folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelen Var Mı? Tinercileri Kaldırıyoruz.

Gelen Var Mı? Tinercileri Kaldırıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:
    -----------------------------

Swool şaka mısın sen?  Sürekli felsefe yapmaya çalışmak, karşındakini anla cart curt. Burdan bik bik ötmesi kolay o çocuğun yakınlarını düşün. Yarın öbürgün bu adamların aynısını sana ailene veya sevgiline yapacaklar mı yapmayacaklar mı?
    Kafiyeli konuşmayı bırak inan söylediklerin saçma. Göğüs uçlarını  kestikleri öğretmeni  hatırlıyorsun değil mi?Hatırlıyorsan güzel. Öldürdükleri tecavüz ettikleri öğrencileri?Bırak burda ezileni savunuyorum triplerini, bunlar masum evsizler değiller.  Sizin bu yumuşak tutumunuz yüzünden bunlara yüz verildi ve her cinayetlerine yenisini ekledi bu hayvan sıfatına bile sahip olamayacak pislikler. Sivil bir hareket olmasa bile devletin bunların kafalarını koparması lazım. Bunlar iflah olmayacak haşeratlardır.
    Ezileni savunurum diyorsanız öldürülen masumları da düşünün!'

ha ayrıca bu haşeratlar babasını bile tanımaz. Yıllar önce bunlara yardım eden zengin bir kadın vardı, sonunda kadını tehdit etmeye başladılar. Böyle pislikler bunlar.

Herşeyden önce ithamlarına dikkat et.

''Naziler Caz Sevmez''

Sizin tek sorununuz insanları genele tabii tutmanız, ben hep ezilenden yana oldum, bundan da gurur duyuyorum. Sizin gibi duygu mağduru insanlarla aynı havayı tenefüs ettiğim içinde kendimden utanıyorum. Yazdıklarımı az da olsa anlayabilseniz, olayları farklı yönlere çekmek, ya da kendi seviyenizi uygun kelimelerle cümle dağarcıkları oluşturmak yerine beyin fırtınası yapmayı tercih edersiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Gençler hep destek tam destek.Yanınızdayım.Karsı çıkanlara aldırmayın onlar bir sabah kalktıklarından herkesin laylay lom kırlarda bahcelerde şarkılar söyleyip çiçek toplıyacagına inanıyor.Her degişim her hareket kanlıdır.Bugün 17 yasında kızın bogazını kesip parasını çalan,hamile kadınlara tecavüz eden.Artık hiç bir geri dönüşü olmayan fizyolojik nedenle deforme olmus insların rehabilitasyon ile topluma kazandırılımıyacak insanlardan tek kurutulus yolu şiddettir.Çünkü bunlar bu ceserati birazda bu hayalciler sayesinde alıyor karıslarnda şiddet göstren bir gurup yok.

Dedigim gibi her polyana tecavüze ugramalı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

O'nlar gibi davranıp hitleri örnek alan faşist duygularınızla kendinizi tatmin etmek istiyorsunuz.

O'nlar bu eylemi gerçekleştirirken bilinçli değillerdi, siz bilinçli olduğunuz halde o'nlardan farklı düşünemiyorsunuz.

Swool hocam, Mevlana'nın güzel bir sözü var burada.

Keskin dişli kaplana acımak, zavallı koyunlara haksızlıktır. MEVLANA

Önce bunları ortadan kaldıralım, bunları bu duruma düşürenleri de kaldırırız. Ayrıca hitlerin çingenelere yaptığını doğru bulmuyorum sadece 1 gecede yaptığını bunlara yapalım dedim ayrıca tinerciler olayı çok farklı bunların bazıları gerçekten hakediyor, dikkat edersen şerefsiz olanlarını kaldıralım dedim.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

insanlara zarar verenler ezilenler onların yanındasın demek ? 

icmesin,koklamasın noluyor biz bilmiyor muyuz onları yapmayı .. insanlar onlar yuzunden sokakta rahat gezemiyo elimde olsa alayının kökünü kuruturum.. 

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:

Swool şaka mısın sen?  Sürekli felsefe yapmaya çalışmak, karşındakini anla cart curt. Burdan bik bik ötmesi kolay o çocuğun yakınlarını düşün. Yarın öbürgün bu adamların aynısını sana ailene veya sevgiline yapacaklar mı yapmayacaklar mı?
    Kafiyeli konuşmayı bırak inan söylediklerin saçma. Göğüs uçlarını  kestikleri öğretmeni  hatırlıyorsun değil mi?Hatırlıyorsan güzel. Öldürdükleri tecavüz ettikleri öğrencileri?Bırak burda ezileni savunuyorum triplerini, bunlar masum evsizler değiller.  Sizin bu yumuşak tutumunuz yüzünden bunlara yüz verildi ve her cinayetlerine yenisini ekledi bu hayvan sıfatına bile sahip olamayacak pislikler. Sivil bir hareket olmasa bile devletin bunların kafalarını koparması lazım. Bunlar iflah olmayacak haşeratlardır.
    Ezileni savunurum diyorsanız öldürülen masumları da düşünün!'

ha ayrıca bu haşeratlar babasını bile tanımaz. Yıllar önce bunlara yardım eden zengin bir kadın vardı, sonunda kadını tehdit etmeye başladılar. Böyle pislikler bunlar.

