folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geleneksel Çinli Ayakları

Geleneksel Çinli Ayakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi nasıl yürüyor ya onlar.Ayrıca şimdikiler öyle değil yanlız söyliyim eski bir gelenek.Kutu istediği kadar dar olsun zenciyle evlenirse geriye birşey kalmaz.Ee boşandığında ne olcak yada naısl olacak ayaklar boşuna mı gitti.

Saçmalık diyicmem fakat bizim Türk adetleride var saygı duymak lazım demekte istemiyorum.Ne biliyim iğrenç diyeyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Ayakmı lan onlar :S

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    bir tür japon geleneği. eski bir gelenek. medeniyet farklılığı. nasıl ki bir zaman yunan medeniyetinde yakışıklı erkekler ile gezmek, yani bildiğin ibne olmak bir elitlik veya popülerlik derecesi ise, japonlarda da bu gelenek vardı. hele de geişa' ların yaşam standartlarını daha serttir. afrika da hala kadınlar sünnet ediliyor mesela. afrika da 140 milyon kadının sünnet edildiği tespitleri yapıldı geçenlerde. sünnet ettikleri ise, kadının haz alma organı, yani bızırı. ama artık yasaklandı.

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    fotolar göçmüş konuyu tesadüf buldum fotolar elinde kalan varmı :D çok merak ettim :S

...said addicted.
Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 15