Geleceğin Meslekleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

inşaat mühendisliği ve maden mühendisliğinin yeni bi dalı war dinamit mühendisliğiydi galiba binalara doğru şekilde dinamit yerleştiriyosun patlatıyosun günümüzdeki yapıların ömrü bitmek üzere ve bu tekrar edecek büyük şehirlerde özellikle yurt dışında kalabalık şehirlerde binalar içiçe olduğundan diğerine zarar vermeden mecburi yıkmak lazım

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Pezemenklik :| İyi para var girerim diyen girmeli.

edit: Bana göre geleceğim mesleği kendini kendi alanında en iyi geliştirdiğin meslektir. İyi ayakkabıcıysan geleceğin ayakkabıcısı olabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

günümüzün ve geleceğim mesleği kimyadır.herşeyin yapıtaşı carbon olduğu için daha çözülemeyen birçok sır var.iş yok derler.başkasının emrinde iş yoktur doğrudur.kendini;bir kız tavlamak için paraya ihtiyacın olduğuna inandırmaktan vazgeçersen vaziyetin farkına varırsın.işte o zman senden kralı yoktur.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı:
    -----------------------------

günümüzün ve geleceğim mesleği kimyadır.herşeyin yapıtaşı carbon olduğu için daha çözülemeyen birçok sır var.iş yok derler.başkasının emrinde iş yoktur doğrudur.kendini;bir kız tavlamak için paraya ihtiyacın olduğuna inandırmaktan vazgeçersen vaziyetin farkına varırsın.işte o zman senden kralı yoktur.

"günümüzün ve geleceğim mesleği kimyadır.herşeyin yapıtaşı carbon olduğu için daha çözülemeyen birçok sır var"
    bahsettiğin fizik olmasın hacı kimya atomların ve moleküllerin birbiri ile ilişkisini inceler(sosyoloji) fizik atomların ve moleküllerin nelerden nasıl oluştuğunu inceler(tıp)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    obie bunu yazdı:

"günümüzün ve geleceğim mesleği kimyadır.herşeyin yapıtaşı carbon olduğu için daha çözülemeyen birçok sır var"
    bahsettiğin fizik olmasın hacı kimya atomların ve moleküllerin birbiri ile ilişkisini inceler(sosyoloji) fizik atomların ve moleküllerin nelerden nasıl oluştuğunu inceler(tıp)

bir yönden haklısın.şöyle örnek vereyim.kimya lsd i keşfeder.başka bir bilim dalı ( tıp,psikoloji vb ) bunun ne işe yaradığını çözümler.fiziğin dalı olan kuantum fiziğini analiz etmede de kimyaya ihtiyaç duyulur bir noktada.teori üretip bunu pratiğe dökmek için tabiiki de kimya,fizik ve matematiğin ilişkisi göz ardı edilemez.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geleceğin mesleklerini o kadar araştırmana gerek yok.Ne yapacaksın ? o mesleklere mi yöneleceksin ? benim daha iyi bir fikrim var..

Zaten dünyada halihazırda bulunan yüzlerce sektör var.Bu sektörlerden herhangi birinden hoşuna giden bir bölüm seç.

Ve o bölümde yapılabilecek, sınırları zorlayan, yenilikçi değişimler ve çalışma biçimi geliştir.

Sonuçta aynı sektörde farklı bir konsept ile çok farklı bir iş biçimi ve doğal olarak başarı sağlarsın.Ayrıca unutma ne kadar başarı o kadar para =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

3 Arkadaş benim Mühendisliği söylemiş nanoteknolojiyide sayarsak  4 5 olur.Evet Cevher Mühendisliği Malzeme Mühendisliği Malzeme Bilimi bunların hepsi artık şu oldu: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği çok memnunum.Özellikle hocalarımız ilerisi için ışığı görme olayında epey göz açtılar bize Tavsiye ederim:) Bol ışık var:)

Top Secret
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek
    Hocam ülkemizin liberal ekonomiye hızlı bir dönüş yaptığı şu sıralar halkla ilişkiler mesleği önem kazanacaktır.İnternetin yaygınlaşması ise bilişim sektörünü harekete geçirecektir.Halkla ilişkiler ve bilişimle alakalı meslekler diyorum. Ayrıca fırıncılık,berberlik,pezevenklik gibi meslek dalları insanların ihtiyaçları bitmeyeceğinden sürekliliğini koruyacaktır. Ayrıca gelecekte beden işçisi kalmayacak bence.Örneğin sokakta çöpleri robotlar toplayacak,mazut 1 tl olacak vs vs.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Reklamcılık

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

siyaset....

her zaman en tepedesin :D ve sonsuza kadar devam edecek :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
Toplam Hit: 9027 Toplam Mesaj: 65