folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gece Yaşamayı Seven Müridler !

Gece Yaşamayı Seven Müridler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Gece İbadet etmeyi çok seviyorum. Kendine yaratıcının verdiği güne temiz olarak doğmak çok güzel geliyor. 1 hafta ancak böyle.Sabah çarşıya çıkıp çorbacıda mercimek çorba içip eve geldikten sonra uyumak. İş+ Yemek+ İbadet+ dinlenme. Çevrem ile arama mesafe koydum. Gece Enstruman müzikleri dinlemesi güzel oluyor gündüz çocuk sesi ıvır zıvır. zz. Ayrıca yemek düzenide değişiyor. Mesela gecenin 4 dünde Pilav içinde domates zeytin karışımı + ayran içiyor olabiliyorsun. yatmadan önce gözlerinizi yıkayın beyler kalktığınızda gözleriniz ağrımış gibi oluyor

Herkesin yaşam tarzı değişik.( böyle yaşayan bazı arkadaşlarımda psikolojik sorun oluşturduğunu söyleyim:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bende gece kuşuyum. :|

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

etraf sessiz sakin  sana karısan kimse olmadıgından severim sabahlamayı açık camdan giren ruzgar hafif aydınlanmıs hava filan degisik bi ambians olusuo:dd

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

içerim gece...

kodlama yaparım gece...

muzik dinlerim gece...

uyku duzenimde sorun yok turp gibiyim hala

gunduz yatmamın nedeni ise biran once gece olmasını saglamak içindir:D

foruma attıgım msjların istatistigi olsa cogu gecedir:D

Falan Filan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    sabahın ilk ışıklarıy eşliğinde sigara içmek için bende değiştirdim uyku düzenimi her gün neredeyse saat 5,30 - 6,30 dışarda otururum bazen tek bazen sitedki arkadaşlarla sabahın o ilk kokusu için bile o saatte uyumamatya değer :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    pc başında sabahlamak güzelde kumsalda güneşin doğuşunu izlemek çok güzel oluo be:) 2 senedir yapamıyorum valla özledim

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek
    ben gece ölenlerdenim....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

valla bende burdayim laaa

babamin 3uncu yemegini yapmaktayim ilk ikisi çöpe gitti malligimdan :|

bende düzen diye bisi yok hafta içi 4-5 saat uyurum zorla yatar zorla uyanirim i$e okula veya staja giderim sonra hafta sonu bi yatiyom 12 saat uyuyom eksik uykumu tamamliyom :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

:D hımm bende ir gececi olarak çevremdekilerin bana vebalı gibi söylenmelerinden bıktım usandım desem yeridir :S

her gün aynı zıkkım neredeyse herkes doru yaşıo herkesin hayatı normal bizimki ler anormaal bi onlar biliolarsaten doğruları biz salağızya bilmeyiz anlamayız :|

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Kendimi Bildim Bileli Sabah Günden Zevk Alamam
    Ama Geceleri İçeceğim Ve Sigaramla Birlikte Günü Yaşamaya Başlarım

evenenenece'de Geceleri Uyanık Oluo Arada Ona Çatıom

Arkadaşlarına Ve Ailene Zaman Ayırmalısın Ama Ve Bunu Onlar Ve Sen Uyanıkken Yapmalısın :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 11950 Toplam Mesaj: 86