Gece Download Yapabilecek Sistem Önerisi
-
Arkadaşlar şöyle bir sisteme ihtiyaç duyuyorum; gece ben uyurken torrent'ten dosya indirme yapabilecek, düşük enerji tüketen bir sistem. Ayrıca bu sistemde fan olmaması ve herhangi bir gürültü yapmaması gerekiyor. Sizler böyle bir sistem kullanıyor musunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
-
1 adet desktop pc
ikinci el olarak alırsan 300 350 tl çift çekirdek birşey alabilirsin.
Martech tarafından 01/May/17 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Orta seviye 2. El Android telefon + 64 GB class 10 hafıza kartı + sürekli şarj
-
Martech bunu yazdı
1 adet desktop pc
ikinci el olarak alırsan 300 350 tl çift çekirdek birşey alabilirsin.
Cevap yazmak için yazmış olmayın. Yazdıklarımı tam okumadın galiba. Düşük enerjili ve sıfır ses bir sistem istediğimi yazmıştım.
-
bir adet rasperry pi alınır yanına harici hdd takılır üzerine rasbian kurulur linux komutları bilinmiyorsan vnc server kurulur uzak masaüstünden istediğin gibi kullanırsın sonrasında keyfine bakarsın raspberry nin enerji tüketimi zaten ortada fan felanda gerekmiyor.
-
mkyb bunu yazdı
2. El Android telefonu nereden bulacağım ki? Hem fiyatı yaklaşık olarak ne kadardır? Ayrıca 64 GB biraz düşük geldi bana. Bir de 16 Megabit internet kullanıyorum. Telefondan utorrent programıyla dosya indirirken hızımda herhangi bir düşme olayı yaşar mıyım?
-
arabaci88 bunu yazdımkyb bunu yazdı
2. El Android telefonu nereden bulacağım ki? Hem fiyatı yaklaşık olarak ne kadardır? Ayrıca 64 GB biraz düşük geldi bana. Bir de 16 Megabit internet kullanıyorum. Telefondan utorrent programıyla dosya indirirken hızımda herhangi bir düşme olayı yaşar mıyım?
Bilmem ama sahibinden.com diye bir site açılmış diyorlar.
-
mkyb bunu yazdıarabaci88 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bilmem ama sahibinden.com diye bir site açılmış diyorlar.
Aynen :)
-
Eski bir netbook yada laptop kullanabilirsin. Ben evdeki netbook'u download pcye çevirmeyi düşünüyorum akşama.
Bu işler için linux var mı? içinde idm jdownload falan olan.
-
yav abi laptopa kasaya çarta çurta gerek yok
pi3 alıyorsun 100 liraya bi tane harici harddisk , bide usb şarj aleti bu kadar
-
Ccaglayan bunu yazdı
bir adet rasperry pi alınır yanına harici hdd takılır üzerine rasbian kurulur linux komutları bilinmiyorsan vnc server kurulur uzak masaüstünden istediğin gibi kullanırsın sonrasında keyfine bakarsın raspberry nin enerji tüketimi zaten ortada fan felanda gerekmiyor.
Raspberry pi'yi ben de uzun zamandan beri araştırıyordum. Peki sizce raspberry pi'yi hangi siteden almalıyım? Bu mu http://www.robotistan.com/raspberry-pi-turkiye yoksa bu http://www.samm.com/tr/raspberry-pi.html siteden mi almalıyım? Bir de sadece torrent'ten dosya indirme yapacak işte. Buna uygun hangi raspberry pi modelini almalıyım sizce? Harici hard disk olarak bu http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-4tb-elements-usb30-usb20-tasinabilir-disk.html ürünü kullanıyorum. Raspbian işletim sistemini raspberry pi üzerinde bulunan sd karta yükleyip torrent'ten indirilen dosyaları da harici hard disk içine yüklenecek şekilde ayarlayabiliyor muyuz?