Gelir-Gider Tablösü (Excel)
-
joe_black bunu yazdıgeniuss bunu yazdı
dbcan.mdb eksik diyor
hacım ben win7 de kullandım hiç sorun çıkmadı. rardan çıkart, sağ tık özellikler yönetici olarak çalıştır de.
bu şekilde kullandım hiç hata vermemişti.
rar falan yok verdigin link sadece exe
-
uyumluluktan hacım bi x9 sp3ü seçip deneyebilir misin?
-
hah konusunu buldum sonunda. buyrun.
http://tahribat.com/Forum-Kucuk-Isletmeler-Icin-Kasa-Takip-Hirpalanmasi-Lazim-155427/1/kasa
-
joe_black bunu yazdı
hocam uyumluluk la alakasi yok en azindan bende progrmalamayla ugrasiyorum ve hatanin ne hatasi oldugunu biliyorum senin dediginle alakasi yok eger bi db yoksa o aradigi username ve sifreyi dogrulamasi mumkun degil hata digelim ki bu asamayi gectik diger tum giris cikislari kaydedecegi bi yeri olmuyacak programin
edit: ikinci mesajini simdi gordum, gordugun gibi o konuda ki link exe degil rar icinde baska dosylaar da var tabi bahsetigim dosyada varmis DBCAN.mdb
geniuss tarafından 09/Ara/12 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
geniuss bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
hocam uyumluluk la alakasi yok en azindan bende progrmalamayla ugrasiyorum ve hatanin ne hatasi oldugunu biliyorum senin dediginle alakasi yok eger bi db yoksa o aradigi username ve sifreyi dogrulamasi mumkun degil hata digelim ki bu asamayi gectik diger tum giris cikislari kaydedecegi bi yeri olmuyacak programin
edit: ikinci mesajini simdi gordum, gordugun gibi o konuda ki link exe degil rar icinde baska dosylaar da var tabi bahsetigim dosyada varmis DBCAN.mdb
sorunu buldum ben en son kullanırken tüm kullanıcıları silmiştim. kullanıcıları silince veriyomuş o hatayı. ben progamlamacı değilim bu kadar bilgi verebildim kusura bakma