Geçmişe Gitme İle İlgili Bir Film
-
Başlığı açan arkadaş verdiğim listeki filmlerle ilgili görsellere tek tek bakarsa filmi hatırlayabilir.
-
Tanrılar çıldırmış olmalı filminde böyle güneşi söndürcem diyip taptıkları bir sahne vardı ama onu sormadığını düşünüyorum.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------AMpul bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------AMpul bunu yazdı:
-----------------------------RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Bende hatırlıyorum boyle bir film özellikle o güneş tutulması kısmını sanırım mısırda geçiyordu film. Elemanı Ra için kurban edeceklerken bu büyücü ayaklarında güneş tutulması olayını ortaya atıyordu bi' yerlerimden sallamıyorsam böyleydi o sahne.
-----------------------------
Aynen hacı o güneş tutulması sayesinde götü kurtardığı kesin ikimiz de öyle hatırlıyoz, başka ayrıntı var sa hatırladığınız yazın, belki biryerlerden çağrışım yapar da hatırlarız :D
-----------------------------bi ipucu da ben vereyim.güneş tutulmasını gazetede okuyordu ordan aklında kalıyordu. ilkel bi kabilede olay meydana geliyor belki zaman yolculuğu yoktur kabile ilkel olduğu için kandırıyodu ama tam emin değilim.
-----------------------------aha bak bu da olabilir, ilkel bir kabile tarafından yakanlamış ve gelecek tarihteki güneş tutulmasını gazetede okumuş olabilir.
-----------------------------hatta son iseği sorulduğunda güneş tutulmasının vaktini söyleyip beni bu vakitte öldürün diyor.vahşiler adamı mercekle yakmaya çalışıyor ama güneş tutulmasından dolayı yakamıyorlar. bu kadar ipucu yeter biraz daha uğraşın olmazsa ben söylerim cevabı :)
-----------------------------hacı cevabı bilipte sölemiyosan bu kadar adamın ahını alırsın götün doğrulmaz bu dünyada :D
-----------------------------şaka yaptım la bilsem söylerim,ben de çok merak ettim filmi küçükken izlemiştim :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Tanrılar çıldırmış olmalı filminde böyle güneşi söndürcem diyip taptıkları bir sahne vardı ama onu sormadığını düşünüyorum.
-----------------------------ilk okuduğumda benimde aklıma gelmişti ne filmdi ya :D alınlarına beyaz bişe yapıştırıp çıkarınca zıplayıp duruyolardı :D
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Tanrılar çıldırmış olmalı filminde böyle güneşi söndürcem diyip taptıkları bir sahne vardı ama onu sormadığını düşünüyorum.
-----------------------------olabilir hacım, hatta baya mantıklı geldi şimdi, o film süperdi ya hemen indirip izlicem tekrar.
-
hala bulunmadı mı ismi bekliyoruz! :D
-
http://www.imdb.com/title/tt0138749/
The Road to El Dorado2004 te izlemiştim.Hatırladığım kadarıyla tam olarak öyle bi konusu var .
-
Basligi gorunce benimde aradigim bi film aklima geldi bilim adamlari gecmise gitmek icin bi makine yapiyolardi sonra bi grup insan ingiltere fransa arasindaki savasin oldugu tarihlerden birine gidiyolardi boyunlarindaki kolyeyle geri donus yapabiliyolardi sonra ibnenin biri yasak olmasina rahmen yaninda modern silah(el bombasi)goturmustu birisi onu okla vurdugu sirada kolyeye basip geri dondu ve o sirada bomba elinden dustu makine patladi digerleri gecmiste sikisip kaldi ondan sonra digerlerinin basindan gecen olaylari filan anlatiyolardi hatta biri kesik kulakli sovalye olarak tarihe geciyodu bu filmide hatirlayan soyliyebilirmi :D
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Basligi gorunce benimde aradigim bi film aklima geldi bilim adamlari gecmise gitmek icin bi makine yapiyolardi sonra bi grup insan ingiltere fransa arasindaki savasin oldugu tarihlerden birine gidiyolardi boyunlarindaki kolyeyle geri donus yapabiliyolardi sonra ibnenin biri yasak olmasina rahmen yaninda modern silah(el bombasi)goturmustu birisi onu okla vurdugu sirada kolyeye basip geri dondu ve o sirada bomba elinden dustu makine patladi digerleri gecmiste sikisip kaldi ondan sonra digerlerinin basindan gecen olaylari filan anlatiyolardi hatta biri kesik kulakli sovalye olarak tarihe geciyodu bu filmide hatirlayan soyliyebilirmi :D
-----------------------------zamanın ötesinde
yada
zamanın ötesi
yada
zaman ötesi :D
-
yok mu filmi bulan