Gece Download İçin Öneri (SES)
-
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------
sLeymN 2 si arasında ki fark
biri makina yağlamak için kullanılır.

diğeri yemek

-----------------------------hocam yazsan anlardım o kadar mal değilim :) sen sıvı yağ kullanma diyince bedne sıvı makina yağı anladım yemek yağı gelmedi aklıma hiç..
-
kardeş belki gerçekten makina yağının ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar vardır onların işine yarar :)
-
Dizüstü bilgisayar al bi tane.En kesin çözümü o.Ben öyle yaptım. tısır tısır çalışsın. Kapağıda indirdin mi ışıkta gelmez.osura osura uyursun.
-
- bir fanin fisini cekeceksin yada
- fanın milini yaglayacaksin yüksek ihtimalle yapiskanin altindadir,
- diger bir secenekde ; dedikleri gibi ana hava yollarini kapatmadan dogrudan fanı cephe alan yerlere - burada kasanin yan kapaklarina- 2-3 mm kalinliginda gozenekli ( isvicre peyniri gibi ama delikler biraz daha kücuk olsun 2mm gibi) sunger tabakasi cekebilirsin. maksat ses dalgalari yayilsin, parçalansin.
- birde mumkunse metallerin temas ettikleri yere plastik contalardan kullan, uygun buyukluklerde.
-
Aman sakın ha yemek yağıyla birşey yağlamayın, sakızlaşma yapar, motoru kazıklar bir daha dönmez...
-
onu bunu bılmem bulabilirsen pas sökücü,tutabilme özelliği bulunan bir yağ var adı wd-40 bir kaç damla damlat gerisi boş sessizlik çok hoş