folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gece Ttnette Problemmi Vardı?

Gece Ttnette Problemmi Vardı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dü gece benimde net gitti uğraş uğraş giremedim arayacaktım ttneti dedim gece gece sonra yattım uyudum
    hocam ibneler bi saat müzik dinletiyo. napıosalar içeride bukadar çok merak ediyorum. okadar çalışanı var

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    %100 vardı hocam hepsi tesadüf olamaz.

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:
    Dü gece benimde net gitti uğraş uğraş giremedim arayacaktım ttneti dedim gece gece sonra yattım uyudum
    hocam ibneler bi saat müzik dinletiyo. napıosalar içeride bukadar çok merak ediyorum. okadar çalışanı var

Abi ben biliyorum ne yapıyolar..muhabbet ediyolar.kızlarla erkekler oyun oynuyolarmıs :)..kimisi tuvalete gidiyo çıkmak bilmiyo..sırf zevk için bekletenler varmış..

Sabreden Zafere Ulaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    dün gece için diyorsan o kadarbekletmeleri doğal çünkü bizim gibi bir sürü kişi problem yaşamış haliylen kitlenmiş olabilir amanoral günlerde de kitleniyor tel mozart dinlemekten anamız ağlıyor :D oda arkadaşın dediği gibi zevk için heralde işleri oluyor sallıyorlar bazen arıyorum kapatmayı unutuyorlar dışarıdaki konuşmaları geliyor bana :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Son 2 gündür TTNet de kopmalar oluyor, Wow oynarken bağlantı durumumu görmek için sürekli ping atarım.. Arkadaşın da söylediği gibi saat 1 gibi yaklaşık 10-15 dakikalık bir kesinti oldu. Oyundaki tüm türkiyeden arkadaşlar ( 25 kişiden fazlaydık) aynı sorunu yaşadı.. Sorunun TTNET den kaynaklandığını anladığımızda Ventrilodan TTNET e şarkılar besteledik..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek
    wayy mına kodumun ttneti ya onun yüzünden gece format attım pcye :S net gitti gelmedi msn onarma şeyinde sistem dosyası bozuk diyordu onarılmıyordu format atmıştım. :S

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    dün gece için diyorsan o kadarbekletmeleri doğal çünkü bizim gibi bir sürü kişi problem yaşamış haliylen kitlenmiş olabilir amanoral günlerde de kitleniyor tel mozart dinlemekten anamız ağlıyor :D oda arkadaşın dediği gibi zevk için heralde işleri oluyor sallıyorlar bazen arıyorum kapatmayı unutuyorlar dışarıdaki konuşmaları geliyor bana :D
    yok hocam her zaman aradığında bi saat ttnetin boktan şarkısı çalıp duruyo. en az 2 dk hep müzik çalıo

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    bende bir ara sadece facebook girmiyordu msn sorun yoktu.Sonra msn den de düştüm google ile başbaşa kaldık hemen çözüm ürettim ebuddy üzerinden ikisinede girdim sonra internet tamamen gitti işte o zaman dedim ki ttnet sana kotam girsin ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Benim de vista sorun tarama şey ettiğimde DNS niz de bir şey var dedi.. Kendim girmiştim DNSi.. Otomatik al deyince.. Rahat rahat girdim MSN'e.. Ama tahribata felan bir giriyodu bir girmiyordu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

son birkaç gündür dns sunucularında yoğunluk varmış. eğer benzer problem yaşarsanız aşağıdaki dns adresleriyle geçici olarak bağlanın. yurtdışı lokasyonlu sitelere bağlanamayabilirsiniz ama tam bilmiyorum :)

195.175.39.39
    195.175.39.40

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 36