Geçmiş Bir Tarihe Ait İstirahat Rapor Alınabilir Mi?
-
müridler sağlık sektöründe çalışan ya da bilen var mı acaba?
Geçmiş bir tarihe ait istirahat raporu alınabilir mi?
Alınırsa nasıl alınır?
normal gitsem alabilir miyim yoksa torpil - tanıdık birilerine falan gerek olur mu ? :)
İkiyüzlü, şerefsiz, üçkağıtçı, yağcı, yalancı, ihmalkar bi öğretmen yüzünden zorunlu kaldım gibi bişi :S
İkinci sorum biraz Hukuk konusuyla ilgilide ayrı konu açmıyayım.
yine bu öğretmenin yaptığı bi yolsuzluk ve ya ihmalkarlık yahut görevini kötüye kullanma gibi şeyleri Savcılığa ya da Bakanlığa isimsiz bildirsem işleme konur mu? ya da ismimin belirtilmemesini rica etsem gerçekten belirtilmez mi :)
üçüncü sorum; Milli eğitimle ilgili ne kadar yasa yönetmelik yürütmelik varsa bana bulabilecek birisi var mı?
yada öğretmen veya idareci olupda bana - soru sormadan (sorsada en ince detayını beklemesin sadece kendisine özel olarak kabasını anlatırım :))-yardım edebilecek, yönetmelikte falan merak ettiğim bi kaç hususu bildirecek birisi varsa oda gelsin :D
dipnot: kimse olay ne diye sormasın lütfen; bilginiz varsa sorularıma cevap verin.
acaip kafaya taktım bu hoca yüzünden bi ceza alırsam bende onu yakacam :@
-
yok mu bilen ? biraz konu üstlere çıksın benim için acil bi konuda?
-
Rapor işi zor bi tanıdık bulman şart. Tanıdığın bile bunu yapma ihtimali düşük. Kimse mesleğini böyle basit birşey için lekelemek istemez.
-
şükür sonunda bi cevap veren oldu pek istediğim bi cevap olmasada. iki saattir öteki konular dk başı post alıyo burda ben aciliyetteyim koptum mınakii f5 yapa yapa:S
neyse diğer soruların cevabını veya ilk soruyla ilgili başka bi cevabı olan varsa lütfen :D
-
Babam hastahanede çalışıyor bilader. Danıştım dedi ki ;
Artık raporlar öyle basit kağıt üzerinde değilmiş bilgisayara kayıt şeklinde girilmek zorundaymış inceleniyormuş yaparlarsa öyle bişeyler suç teşkil eder meslekten men ederler hatta cezaevine kadar gidebilir tanıdık bile yapmaz belki bir ihtimal çooo...k yakınını bulursa o riski onun için alabilecek biri bi ihtimal yapabilir. dedi
-
zamanında şu devamsızlık olayı için rapor basmıştım, sınava çalışmak için herkes doktorlara ölüyorum hastayım numarasıyla 20 şer milyon para vererek bir haftalık rapor alıyordu.Benim ne param vardı ne de çevremizde tahsil görmüş doktor vs..Sınava da hazırlanmam lazım.. En sonunda araştırmalarım sonucu boş bir rapor buldum kaşe imza atılmış tarih ve gün açık şekilde.Bunu güzelce taradım hp yazıcıda defalarca çoğaltarak müdürün eline bizzat teslim ettim ve şuan mezunum:)
Geriye dönük raporu kimse sana vermez tanıdık dahi olsa çok zor kendi raporunu kndin hazırla risk alabiliyorsan..
-
Anlatma demişin ama özelden olayı anlat istersen bi çözüm düşünürüz sorarız çevreye falan hocam ;)
-
hocam kadın takıntılı, o zaman geçmiş bir tarihe yapılmış bir raporun anlaşılacağı durumu varsa hoca büyük ihtimal araştırır hem benim başımı hem doktorun başını yakar :S
Ama mesela benim kardeşimin raporu var aynı tarihlere acaba onla ben değiştirilemem mi öyle bir durum olsa o da anlaşılır mı?
@Ephesus
hocam bi şerefsiz hocanın(Hoca demekle layı değil ama) bana olan takıntısında eline bi koz geçti. uğraştırıyor.
Başka okula geçecem bana kalsa da peder izin vermez. :S demeye bile korkuyom :S
-
9) Öğretmen-memur-hizmetli devam-devamsızlık defteri,
diye bişe de varmış. Bizim idare okula uğramıyo akm bu nası iş :W bide benden devamsızlık hesabı yapıyolardı geçensene? :@
-
hay amk ya iş iyice karıştı?
bu rapor işi olsaydı iyi olurdu :S
bu karı kesin bu işin peşini bırakmaz.
Hay ben böyle eğitim sisteminin :@
İkinci soruma cevap verecek var mı?
-
bu konularda meb iyi çalışıyor direkt şikayet edilecek birşey varsa oraya et.. ayrıca geçmiş bir tarihe özelden alıp devlete mühür vurdurusan olur git psikoloğa devlette çalışan özel muane diye geçmişe verebilir..