbet bir gün cezasını bulacaktır.

Bunlar:

1-Peygamber ve sülalesine

2-Selçuklu ve ırkına

3- Osmanlı devletine

şimdi bu sözün sonuçlarını çekiyorsunuz ve çekeceksiniz kurtuluşu yok

bu arada rakip ihanetten sayılmaz ama ermeni ve rumların yaptığı da ihanettir ve rumlarda kurtuluş savaşından sonra iç problemlerle çok çalkalanmışlardır ve çalkalanacaklardır eminim!

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 12124 Toplam Mesaj: 46