Gece Download İçin Öneri (SES)
-
merhaba arkadaşlar geceleri download yapmak istiyorum ama fanları çok sesli pc nin download cı arkadaşlara sorayım ucuz yollu nasıl bişey yapmam gerek :S 0 ses olması için acaba
-
apost bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba arkadaşlar geceleri download yapmak istiyorum ama fanları çok sesli pc nin download cı arkadaşlara sorayım ucuz yollu nasıl bişey yapmam gerek :S 0 ses olması için acaba
-----------------------------ses iletmeyen bişiyle sar kasanın etrafını.
mesela koltuk minderleriyle yastıkla vs döşe etrafını bayağı azaltıyo...
-
deniyeyim bi :D inş minimum bişey olurda :D ttnet e sokarım birazcık :D
-
apost bunu yazdı:
deniyeyim bi :D inş minimum bişey olurda :D ttnet e sokarım birazcık :D
-----------------------------ben lise dönemimde evde uyuduğumu hatırlamıyorum :) full okulda..
-
fanların fişini çek
-
Hacım mümkünse salonda falan yat 1-2 gün olmadı takıl pc'yle zaten kulak alışır ben şimdi fan sesi olmadan uyuyamıom gerçekten, ne kadar sokarsan o kadar kardır..
-
işlemci yansın dimi sonra :)
-
apost bunu yazdı:
işlemci yansın dimi sonra :)
Koltuk minderiyle kapatırsanda aynı şey olur işlemci yanmaz kendini kapatır . -
bu kasadaki gözenekleri minder ile kapatman demek donwload esnasında pc'yi kapat demekten farksız çünkü sen o delikleri kaparsan pc içerideki havayı dışarıya atamaz o havada dışarıya atılamadıgı icin kasanın içerisindeki ısıyı arttırır buna istinaden cpu çok ısınınca kasa kapanır. şimdi ne yapayım peki? diyeceksin kardeş bak sesin sebebi kasa içinde ki fanların yağsız kalması + fan gevşemesinden + power'ın vidalarının gevşemesinden + kasanın düz bir zeminde olmamasından + kasanın üzerine bir şeyler koymuş olmandan kaynaklanmaktadır 1 fanları güzelce yağla ama sıvı yağ ile değil makina yağı ile 2 cpu fanına zarar vermeden gevşek ayakları sağlamca yerine oturt 3 powerin gevşemiş vidalarını sıkıştır 4 kasanın bulundugu zemin düz değilse altına bir şeyler bırak düz olsun 5 üstüne birşey koyduysan kaldır bunlardan dolayı ses çıkıyordur kardeş.
-
Kral_Benim bunu yazdı:
bu kasadaki gözenekleri minder ile kapatman demek donwload esnasında pc'yi kapat demekten farksız çünkü sen o delikleri kaparsan pc içerideki havayı dışarıya atamaz o havada dışarıya atılamadıgı icin kasanın içerisindeki ısıyı arttırır buna istinaden cpu çok ısınınca kasa kapanır. şimdi ne yapayım peki? diyeceksin kardeş bak sesin sebebi kasa içinde ki fanların yağsız kalması + fan gevşemesinden + power'ın vidalarının gevşemesinden + kasanın düz bir zeminde olmamasından + kasanın üzerine bir şeyler koymuş olmandan kaynaklanmaktadır 1 fanları güzelce yağla ama sıvı yağ ile değil makina yağı ile 2 cpu fanına zarar vermeden gevşek ayakları sağlamca yerine oturt 3 powerin gevşemiş vidalarını sıkıştır 4 kasanın bulundugu zemin düz değilse altına bir şeyler bırak düz olsun 5 üstüne birşey koyduysan kaldır bunlardan dolayı ses çıkıyordur kardeş.
-----------------------------sıvı yağ ile yağlamasının ne zararı var ki? makina yağı da sıvı değil mi zaten ? makina yagından kastın ne gress yağ mı?
-
sLeymN 2 si arasında ki fark
biri makina yağlamak için kullanılır.

diğeri yemek