Gece Yaşamayı Seven Müridler !
-
Gece İbadet etmeyi çok seviyorum. Kendine yaratıcının verdiği güne temiz olarak doğmak çok güzel geliyor. 1 hafta ancak böyle.Sabah çarşıya çıkıp çorbacıda mercimek çorba içip eve geldikten sonra uyumak. İş+ Yemek+ İbadet+ dinlenme. Çevrem ile arama mesafe koydum. Gece Enstruman müzikleri dinlemesi güzel oluyor gündüz çocuk sesi ıvır zıvır. zz. Ayrıca yemek düzenide değişiyor. Mesela gecenin 4 dünde Pilav içinde domates zeytin karışımı + ayran içiyor olabiliyorsun. yatmadan önce gözlerinizi yıkayın beyler kalktığınızda gözleriniz ağrımış gibi oluyor
Herkesin yaşam tarzı değişik.( böyle yaşayan bazı arkadaşlarımda psikolojik sorun oluşturduğunu söyleyim:)
-
Bende gece kuşuyum. :|
-
etraf sessiz sakin sana karısan kimse olmadıgından severim sabahlamayı açık camdan giren ruzgar hafif aydınlanmıs hava filan degisik bi ambians olusuo:dd
-
içerim gece...
kodlama yaparım gece...
muzik dinlerim gece...
uyku duzenimde sorun yok turp gibiyim hala
gunduz yatmamın nedeni ise biran once gece olmasını saglamak içindir:D
foruma attıgım msjların istatistigi olsa cogu gecedir:D
-
sabahın ilk ışıklarıy eşliğinde sigara içmek için bende değiştirdim uyku düzenimi her gün neredeyse saat 5,30 - 6,30 dışarda otururum bazen tek bazen sitedki arkadaşlarla sabahın o ilk kokusu için bile o saatte uyumamatya değer :)
-
pc başında sabahlamak güzelde kumsalda güneşin doğuşunu izlemek çok güzel oluo be:) 2 senedir yapamıyorum valla özledim
-
ben gece ölenlerdenim....
-
valla bende burdayim laaa
babamin 3uncu yemegini yapmaktayim ilk ikisi çöpe gitti malligimdan :|
bende düzen diye bisi yok hafta içi 4-5 saat uyurum zorla yatar zorla uyanirim i$e okula veya staja giderim sonra hafta sonu bi yatiyom 12 saat uyuyom eksik uykumu tamamliyom :D
-
:D hımm bende ir gececi olarak çevremdekilerin bana vebalı gibi söylenmelerinden bıktım usandım desem yeridir :S
her gün aynı zıkkım neredeyse herkes doru yaşıo herkesin hayatı normal bizimki ler anormaal bi onlar biliolarsaten doğruları biz salağızya bilmeyiz anlamayız :|
-
Kendimi Bildim Bileli Sabah Günden Zevk Alamam
Ama Geceleri İçeceğim Ve Sigaramla Birlikte Günü Yaşamaya Başlarım
evenenenece'de Geceleri Uyanık Oluo Arada Ona Çatıom
Arkadaşlarına Ve Ailene Zaman Ayırmalısın Ama Ve Bunu Onlar Ve Sen Uyanıkken Yapmalısın :D