Gece Ne İş Yapılır
-
Poet bunu yazdı
Fırın işi aklımda olanlardan biriydi güzel iş doğru diyorsunuz hocalar..
Adidascı hoca,sürekli gece çalıştırıyorlar mı?Bi arkadaş var,o gündüzcü ve haftada 1 gün gece çalışıyor.ona sormuştum o dedi işte böyle oluyor falan haftada 1 gün
Onu taşeronla konuşacaksın hocam. De ki ben sadece gece çalışabilirim. Durumum buna müsait. Genelde gece vardiyasına kalmak isteyen olmaz. Kalanlarda genç olur rahat olursun ;)
-
interfector bunu yazdıPoet bunu yazdı
Fırın işi aklımda olanlardan biriydi güzel iş doğru diyorsunuz hocalar..
Adidascı hoca,sürekli gece çalıştırıyorlar mı?Bi arkadaş var,o gündüzcü ve haftada 1 gün gece çalışıyor.ona sormuştum o dedi işte böyle oluyor falan haftada 1 gün
Onu taşeronla konuşacaksın hocam. De ki ben sadece gece çalışabilirim. Durumum buna müsait. Genelde gece vardiyasına kalmak isteyen olmaz. Kalanlarda genç olur rahat olursun ;)
eyw hacı sağolasın yardımın için :)
-
oko neyin peşindesin bre gece yarısına kadar hayat veriyoruz yetmez mi
-
WitchKing bunu yazdı
oko neyin peşindesin bre gece yarısına kadar hayat veriyoruz yetmez mi
kamber de geldi tamam :D Ben de seni bekliyordum canım :D
-
24 saat açık mekanlarda kurye olabilirisin.
-
Petrollerde gececi olabilirsin.Tabi normalde sırayla ama sen ben geceleri çalışırım dersende kimse hayır demez sanıyorum.
-
eczacılık, barmen, garson, müzisyen, ressam, şair
-
2 ay için sertifika almaya değmez deme bence :) bak ben az daha okuyaydımda çaycı,şöför,kaloriferci olaydım diyorum ona göre :)
-
pompa da taksi de gece hep sıkıntılı işler aga Allah yardımcın olsun eger seçeceksen... fırın pastane gene bunlar için de iyi olanlar.
-
hocam işlek yerlerde köprü altında ucuzdan markalı kondom satabilirsin