Gece Download İçin Öneri (SES)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Kral_Benim bunu yazdı:
    -----------------------------

sLeymN 2 si arasında ki fark

biri makina yağlamak için kullanılır.

diğeri yemek

-----------------------------

hocam yazsan anlardım o kadar mal değilim :) sen sıvı yağ kullanma diyince bedne sıvı makina yağı anladım yemek yağı gelmedi aklıma hiç..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

kardeş belki gerçekten makina yağının ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar vardır onların işine yarar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

Dizüstü bilgisayar al bi tane.En kesin çözümü o.Ben öyle yaptım. tısır tısır çalışsın. Kapağıda indirdin mi ışıkta gelmez.osura osura uyursun.

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

- bir fanin fisini cekeceksin yada

- fanın milini yaglayacaksin yüksek ihtimalle yapiskanin altindadir,

- diger bir secenekde ; dedikleri gibi ana hava yollarini kapatmadan dogrudan fanı cephe alan yerlere - burada kasanin yan kapaklarina- 2-3 mm kalinliginda gozenekli ( isvicre peyniri gibi ama delikler biraz daha kücuk olsun 2mm gibi) sunger tabakasi cekebilirsin. maksat ses dalgalari yayilsin, parçalansin. 

- birde mumkunse metallerin temas ettikleri yere plastik contalardan kullan, uygun buyukluklerde.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Aman sakın ha yemek yağıyla birşey yağlamayın, sakızlaşma yapar, motoru kazıklar bir daha dönmez...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

onu bunu bılmem bulabilirsen pas sökücü,tutabilme özelliği  bulunan bir yağ var adı wd-40 bir kaç damla damlat gerisi boş sessizlik çok hoş 

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 2632 Toplam Mesaj: 17