folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gençliğimiz Nereye Gidiyor? (Lise Tuvaleti)



Gençliğimiz Nereye Gidiyor? (Lise Tuvaleti)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    ertan hocam ben tasdik etmiyorum.tasdik ettiğimi nerden gördün ben durum tespiti yaptım yan erkeklerde yapıyor demek istedim tekrar söylüyorum ben bu olanlaru tasdik etmedim ki sadece bizim yasadıklarımızı söledim.yapılmaması gerek ama yapılıyor dedim.ilerdede gençlik bunu yapması muhtemeldir dedim.BENİM KİSİNE İLERİYE DÖNÜK KESTİRİM DİYORLAR.yani ileriyi görme tahmin etme tabiki çirkin bişiy v uona katılıyorum.desteklemyorum böle yapılıor dedim o kadar kimse yanlış anlamasın.ahmak lafını eleştiri olaraka alıyorum ama ben desteklemediğimi söledim hocam saygılar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    hehe güzel kızlar. zik görseler kaçarlar ama gelecek vadediyorlar :D

    6 sayfa yazı yazdırmış size :D ertan sende iş var lan kapmak lazım seni nerden buluyon bunları ellerine sağlık :D

    zumsuk ağlatacaktın lan beni ne biçim yazmışsın öyle :D

    ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    aslinda bu basliga verilecek en guzel cevap :

    gencligimiz b*k yolunda ilerliyor gidecegi yerde b*kun tam ortasi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Benim anlamadığım bu AB deki gençleremi özeniyorlar böle hipop tarzı filan giyiniyorlar a.k anlam veremiyorum suratına demir takıyorlar..Ulan bizim gençliğimizde bunlar yoktu..Aslan gibiydik..Şimdiki nesil bira,bali,tiner,eroin,kokain,meskalin, v.s v.s ellerinde kollarında gidiyor..Şimdi Soruyorum Sizlere..Hayal Edin..Bir çanak Kale savası Daha çıksa Siz önden giderken Arkanızı O elinde bali,eroin tiner olan ve Hippi takımı olan giyimi kusamı değişmiş gençlermi koruyacak..ALLAH YOLDAN ÇIKANLARA AKIL VERSİN..

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Beyler ve bayanlar öncelikle bu görütüleri izledikten sonra hakkaten midem bulandı hepsi birbirinden çirkin olan kızların orasını burasını açtığı görüntüler göz zevkimi bozuyor. yalnız dikkatimi çeken başka bi şey ise arkadaşlar kızların etekleri ayaklarına kadar uzun yani kızlar açık değiller işte olayın koptuğu yer burası yani kızlar o içlerindeki baskıyı yani eteğinin uzun olmasını bura iç çamaşırını göstererek gideriyor.
    Son olarak şunu eklemek istiyorum beyler gençlik elden gidiyor falan demişsiniz ama iyi güzelde bu neki? yani bence bu kadar abartılacak bi şey değilki bu yaa neler neler yapanlar var sınıfta sikişenden tut tuvaletlerde çocuk düşürenlr bile var o yüzden böyle görüntüler artık çok normal geliyo....!!!

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    YA BEYLER BEN SİZE ÇOK BASİT Bİ ŞEY SÖYLİYİM Mİ?

    KARDEŞİM Bİ YONJA.COM'A GİRDE ASIL ORDA GÖR GENÇLİĞİMİZİN REZİL RÜSVAN HALİNİ Bİ GİRİNDE BAKIN REZALET ÖTESİ...!!!!!!!!

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Simdı arkadas lar,olay soyle;
    Siz okula gıtmedıgınız yanı bos zamanınızın tamamını Supermagazın,vipermagazın,cokmaynakmagazın,unluler ne yapmıs bılmem kım neresını acmıs bu sununlan cıkmıs bu bunu terketmıs v.s v.s gıbı program ları seyredıp ustune de her dızıde kotu yola dusen bır karakterın bas rolu oynadıgı program lar seyredersenız aynısı sızde olursunuz bende olurum.
    Oncelıkle saglam temellere oturtulmus ahlak,egıtım ve terbıyenın cocuklara cocukluktan verılmesı onunla dıyelogun gelısmıs ve kuvvetlı olmasıdır.
    Cocukların baskı altında kalmaları onları yanlıs yola goturur.
    Dıkkat ettınız mı bılmıyorum bu video dakı kızların eteklerı hep dız altında.Yanı kızlar baskı altında.Ben mını etek gıysınler demıom ama neden mını etek gıymeyeceklerının onlara guzel bır dılle acıklan ması daha uygun olur.Sız baskı yaparak yok ılla da boyle gıyıneceksın baban ne dıyosa onu yap dersenız o cocuk sıze ısyan eder helede ergenlık cagında ıse.
    Onun ıcın ayleler cok dıkketlı dıyalog kurarak cocukları nı ıyı egıterek ve dogruyu yanlısı gostererek buyutmeye ozen gostermelıler.Yoksa boyle olaylar cok karsımıza cıkar.
    Ona nerden geldıgını ve nereye nasıl bır sekılde gıtmesını aileler gostermelıdır.
    Saygılarımla...

    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Dişi
    ben kabullenmiyorum bunu kardeşim bizde lisedeydik bizimde zamanımızda kameralı telefon vardı ama biz çıkıpta böyle şeyler yapmadık.ben hayatımda küfür bile etmedim.bütün lise arkadaşlarımla aramızda çok seviyeli dostluklar vardı.birbirimize salak dediğimizde bile gider özür dilerdik.birimizin başına kötü birşey geldimi hepberaber destek olurduk.değil uyuşturucu arkadaşlarımız arasında sigara içen sayısı bile bi elin parmaklarını geçmezdi.bu anlattıklarım çok geçmişte kalan olaylar değil daha 2 sene önce yaşanan şeyler.kimse bana yok gençler yok bastırılmış duygular demesin bu aile terbiyesi ve insanın içinde olan lanetliktir.kimse bana bunu yapan bu terbiyesiz cahil insanları savunmasın.bunlar gibiler okusa ne yazar okumasa ne yazar.lisede böylelerse eğer üniversitede ne hale gelirler siz düşünün.Allah aklı başında gençliğimizi bunlardan korusun diyorum başka bişey demiyorum.

    bu vatan bizimdir bizim kalacak!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Ben 8 sene önce liseyi bitirdim..O zaman ile bu Zaman Göz öbüne gelince..1 . si nesil git gide küçülüyor..2. si nesil bitmiş :( Ve artık Lay Lay lom Var..Magazin var,,kim nerede ne yapmıs var,,Hülya avsar daha Ön planda,,Hülya kiminle s.....,,Kayanın P,,, Doğacakmı..V.s V.s bu zihniyetle anca geriye doğru gideriz..BİR ŞEY DAHA ÖLİCEM..ERKEKLER İÇİN İSE KURTLAR VADİSİ ÖRNEK ALINMAMASI GEREKEN BİR FİLM YANLIZ BİZİM GENÇLER DÜN İSTANBULDAKİ SICACIK HAVADA A.K PALTOYLA DOLASIYORDU..BEN BÖLE İŞİ S....

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    Yorumsuz..

    ...
Toplam Hit: 25073 Toplam Mesaj: 91