Gece Download Yapabilecek Sistem Önerisi
-
2FaN bunu yazdı
Tabii ki RPi 2 veya 3
Torrent istemcisi olarak rTorrent/ruTorrent + irssi ve istenirse telefondan kolay takip için scgi + transdroid (android)
Üstüne birde samba kurunca tamamdır, evde tv varsa dlna destekliyorsa altyazıyı klasöre atıyorsun (altyazı gerekiyorsa) tvye geçip izliyorsun :) veya android telefonda es file explorer ile ağdan film dizi mp3 vs :)
zamanli indirme?
-
Ayarlar/Options > Zamanlayıcı/Scheduler
http://i.hizliresim.com/nR0YJR.jpg gibi 2-8 arası nette gezinirken sıkıntı çıkarmayacak şekilde, 2-8 harici 75e35 ayarlı, 2-8 haricinde kapatılabilir de
-
-
Eski bir laptop alıp içine lubuntu kur. Ben öyle yapıyorum. Hem internete girmelik hemde download için kullanışlı oluyor.
Bir modem vardı, usb içine torrent atıp modeme takıyorsun. Kendi kendine indiyordu. Onu da araştırabilirsin
-
Bkz. Bizim milletin açık büfe kahvaltı huyu,
Yemeyecegi şeyi alır tabağına koyar, hem başkasının hakkina tecavüz eder, hem yemeği israf eder.
Kota yok diye sikmeyin pls.
-
transmission göreve hazır!
web gui portlarını nasıl public ip üzerinden erişilebilir kılarız?
-
end bunu yazdı
transmission göreve hazır!
web gui portlarını nasıl public ip üzerinden erişilebilir kılarız?
modemin nat ayarlarından local portunu dışarı açılan porta bağlayacaksın
-
bu rasberry denen meretten yeni haberim oldu. mantığını anladım ama bunun içnde hangi işletim sistemi geliyor?
-
RotKerim bunu yazdı
bu rasberry denen meretten yeni haberim oldu. mantığını anladım ama bunun içnde hangi işletim sistemi geliyor?
Raspbian işletim sistemi ile geliyordu galiba. Onun dışında ubuntu, Windows10 da kurulabiliyor.
-
lubuntu'nun netbookumda çalışmaması kalp ben :(
Akşama Windows Fundamentals kuracağım bakalım ne olacak.