folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gel De Bunlara Vatansever De, Hala Bunları Savunanlar Var



Gel De Bunlara Vatansever De, Hala Bunları Savunanlar Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
      adı ergenekon olan ama olmaması gerken birileri tarafından nerden bulunduysa bu isim bir türk düşmanı olduğu kesin. ayrıca , bu gizli terör örgütü aslında çatı olarak tahminimce mason örgütlerine dayanıyor. t.c. bunlardan temizlenmesi ve arınması lazım. işin diğer düşündürücü boyutu ise bir derin devlet ortadan kaldırıldı. yerine mutlaka bu boşluk doldurulacaktır.asıl endişe ettiğim nokta da budur. ve doldurulduğuda yapılan icraatlardan görülmektedir.seçim arefesi  kesilen astronomik vergi cezaları bürokratların iktidar gücünden korkup resmen partizanlık yapmaları ise ayrı bir olaydır. bürokratlardaki bu korku zamanla yağcılığa dönüşecek ve dönüştü aşa yukarı zamanlada yeni derin devletin hatta çok güçlü derin devletin sözünden çıkamayacaklar.

    Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hazır uydurma ve süslü haberleri uzun uzun kopyalayıp buraya yapıştırmakla bişeyden çakmadığın belli.

     

    Benim hukuka saygım var ve eminim bu hukuk sorununu gene devletimizin mahkemeleri çözecektir.

     

    Selametle.


    -----------------------------

    of offfff bi tane daha, hocam konudaki mesajları bi oku ondan sonra gel.


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    şu olayla yawşak üzmez olayını aynı kefeye koymanız başta ağlanası bi durum neyse mustafa balbay alnının akıyla çıkacak böle saçma sapan iddialarıda sahiplerine .......... (noktalı yerleri siz doldurun ) anlayan anladı mustafa balbayı tanıyan tanıo zaten iddiadır nokta bitti :)

    Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek
    evet geldim ve bu insanlara vatansever diyorumm

    Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Evet hala savunuyorum ve hala vatansever olduklarini iddaa ediyorum.

    Uzmez olayina gelince , kucucuk kizla iliskiye girmenin akla mantiga sigar bir yanimi var hoca.Kizin gonlu razi olsun olmasin.Kaldi ki kizin rizasi olmadigida ortadayken...Kor cehalatten kurtulmak gerek.


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3064 Toplam Mesaj: 26