folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Gece Gece İyi Aksiyon Yaşadım..

Gece Gece İyi Aksiyon Yaşadım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

şimdi bu piç hapis yattım diye böbürlenip daha beter olacak amk. Belli muhitlerde sarmaş dolaş olmamak gerekiyor(bkz.Küçükköy)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    texas olduk iyice bi redkit lazım bize
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

Helal olsun hocam ama serbest birakilacagini hic sanmiyorum ruhsatsiz silah zorla alikoyma tehtid alkollu araba kullanma ayrica ehliyetide yok silahin cezasi 5,5 bin tl tabi tasimak silahla tehtidde var icin isinde iyi bir ders olur bu ona zaten tahminim en az 2-3 yil yatar bunlar cok citti suclar cunku

Bu arada kendim adina sana tesekkur ederim arabada bizim kardesimiz,kizimiz v.s de olabilirdi...

rica ederim hocam.. artık şu bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığından kurtulmamız lazım..

millet şikayet edersem, ihbar edersem bana zararı dokunur, yarın bir gün gelir sıkıştırır korkusuyla sesini çıkarmıyor haliylede bir iken beş oluyor bu puştlar..

bakalım hayırlısı olsun..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tabiki korkmamak lazim sonra eline her silah alan ozellikle malum dizi hala yayindayken kendini bi bok zannediyo umarim bu ona iyi bir ders olur zaten en az bi kac yil yatar cikincada bilmem ne yapar ama kesin ceza alacagina inaniyorum silah kuru siki olsa bile cezasi buyuk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam insanlık görevinizi yerine getirmişsiniz tebrikler ayrıca geçmiş olsun hocam hangi ilde oldu peki bu olay ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Tahminime gore kiz bunun arkadasi yada kiz arkadasidir korktugundan oyle ifade vermistir. Silah yada bicak olayinda polis ustelemedi pek demissin 50 liraya bakar. Kiz konusundan iceri girsede girmesede alkolun etkisiyle yapmadiysa sana o hareketi buyuk ihtimalle takinti yapip basina bela olacak. Dikkatli olmani dilerim dostum hdi hayirlisi

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bensiz_aglama bunu yazdı:

hocam insanlık görevinizi yerine getirmişsiniz tebrikler ayrıca geçmiş olsun hocam hangi ilde oldu peki bu olay ?

perşembe günü kurtlar vadisi sonrası herkesin siyah pardesu ile sokağa döküldüğü yerde elazığ'da oldu hacım olay.. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mümkün olduğunca paylaşmalıyız, insanlara örnek olsun. ben twit attım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

ülkedeki bu orospu cıkartması apacilerden dolayı insan ne sevgilisiyle ne de akrabasıyla adam gibi gezemiyor dısarıda.

ben yanımda bi kız arkadasım varken yasadıgım gerginligi hicbir sınavda yasamıyorum arkadas.

dik dik bakanlar, süzenler. ne sikim bir ülkedeyiz ya.

babasının sahinini doganını alıp cıkar bu pezevenkler, sesini de sonuna kadar acarlar milletin yanından gecerken, bi de ellerinde 1 liralık tesbih, bellerinde meyve bıcagı. cakma polat alemdar kılıklı sik kırıkları, soyunuzu sikeyim sizin.

feneris07'nin anlattıgı olay cok üzücü ve ben hep bu tedirginlikte oluyorum gezerken. dayanamam cünkü birisi laf atarsa, bu zamana kadar öyle bir sorun yasamadım ama bir anda sinirlendigimi bildigi icin bazı arkadaslarım da ne olur ne olmaz diye gelirler yanıma.

sen en iyisini yapmıssın süleyman, yine de bu serefsizlerin seni bir yerde sıkıstırma ihtimaline karsı dikkatli ol.

kız arkadasınla gezerken ilerlere acılma fazla, mümkünse arkadaslarının oldugu yerlerde gezmeye calıs, bir telefonluk yakınlıkları olsun sana.

gecmis olsun tekrardan.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

helal olsun hocam

anasını bellemişlerdir şimdi 7 sülalesi böyle birşey yapmaya korkar artık 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 8184 Toplam Mesaj: 36