Gazze"Den Mektup
-
ziyan bunu yazdı:
-----------------------------
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------ulan hala araplar bizi arkamızdan vurdu muhabettimi? bizi arkamızdan osmanlı himayesindeki tüm araplar değildir bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar bizi ittifaklara satan mekke şerifi hüseyin ve emrindeki 5 yahut 6 kadar kabiledir. geride kalan yüzlerce kabile o kadar geniş bi alandaki hiç bi arap bizi satmamıştır şerif hüseyinde ingilizler tarafından bağımsızlık verileceği yalanıyla kandırılmış kendi yanına çekilmiştir oda emrindekilerle yapmıştır bunu. bana itimatı olmayan açar tarihi araştırır heryerde yazıyor benim kendi uydurmam değil. neymiş arkadan vurmuşmuş bizi arap milleti yok canım. pire için yorgan yakıyorsunuz hemde bilip bilmeden. pakistanlılar arap değilmi bize 1. dünya savaşında yardım etmedilermi? e o zaman bizi satan hangi araplar? nası belirleyecez bunu? arabı savundğmdan değil,banane araplardan çokta sevmem hani. ama heryerde yukardaki anlattğm suçlama yerli yersiz yapımak iyi değil hiç
ulan adam haklı odtulu ve Ttarıh kurumu tarıhcılerının TRTye acıklamasında dınlemıstım
adam tam tamına haklı bı s.kım bılmeden sallamayın..
ulan bukadar ırkcılık yapıyonuz
yenı yapılan arastırmayı duydunuzmu!
turkıye halkının SADECE %15 i orta asya soyundan gelıyo..
zaten herkesı turk soyu sanan mal bı dusunce sızde olur anca
malazgırtte turkler buraya geldıgınde burda kımse yokmuydu
onlar uzayamı kactılar?
onemlı olan ırk degıldır kendını turk hıssedıyosan turksundur olay bu!...
bıraz bılımsel olun..
Niye alevlendin hoca sana bişe diyen olmadı..ermeni,rum,kürt,arap filan mısın ? -
herşeyi bırakın adamlar insanmı insan ozamna olay bitmiştir emin olun bu halde olan bir yahudide olsa yardım etmek isterim çünkü insan önce burdan bakmak lazım eğer varsa bir yardım çağrısı yarıdm etmek lazımdır yy larca bu millet islam aleminin koruyuculuğunu yapmış evet belki ozamnlar güçlüydük fakat sonradan güçsüz olmamız yardım edemiyeceğimiz anlamına gelmez nedenmi çünkü artık sebep gösterip ülkeye dalan ülke sayısı bi elin parmağını geçemezken suçu onlarda bulmamız daha dorusu onların soyunda bulmamız hatta üç beş bedevinin suçunu koskoca bir arap soyuna dahası masum çocuklara atmammız pek akıl alır şey değil dorusu eğer savaş kalemse bu kalemlerin en iyi si bizde mevcut eğer şu anda müslümanların bir çoğu düşkün durumdaysa evet belki bunda kıçını parayla silen arapların payı var ama bizimde var ve dış politikamız bu derece pasif sanayimiz bu kadar düşkün ve bitap durumdayken inanın 10 yıl sonra bizimde şimdiki filistinden kalır yanımız olmaz peki bi düşünün biz o hale gelirsek kimden yardım isteyelim daha dorusu istermiyiz. eğer kaliteli sağlam ilişkiler kurulsaydı kör kuru yardımlar yerine balık tutmasıı öğretilse ve hatta ileriye gidiyorum koruyuculuğunu üstleniyorum diye ortaya çıkılsa bakalım kim ne dicek eminim sancılı olur fakat kökünden hallolur anlayan anladı.
-
la noldu anlamadım ben bana kim sövdü burda şimdi :|
-
jannissary bunu yazdı:
la noldu anlamadım ben bana kim sövdü burda şimdi :|
-----------------------------odunuma laf yok ,
-
mont-blanc bunu yazdı:
PirtakoZ bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------konuyu temel aldıgın futbol,muzik vs hiç bir zaman özentilik göstergesi degildir sacmalık bu senin gösterdigin örnekler
he tikkydir sudu budur bunlar bir elin parmaklarını gecmiyecek duzeydedir o yuzden genele yaymak dogru olmaz.simdi biz gecmişte yardımını kimseden esirgememiş bir imparatorlugun torunlarıyız zaten basımıza ne geldiyse su lanet olası vicdanımızı baskalarının kullanmasına izin vermemizden geldi simdi yıllar gecti artık millet gözunu actı istiyen gidip yardım edebilir neyi örnek alıyosa alsın hangi dusunceyi bazalırsa alsın Türkiye Cumhuriyetinin yol göstericisi hiç bir zaman kuran olamaz tek yol ilim irfan yoludur.
-----------------------------Sen bunu söyledikten sonra sana söyleyecek bi sözüm yok ...
Katılıyorum..
-----------------------------Al Sana ahmakın bir numaralisi olm bilgi sahıbı olmadan fikir sahibi olmayın sallamayın bosunaa bende dıer ıkı arkadasıma katılıyorum..