Geleneksel Çinli Ayakları
-
Çinlilerin geleneksel Ayakları;
çok ilginç, çinli kızlar böyle yaparak erkeklerin kendilerini daha çekici bulduklarını düşünüyolarmış, ya çinli erkeklerin hepsi ayak fetişi, yada çinli kızların hepsi salak, işkenceden farksız aq, dönüşüde yok, foto biraz az ama idare edin elimdeki dier linkler göçmüş(39 dene foto)
http://www.speedyshare.com/225979431.html
Bi denede video, yürüyüşlerini gösteriyo
-
yok arkadaş bunlarda sike sürcek akıl yok
-
abi yamulmuş bunlar ya
-
Dokunmayin Sakın :)
-
çin malı ayaklar.çinden ka*ı marı almayın böyle elinizde kalır amık.
-
yıllar önce bir belgeselde izlemiştim tekrar hatırlattığın için saoalsın çok eski bir gelenek olduğunu hatırlıyorum bunun , ne olursa olsun rezillik.. 10 numara ayaklı kız seksi mi gelecek ? Bizim Afrodit Banu Alkan 'ın ayaklarına gurban ossunlar.
-
abicim bune ya :S ben dedim herhalde ayak parmaklarını bağlıyorlardı ya onlar japonlardaymış dimekki o ama dğeil abi ıy.Çinlileri hiç sevmiyorum.Zaten dünyadada biliyorlar pisler flaan.
Ama capon hatunları :D:D gözlerim aprlar çok tatlı oluyorlar (filmlerdeki son samurayda şurda burdaki)
-
Bu ne lan ? ayakmı malafat mı belli değil aq. benim sünnet olduktan sonra yürüdüğüm gibi yürüyolar
-
daha önceden duymuştum bunu.
abe bunlar böle yaparak kutunun fazla büyümemesini sağlıyorlarmış.ne alakaysa.
ayakları büyümeyince kutuda daracık:) oluyomuş herifler bölelerini çekici buluyomuş.makinaları ırsi olarak küçük olduğundan bölelerini çekici buluyolarmış diye duymuştum.
bi yerde de karılar boyunlarına halka takıp itaatkarlıklarını ifade ediyorlarmış. ihanet eden bi karının boynundaki halkayı çıkartıyorlarmış.halka yüzünden iyi gelişmeyen boyun kasları nedeniyle boyun başın ağırlığını çekemeyip kırılıyormuş ve karı ölüyormuş.böyle cezalandırıyorlarmış.
-
o yaşlı kadına noluyo :D
-
Bunun belgeseli vardi izlemistim,migde bulandirici birsey,boyle karim olsun yataga almam ben amk :D