Gece Gece Gıcık Edicek Felsefi Bir Soru Sorayım
-
sonsuzluk kavramını düşün, sonra sonsuzluk kavramından daha üstün bişey düşün. olursa yaz bunu :)
-
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------Allah şeytanı kontrol edebiliyor mu?
Hayır.
-----------------------------
Ulan beyine bak az ya....tühhhh....!Kafanızın içindeki beyini kullanın be biraz...bu ne bıcım,s.km cevap...!
-
Allah bilir..
-
bunun yerine adını feriha koydum'u izle o daha sıkıntı werici
-
matematikten açıklamaya çalışayım (sonsuz)-(sonsuz) bilinemiyor yani belirsiz değilmi çünkü neye göre kime göre sonsuz kestiremiyoruz bu sorudaki mantık da aynı
-
la faili illa Allah , la mevcudi illa Allah ...
Allahtan başka biri bişey yapsada onu aslında Allah yapar
Allahtan başka bişey var olsada orda yinede Allahın varlığından başka bişey yoktur.
gidin balistik okuyun nasihat vermek gibi olmazsa.. :)
-
Allah (c.c.)'ı Sorgulayanlara Acıyorum...
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------bende sana bu yorumu yazdığın için acıyorum özellikle dine çekmeyin dioruz
-
Peki Bu Sorunun Cevabını Bulamadınızmı Mantığınızı Yoklayın İnancsızlar Bu Soruyla İnsanları kandırıyor Soruna Ben Cevap Verim ALLAH Tek Yaratıcıdır Burda Hem Fikir Oluruz Olmayız Bilemem Ama Benim İnancıma Göre Böyle Sorması Ayıptır ALLAH'ın Ne İhtiyacı Var Kendinden Güclüsünü Yaratsın?? Sen İstermisin senden Güclüsü Olsun Bence İstemezsin İnsan Olarak ALLAH'ın İlminde Ne Der Onu Rabim Bilir ... Ne İhtiyacı Var Neden Böyle İhtiyaç Duysunki ?? Bak Cevaplarken Bile Aklına 1 dünya Soru Sokuyorum İlmin Sınırı Yoktur ... Mantıksız Saçma Soru Bu Gıcık Değil Gıcıklık Bile Tatlıdır Bu İse Ahmaker Sorudur Sana Kast Etmiyorum Yanlış Anlama Ama Bunu Kafanıza Sokan Beyinsizleredir.....
-
irwa bunu yazdı:
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------bende sana bu yorumu yazdığın için acıyorum özellikle dine çekmeyin dioruz
-----------------------------Karışmak istemediğim bir konu ancak içimde bişey dürtüyo şamarı yiceğimi bile bile Soruyorum.
İçinde Allah ile ilgili bir karmaşa olan soru, din üzerinden değilde de nasıl cevaplanır/yorumlanır ?
slmarlq, hiç sorgulamayıp yanlış yolda olmaktansa sorgulayıp doğruyu bulmak iyidir arkadaşım yaklaşımın yanlış olmuş bana göre.
İyi, geceler...