Gece Yaşamayı Seven Müridler !
-
Konuyu açtığınız iyi oldu, unutmuşum, ben yatayım bari:)
Yarın(Bugün) yavş..ın biri sabahın köründe uyandırmak için kapıma dayanacak da...
-
1 Yıldır toplamda 30 bilemedin 40-45 kere gündüz gözü görmüşümdür.Birde odamın lambasını tek darbeyle kırdıgımdam beri sadece karanlık ve mükemmel.Özellikle saat 3 ile 5 arası Otomatik portakal'ı izleyip 5 ile 6 arası sokakta sigara içip anlamsızca gezmek daha güzel oluyor.Hele birde ucuz sarapla birlikte okunan böyle buyurdu zerdustla oldumu dayanılmaz bir orgazm.Hayatı single player modunda yasıyorum.Sanki ucuz bir fahişle ile yatmak ve onunla tatmin olmak gibi.
-
banada çevremden söylenen en çok cümlelerden biri: gece yatmak bilmez sabah kalmak
-
akşam daha serin ve sessiz oluo :)
balkonda yakılan sigaranın da keyfine diicek yok yani -
gündüz yok msnden kilit olanlar, yok gürültü, yok patırtı aman aman :D
gece sadece ben ve klavye tuşlarımın sesleri (L)
gece kafam daha rahat oluyo ayrıca daha saglıklı düsünebiliyorum.
48 saat uyumayıp aralıksız 24 saat uyudugumu biliyorum :| hastayım flan sanmıştı evdekiler :D
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------"hayatını bi düzene sok artık"
-----------------------------
son iki yıldır hemen hemen hergün ablamdan duyduğum "tamam abla en kısa sürede düzelteceğim" dediğim ama bir türlü düzeltemediğim hatta sıkıştığımda "üzerime gelmeyin kardeşim piskolojik sorunlarım var" diye cevap verdiğim, son günlerde "tamam abla annemin yanına gidip geleyim düzelteceğim" diye ablamı geçiştirdiğim ve bir ay sonra döndüğümde nasıl bir mazeret bulacağımı düşündüğüm bir haldeyim
geceyi niye seviyorum?
sessiz oluyor, sakin oluyor, istanbulun havasının en temiz olduğu saatler sabah 4 suları, sokaklarda incin top oynuyor rahat rahat gezebiliyorum, heryer benim, internet daha hızlı, tv de reklamlar neredeyse hiç yok (0900 lü hatların reklamları hariç:P ) ondan yanii :D
-
Gece iyidir,hoştur..Gündüz istemesen de karşılaşmak zorunda olduğun kişilerle,gece karşılaşmassın...
Gündüzün verdiği koşuşturma içinde duygular tam yaşanmıyor,ama gece oldu mu,duyguların dibine vuruyorsun.Ya eski sevgili akla gelir,ya sevip kavuşamadığın kız, ya gurbettesindir ana akla düşer ya uzaklardaki dost..
Gecenin sessizliğinde,insan kendi düşüncelerini daha iyi duyabiliyor..Gündüz onların olsun,gece bizlerin..!
-
nu_metal bunu yazdı:
akşam daha serin ve sessiz oluo :)
balkonda yakılan sigaranın da keyfine diicek yok yani
bu yorumu ben yazıcaktım alıntı yapmak nasipmiş :D -
Fazla konuşmayında yatın. Hadi herkes yatağa!
-
dişleri fırçalamayı unutmayalım :D