Geçmişe Gitme İle İlgili Bir Film
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir film yok.
ama olsa gişe rekorları kırar galiba çok ilgimi çekti şerrefsizim:D
-----------------------------Hacı nası yok ya :D Rüya mı gördüm acaba :D
-
böyle bir film var ben de hatırlıyorum fakat ismi aklıma gelmedi
edit: güneş söndürme olayını söyleyene kadar ben de tereddütteydim, ama onu söyleyince kesinlikle böle bir film oldugunu hatırlıyorum
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------içimden bi ses bu film animasyon bir filmdi diyor sanki izlemişim gibi geliyo ama tam hatırlayamıyorum :|
-----------------------------Hacı benimde içimden bir ses aynısını sölediği için çizik film olabilir diye ekledim :D
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir film var ben de hatırlıyorum fakat ismi aklıma gelmedi
-----------------------------hacım hatırladığın başka ayrıntıları varsa ekler misin.
-
doctor who dizisi var..
bide esmer bi r&bci karı excalibur dönemine ingiltereye gidiyor o filmde var ama adını bilmiyorum.
-
aga o değilde sen film le ilgili daha çok detay versene ne zaman izmeiştin hangi yıl yapımı başrollerden tanıdık eleman vamrı vs.. vs..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------aga o değilde sen film le ilgili daha çok detay versene ne zaman izmeiştin hangi yıl yapımı başrollerden tanıdık eleman vamrı vs.. vs..
-----------------------------hacı eski bir film olmalı izleyeli çok oldu. Hatırladığım kareler var ama kesin olarak birtek bu olayı hatırlıyorum, adam çeşitli şeyleri biliyor, savaşları filan, tarihi biliyor yani, sonra buna inanmıyorlar mı ya da idam mı ne edecek oluyorlar, o zaman aklına birden geliyo tarihteki bir güneş tutulmasının tarihi güneşinizi söndürcem filan diyor, gerçekten güneş tutuluyo sonra adam paçayı kurtarıyo, böle bişiler işte.
-
apocalypto olabilir mi :) değil sanırım yinede hatırlamaya çalışıyoruz..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Apocalypto_%28film%29
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------apocalypto olabilir mi :) değil sanırım yinede hatırlamaya çalışıyoruz..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Apocalypto_%28film%29
-----------------------------aynen ilk aklıma gelen bu oldu...
-
kimse bilmediğine göre konusu ilginç fakat iyi işlenememiş bir filmdir bu.