folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gel De Bunlara Vatansever De, Hala Bunları Savunanlar Var

Gel De Bunlara Vatansever De, Hala Bunları Savunanlar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Artık g*t korkusundan mı yoksa kuyruk acısından mı bilemem gözünüz öyle kararmıs ki milleti vatan hainliğiyle daha yargılanıp suçlulugu kesinleşmeden yargılıyorsunuz. Vatan hainliği suçlaması sizin gibiler için önemsiz olabilir fakat herkez kaldıramaz bunu. Yarın birgün bu adamlar aklanırsa ne yaparız götümüzü diye düşünmeye baslayın bence

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Artık g*t korkusundan mı yoksa kuyruk acısından mı bilemem gözünüz öyle kararmıs ki milleti vatan hainliğiyle daha yargılanıp suçlulugu kesinleşmeden yargılıyorsunuz. Vatan hainliği suçlaması sizin gibiler için önemsiz olabilir fakat herkez kaldıramaz bunu. Yarın birgün bu adamlar aklanırsa ne yaparız götümüzü diye düşünmeye baslayın bence

hacı bi konudaki mesajları oku ondan sonra yaz, aslında hepimiz ortak fikri paylaşıyoruz,

"Suçu ispatlanıncaya kadar herkes masumdur"

bi mesajları oku ondan sonra gel yaz,

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

masallah yaziya bakinca direk suclamiyorum henuz kesinlesmedigi icin sozu bayaa bayaa bi kucucuk kaliyor.

huseyin Duzmez olayinda adli tip "kizin psikolojisi bozulmamistir" diye rapor verince serbest birakildi, vakIT ve millet yazdi bakin sucsuz diye,

sonra tekrar tutuklandi, tutuklaninca herkes sus pus oldu. ben bu taciz olayini cok gormuyorum ki

arabistan muftusu "9 yasinda kiz cocugu evlenebilir" diye fetva verirse olacagi bu iste

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

masallah yaziya bakinca direk suclamiyorum henuz kesinlesmedigi icin sozu bayaa bayaa bi kucucuk kaliyor.

önceden bu platformda da bazı dinci kesimler hakkında henüz iddaa olan suçlamalar için çoğu kimse; sapık, vatan haini gibi laflar söylüyordu, o yüzden ben de onlara karşı empati oluşturmak için konunun ilk mesajında bu şekilde suçlayarak konuştum. yoksa ben de bu görüşü hala savunuyorum.

"Suçu kesin olarak ispatlanıncaya kadar herkes masumdur"

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

Huseyin uzmez olayında da siz bunu yaptınız, kısas çekiyorum dediğin noktaya akdar okumustum. Ordan şartel attı

Tekrarlıyorum sucu sabit bi adamla, bi iddaayı kıyaslamayın 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    stillalive bunu yazdı:

Huseyin uzmez olayında da siz bunu yaptınız, kısas çekiyorum dediğin noktaya akdar okumustum. Ordan şartel attı

suçu sabitlenmeden öncesinden bahsediyoduk zaten yani iddaa halindeyken ki durumunu kıyaslıyorduk, suçu sabitlendikten sonra zaten kimse itiraz etmedi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:
    stillalive bunu yazdı:

suçu sabitlenmeden öncesinden bahsediyoduk zaten yani iddaa halindeyken ki durumunu kıyaslıyorduk, suçu sabitlendikten sonra zaten kimse itiraz etmedi.

yok aq, suçu sabitlendikten sonra da savunsaydınız kudurmuş peze*engi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

@stillalive

eminim bu topic i hüseyin üzmez e veya bir başka x insanına direk suclama yapanlar için ayna tutulsun diye açmışsındır...Yoksa ergenekoncu oldugu iddia edilen bi cumhuriyet yazarının haberini görüpte, agzın sulandıgı için degil...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

@stillalive

eminim bu topic i hüseyin üzmez e veya bir başka x insanına direk suclama yapanlar için ayna tutulsun diye açmışsındır...Yoksa ergenekoncu oldugu iddia edilen bi cumhuriyet yazarının haberini görüpte, agzın sulandıgı için degil...

ağzım sulanmadı da değil hani :) şaka bi yana tabiki hocam aynen belirttiğin gibi, düşmanım da olsa suçu kesinleşmemişse onu suçlayamam. herkeste de bu duyarlılığı beklerim, yarın öbürgün aynı şey bizim de başımıza da gelebilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Mustafa Balbayın 1 cümlesini bile dinlemeden (Onların yalancı basını var diyenlerin basınlarından aldıklarınla), yargısız infaz yapmak ve bunlar iddia halindeyken ne kadar doğru? Bu kadar gizli bir davada daha savcı karar vermeden 2 saat önce yandaş televizyonlarda ne yapılacağı önceden söylenirken nasıl olurda bu kadar kolay inanabiliyorsunuz? Mustafa Balbay ' ın bir adet köşe yazısını okudun mu? O adam imf, abd götünü yalayalımdır, israil in kucağına oturalım diyen biri değil . Bazı yandaşlar israile gizli gizli askeri bilgileri sızdırırken hergün köşe yazılarıyla manşetleriyle askerimizi kötülerken bu ada her zaman laikliğin cumhuriyetin Atatürk'ün ve askerin savunucusu olmuştur. Bu hiddet bu celal niye. Ülkemiz maalesef nato=ABD nin her dediğini yaparken sesin çıkmıyorda daha hiçbirşeyin ispatlanmadığı bir olayda yargılanan bir kişinin sevenlerine ne hakla laf edebiliyorsun?

Hazır uydurma ve süslü haberleri uzun uzun kopyalayıp buraya yapıştırmakla bişeyden çakmadığın belli.

Benim hukuka saygım var ve eminim bu hukuk sorununu gene devletimizin mahkemeleri çözecektir.

Selametle.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 26