Gel De Bunlara Vatansever De, Hala Bunları Savunanlar Var
-
adı ergenekon olan ama olmaması gerken birileri tarafından nerden bulunduysa bu isim bir türk düşmanı olduğu kesin. ayrıca , bu gizli terör örgütü aslında çatı olarak tahminimce mason örgütlerine dayanıyor. t.c. bunlardan temizlenmesi ve arınması lazım. işin diğer düşündürücü boyutu ise bir derin devlet ortadan kaldırıldı. yerine mutlaka bu boşluk doldurulacaktır.asıl endişe ettiğim nokta da budur. ve doldurulduğuda yapılan icraatlardan görülmektedir.seçim arefesi kesilen astronomik vergi cezaları bürokratların iktidar gücünden korkup resmen partizanlık yapmaları ise ayrı bir olaydır. bürokratlardaki bu korku zamanla yağcılığa dönüşecek ve dönüştü aşa yukarı zamanlada yeni derin devletin hatta çok güçlü derin devletin sözünden çıkamayacaklar.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Hazır uydurma ve süslü haberleri uzun uzun kopyalayıp buraya yapıştırmakla bişeyden çakmadığın belli.
Benim hukuka saygım var ve eminim bu hukuk sorununu gene devletimizin mahkemeleri çözecektir.
Selametle.
-----------------------------of offfff bi tane daha, hocam konudaki mesajları bi oku ondan sonra gel.
-
şu olayla yawşak üzmez olayını aynı kefeye koymanız başta ağlanası bi durum neyse mustafa balbay alnının akıyla çıkacak böle saçma sapan iddialarıda sahiplerine .......... (noktalı yerleri siz doldurun ) anlayan anladı mustafa balbayı tanıyan tanıo zaten iddiadır nokta bitti :)
-
evet geldim ve bu insanlara vatansever diyorumm
-
Evet hala savunuyorum ve hala vatansever olduklarini iddaa ediyorum.
Uzmez olayina gelince , kucucuk kizla iliskiye girmenin akla mantiga sigar bir yanimi var hoca.Kizin gonlu razi olsun olmasin.Kaldi ki kizin rizasi olmadigida ortadayken...Kor cehalatten kurtulmak gerek.
Toplam Hit: 3064 Toplam Mesaj: 26