Gece Gece Gıcık Edicek Felsefi Bir Soru Sorayım
-
ben koptum sizde kopun..:))
Günün birinde sair bir padisaha ilham perisi gelir ve baslar yazmaya;
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,
....?
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,....?
gerisi bir türlü gelmez.
Padisah geceleri uyku uyuyamaz olur siirini tamamliyamamistir bir türlü.
En sonunda ülkesinin bütün sairlerini sarayinda toplatir ama yine nafile onlarda bu misranin devamini getiremez.
Artik en son sira Namık Kemal´e gelir ve padisah baslar.
-Hadi Namık Kemal getir sunun devamini da ne istersen vereyim sana!
-Buyrun Padisahim-"Ciktim agaca yedim hamini mamini..."
Namık Kemal hemen devam eder;
-"Düsersen asagi görürsün ananin am.i..." -
bence bu sorunun cevabı almak için ilk ölmek gerekiyo
-
aa bak aklıma geldi bişi. Allah sonsuz güç sahibidir ki kendinden güçlü varlığı yaratabilir. ve o denli sonsuz güçlüdür ki onu da yok edebilir. kendinden güçlüyü yaratırsa demekki ondan daha güçlüdür ve de onu yok edebilir.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
onu bilmem de insanlar olarak kendimizden daha güçlü olan allahı yarattığımız apaçık.
alıntılayıp da vay dinsiz vay kafir vay köpek diyecek olanlara şimdiden selam ederim.
-----------------------------Dediğin olayın öznesini kendin nasıl güzel özetlemişsin kendi cümlelerinde. Ben sana selam ederim.
-
∞+1>∞ gibi saçma bi söylem seninkisi
-
joe_black bunu yazdı:
aa bak aklıma geldi bişi. Allah sonsuz güç sahibidir ki kendinden güçlü varlığı yaratabilir. ve o denli sonsuz güçlüdür ki onu da yok edebilir. kendinden güçlüyü yaratırsa demekki ondan daha güçlüdür ve de onu yok edebilir.
-----------------------------işte sorunun cevabı başka sorunuz varmı?
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
∞+1>∞ gibi saçma bi söylem seninkisi
-----------------------------doğru ama baştaki her seferinde sonsuzdan +1 sonsuz önde oluyo :|
-
arkadaş ortamındaki tartışmalarınız bu kapasitedeyse vay halinize. @2 gerekli cevabı vermiş.
-
Triumph bunu yazdı:
arkadaş ortamındaki tartışmalarınız bu kapasitedeyse vay halinize. @2 gerekli cevabı vermiş.
-----------------------------I like
-
kudretinin sonu yoktur Allahın. Sonsuza ekleme yapılamaz.