Herşeyden önce ithamlarına dikkat et. Madem senin seviyende bir dil kullanmamı istiyorsun.

Eğer götünüz yiyorsa toplanın yüz kişi gelin beni kaldırın. Klavyenin tuşları hafif gelir insanlara.

Hitleri örnek alan kişi ve kişiciklerin duygularını s*kiyim.''Naziler caz Sevmez''

Sizin tek sorununuz insanları genele tabii tutmanız, ben hep ezilenden yana oldum, bundan da gurur duyuyorum. Sizin gibi duygu mağduru insanlarla aynı havayı tenefüs ettiğim içinde kendimden utanıyorum. Yazdıklarımı az da olsa anlayabilseniz, olayları farklı yönlere çekmek, ya da kendi seviyenizi uygun kelimelerle cümle dağarcıkları oluşturmak yerine beyin fırtınası yapmayı tercih edersiniz.

Sana yüzümüz degil 1 miz de yeter.Ama "Ateş Düştüğü Yeri Yakar" diye bir söz var işte.Bir gün başına gelirse o zaman anlarsın kimin ezilip kimin büzüldüğünü .Kardak kayalıklarına ilk adım atan komandolardan biri olan yüzbaşımızı bu şerefsizlere kurban verdik.Sebebi de gasp etmeye calışması hatta ekşi sözlükte biri anlattı kadın bunlara yemek vermiş cocuklarda yolda giderken aralarında "1 lokma ekmek vermek neymiş görsün o " diyip evini soyma planları yapmış falan daha böyle çok olaylar var başımıza gelen madem çok seviyorsun tinercileri al bitanesinide besle büyüt evine sok yemek yedir öyle kuru kuru laf yapma

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    yanlış anlaşılma olmus hallettik :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Eğer yazılanları götünüzle değil beyninizle algılayabilseniz sorun kalmayacak. Ezilenden kastım tinerciler değil.

Tinercileri seviyorum şeklinde bir atıfdada bulunmadım, tinercileri bir dağın başına götürüp dövdüğünüzde bütün meseleler biter mi sanıyorsunuz ? Daha da azacaklar ve sizin gibi bilinçsiz hareket eden insanlar yüzünden masum insanlara zarar verecekler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Landet bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

Hitleri örnek alan kişi ve kişiciklerin duygularını s*kiyim.

bu provokasyon değilmi şimdı ?

banlanmıyacaqımı bılsem ufkunu acacak bı kac kufurde ben sallardımda neyse artık

agzımı bozmıyım

SpY-EaFw 'de aynen katılıyorum

''Naziler Caz Sevmez'' Duygusuz insanlardan bahsediyorum. Herkesin fikirlerine saygım var, yanlış anlaşılmış olabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

O'nlar gibi davranıp hitleri örnek alan faşist duygularınızla kendinizi tatmin etmek istiyorsunuz.

O'nlar bu eylemi gerçekleştirirken bilinçli değillerdi, siz bilinçli olduğunuz halde o'nlardan farklı düşünemiyorsunuz.

Swool hocam, Mevlana'nın güzel bir sözü var burada.

Keskin dişli kaplana acımak, zavallı koyunlara haksızlıktır. MEVLANA

Önce bunları ortadan kaldıralım, bunları bu duruma düşürenleri de kaldırırız. Ayrıca hitlerin çingenelere yaptığını doğru bulmuyorum sadece 1 gecede yaptığını bunlara yapalım dedim ayrıca tinerciler olayı çok farklı bunların bazıları gerçekten hakediyor, dikkat edersen şerefsiz olanlarını kaldıralım dedim.

Söz konusu insanları kaldırmakla meseleler halledilecekse, ben de varım. Fakat anlatmaya çalıştığım durum ve olgular farklı. Kaldırdığınız insanlar kendi çöplüğüne döndüklerinde içlerinde besledikleri kini masum insanlarda arayacaklar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

biraz büyüyün, veya büyümek demeyelim de olgunlaşın sonra tekrar gelin beraber çözümler düşünelim =)...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 5487 Toplam Mesaj: 38