Geisha Nedir?Ne İşe Yarar..?
-
1-okuyup yazdım..
2-yazdıklarım eleştirilere açık tır..inanıp inanmak size bileceginiz iş..
3-hanginiz inanıyorsunuz dürüstce calıştıklarına..
4-ben inanmıyorum.
-
walla bn filmi izledim bi geyşanın anılarını ,ordaki geyşalar bu resimlerdeki gibi deildi walla ordakiler yawru gibi bişeydi , bu resimdekiler bembeyaz bişeye benzemıo aq,
bide filmi izlemeyin bi boka benzemio,bn bişey anlamadım yanı,oscar falan almışta hikaye
-
bafrali55 bunu yazdı:
-----------------------------1-okuyup yazdım..
2-yazdıklarım eleştirilere açık tır..inanıp inanmak size bileceginiz iş..
3-hanginiz inanıyorsunuz dürüstce calıştıklarına..
4-ben inanmıyorum.
-----------------------------
Adamların işi gücü yok niye tüm kaynaklar seni kandırsın amk:D hadi kandırdı dürüst çalışmadılar bi film mi sana gerçekleri göstercek?Bilip bilmeden komplo teorisi türetmeyiniz lütfen.Yazdığında sanki metin sanki bişey bi film adı yazmışsın o kadar..Kaynaklar %100 sağlamdır,emiin olabilirsin,olmazsanda göynün bilir de eğer senin kaynakların varsa göster tartışalım.. -
hoca sen bilirsin..
nasıl istiyorsan öyle düşün..
filmler gerçeklerden alıntıdır biraz derleme yapılır..
sahsen görmedim tanıdıgım ve sevdigim bir abimin, İŞ adamının agzıyla yazdım..
benim kaynagım saglam..
ister inan ister inanma. yanında degildim oda ayrı mesele tabi
-
nakamura2 bunu yazdı:
bafrali55 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar bu konunun gerceğini ögrenmek istiyorsanız..
bir geysanın hayatı (anıları)
isimli sinema filmi var alıp izleyebilirsiniz..
dogru kararı ondan sonra verebilirsiniz..
Bir geyşa'nın anıları demeye çalıştın galiba!Ama o kitabı okumakla öğrnilmez sadece ben o kitabı da okumadım onun filmini de izlemedim ama söylediğim herşey doğrudur garanti verebilirim.Kaynaklardan okuyup söyledim,sanki sallıyomuşuz gibi bi yorum yapmışsın da neyse..sen çok izlediysen düzelt hele neresi yanlışmış
----------------------------ula bu kısmı ben yazmadım kim yazdı??
hemde benim nickimle
şifremi hergün degiştiriyorum yine indiriyorlar. bu işten nasıl kurtulacagız yada kim neden
şifremi indiriyor hımm söyleyin bakayım??!!
-
Kafan iyi mi senin amk?bi yazı yazıosun sonra şuursuzca postlar atıosun ben bilerek yazdım abim var fln:D amk yazdığında sadece 1 film ismi ha bişey mi anlattın ben mi kaçırdım hani:) şimdi de asvunduğun postu ben atmadım diyosun,hava fln al da gel öle bi görüşelim:D sen neyi savunuyosun,ne yazdın da savunuyosun:d
-
Arkadaşlar elimde iyi bir döküman war Japonya ve tarihi hakkında.Japon tarihi hakkında birkaç araştırmam olmuştu oradan arşiv yaptım kendime isterseniz sizlerle paylaşabilirim
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Kafan iyi mi senin amk?bi yazı yazıosun sonra şuursuzca postlar atıosun ben bilerek yazdım abim var fln:D amk yazdığında sadece 1 film ismi ha bişey mi anlattın ben mi kaçırdım hani:) şimdi de asvunduğun postu ben atmadım diyosun,hava fln al da gel öle bi görüşelim:D sen neyi savunuyosun,ne yazdın da savunuyosun:d
----------------------------benle muhalefet olma..
o kadar tartısma (kavga) istiyorsa canın..
al eline bir taş git komsunun camını kır kendine eglence çıkar..
edit: ben alkol ve türü seyler kullanmam. sigara hariç
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
Arkadaşlar elimde iyi bir döküman war Japonya ve tarihi hakkında.Japon tarihi hakkında birkaç araştırmam olmuştu oradan arşiv yaptım kendime isterseniz sizlerle paylaşabilirim
Çift kılıç kullanımı doğayeni üstadımız Musashi'nin ünlü sözünü imzan yapmışsın kardeşim seni tebrik ederim...Araştırmanlarını da görmek isterim katkılarım olur benim shogun dönemi üzerine hazırladığım bişeyler var onları da yakın zamanda bitircem umarım... -
bafrali55 bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Kafan iyi mi senin amk?bi yazı yazıosun sonra şuursuzca postlar atıosun ben bilerek yazdım abim var fln:D amk yazdığında sadece 1 film ismi ha bişey mi anlattın ben mi kaçırdım hani:) şimdi de asvunduğun postu ben atmadım diyosun,hava fln al da gel öle bi görüşelim:D sen neyi savunuyosun,ne yazdın da savunuyosun:d
----------------------------benle muhalefet olma..
o kadar tartısma (kavga) istiyorsa canın..
al eline bir taş git komsunun camını kır kendine eglence çıkar..
Yazmıycam zztan biaha sana cevap:) zaten tartışmıyodum da sorguluyodum neyi sorguluyosun deyince beynini ama artık sorgulamamaya karar verdim boşuna bi çaba içindeymişim kusura bakma:) galiba sen bana dediğin şeyi yapmışsın komşunun tepkisi sana karşı değişik olmuş bunun üstüne böyle olmuşsun boşver geçer :)