Gece Download İçin Öneri (SES)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar geceleri download yapmak istiyorum ama fanları çok sesli pc nin download cı arkadaşlara sorayım ucuz yollu nasıl bişey yapmam gerek :S 0 ses olması için acaba

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

apost bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaşlar geceleri download yapmak istiyorum ama fanları çok sesli pc nin download cı arkadaşlara sorayım ucuz yollu nasıl bişey yapmam gerek :S 0 ses olması için acaba

ses iletmeyen bişiyle sar kasanın etrafını.

mesela koltuk minderleriyle yastıkla vs döşe etrafını bayağı azaltıyo...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

deniyeyim  bi :D inş minimum bişey olurda :D ttnet e sokarım birazcık :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

apost bunu yazdı:

deniyeyim  bi :D inş minimum bişey olurda :D ttnet e sokarım birazcık :D

ben lise dönemimde evde uyuduğumu hatırlamıyorum :) full okulda..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fanların fişini çek

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hacım mümkünse salonda falan yat 1-2 gün olmadı takıl pc'yle zaten kulak alışır ben şimdi fan sesi olmadan uyuyamıom gerçekten, ne kadar sokarsan o kadar kardır..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

işlemci yansın dimi sonra :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

apost bunu yazdı:

işlemci yansın dimi sonra :)

Koltuk minderiyle kapatırsanda aynı şey olur işlemci yanmaz kendini kapatır .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

bu kasadaki gözenekleri minder ile kapatman demek donwload esnasında pc'yi kapat demekten farksız çünkü sen o delikleri kaparsan pc içerideki havayı dışarıya atamaz o havada dışarıya atılamadıgı icin kasanın içerisindeki ısıyı arttırır buna istinaden cpu çok ısınınca kasa kapanır. şimdi ne yapayım peki? diyeceksin kardeş bak sesin sebebi kasa içinde ki fanların yağsız kalması + fan gevşemesinden + power'ın vidalarının gevşemesinden + kasanın düz bir zeminde olmamasından + kasanın üzerine bir şeyler koymuş olmandan kaynaklanmaktadır 1 fanları güzelce yağla ama sıvı yağ ile değil makina yağı ile 2 cpu fanına zarar vermeden gevşek ayakları sağlamca yerine oturt 3 powerin gevşemiş vidalarını sıkıştır 4 kasanın bulundugu zemin düz değilse altına bir şeyler bırak düz olsun 5 üstüne birşey koyduysan kaldır bunlardan dolayı ses çıkıyordur kardeş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Kral_Benim bunu yazdı:

bu kasadaki gözenekleri minder ile kapatman demek donwload esnasında pc'yi kapat demekten farksız çünkü sen o delikleri kaparsan pc içerideki havayı dışarıya atamaz o havada dışarıya atılamadıgı icin kasanın içerisindeki ısıyı arttırır buna istinaden cpu çok ısınınca kasa kapanır. şimdi ne yapayım peki? diyeceksin kardeş bak sesin sebebi kasa içinde ki fanların yağsız kalması + fan gevşemesinden + power'ın vidalarının gevşemesinden + kasanın düz bir zeminde olmamasından + kasanın üzerine bir şeyler koymuş olmandan kaynaklanmaktadır 1 fanları güzelce yağla ama sıvı yağ ile değil makina yağı ile 2 cpu fanına zarar vermeden gevşek ayakları sağlamca yerine oturt 3 powerin gevşemiş vidalarını sıkıştır 4 kasanın bulundugu zemin düz değilse altına bir şeyler bırak düz olsun 5 üstüne birşey koyduysan kaldır bunlardan dolayı ses çıkıyordur kardeş.

sıvı yağ ile yağlamasının ne zararı var ki? makina yağı da sıvı değil mi zaten ? makina yagından kastın ne gress yağ mı?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

sLeymN 2 si arasında ki fark

biri makina yağlamak için kullanılır.

diğeri yemek

Toplam Hit: 2633 Toplam Mesaj: 17