Gece Ttnette Problemmi Vardı?
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
Türk kaynaklı sitelere girişlerde sorun yoktu fakat avrupa ve amerika kaynaklı sitelere girişler yapılamıyodu. fakat google.com da yahoo.com da sorun yoktu o biraz kafamı karıştırdı :)
-----------------------------hocam onlar localdenmi çalışıyodur nedir bende anlayamadım :D
-
AsTakiLamuKa bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
Türk kaynaklı sitelere girişlerde sorun yoktu fakat avrupa ve amerika kaynaklı sitelere girişler yapılamıyodu. fakat google.com da yahoo.com da sorun yoktu o biraz kafamı karıştırdı :)
-----------------------------hocam onlar localdenmi çalışıyodur nedir bende anlayamadım :D
yoo ben kendi serverımada giremedim hocam tr lokasyonttnete 2 lira 19 kuruş daha fazla vericem ve 8 mbps ile kafamı sokacam
-
türk çıkışlaroı sağlam yurt dışı protokolleri tek kelime ile patlamıştı ki zaten fazlada sürmedi 2-3 saat çalışıp toparlayamayınca tüm TR'nin bağlantısını kesip 1 saat içinde iyileştirme yaptılar ancak yinede çok iyi olmadı bu 1 hafta kadar yine götürür bizi :D 1 hafta sonra yine 01.30 da alırlar neti elimizden
-
Dün gece aynı sorunu bende yaşadım. DSL ışığının sabit olmasına rağmen net yoktu... 3G nin bi ucuzladığını görsem...
-
adam gibi alt yapıyı oturtmadan 4 mbit verirsen tam o uyum sağlayacağı zaman 8 mbit verirsen yetmez edge ve 3g verirsen hiç bir hizmeti oturtmadan para kırpmak için o daldan bu dala koşarsan sonunda böyle patlar şimdi artık gözde olan 3g onun üzerine yogunlasılır biz adslciler kendimizi parmaklarız anca :/