Gençliğimiz Nereye Gidiyor? (Lise Tuvaleti)
-
ALELERIN BUNDA %100 SUCU VAR. ONUNE GELN COCUK YAPIP SOKAGA ATIYOR. COCUK DEDIGIN HERSEYE MEĞILLIDIR NE GORURSE ONU YAPAR. AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR. HERSEYİN BASI EGITIM VE BILINCTEN GECER. AMA KISACASI BOYLE KIZ OLMAZ OLSUN. TAM BIR REZILLIK. YAZIKLAR OLSUN.
-
ben şimdi lisedeyim. bizim eski okulda bile son yıl neer yapıyolardı kızlar. hatta erkeklerin arasında da yapıyolardı. oralarının buralarının büyüklüklerini ölçüyolar falan filan...
-
genclik yokki a.k Gençliğim Eyvah!!!
-
Bir tanesini yakalayacan a.k vura vura komalık edecen bak bakalım ne oluyor ondan sonra..O kız bir daha yaparmı ellerini ayaklarını kıracan a.k.
-
anarşi herşeye çözümdür.
millet birbirini ziksin rahatlasın bence.
ne sıkıyosunuz gençleri canııım... -
zihniyetinin taaaa a.q.
O zaman bir yakınına tecavüz edildiğinde ses çıkarmayacaksın,bu da bir anarşiye giriyor.Zaten bunu kabul edersen domuzdan farkın kalır mı? Türkiyeyi körelmiş bir zihniyete sürüklüyorlar,batıda kadınların bacaklarına bakıldığında kocaları gurur duyuyor,benim karımın bacakları güzel milleti kendine çekiyor diye,amerkikada karılarını değiştirip seks yapıyorlar,türkiyeyi bu hale mi sokmak istiyorsunuz,ne öyle herşey serbest,gençler bozuk yetişinde ileride aynı şeyin bizim başımıza gelmeyeceğini kim garanti verebilir.Bu nasıl bir zihniyet,ne kadar örümcek kafalı insanlar var yaaa. Üstadın bir sözü var, "soyunmak medeniyetse,hayvanlar bizden daha medenidir" bunu kabul eder misinizzz -
soytarılar, başka söze gerek yok.
Bunlar bu yaşta boylese ılerıkının sibel kekilleridirler bunlar -
şimdilik 3000 hit almış. lan düşünüyorum acaba eleştirmek iiçin çok mu hevesiniz var yoksa çok mu abazasınız :)
-
ulan zekan 7 yaşındaki çocuk kadar yok lan senin.
ibne ertan.
şakasına bi laf edek dedik.
herif allah bilir 2-3 saat düşünmüştür o kadar şeyi nası yazıcam diye.. -
-----------------------------------------------------------------------------
zihniyetinin taaaa a.q.
O zaman bir yakınına tecavüz edildiğinde ses çıkarmayacaksın,bu da bir anarşiye giriyor.Zaten bunu kabul edersen domuzdan farkın kalır mı? Türkiyeyi körelmiş bir zihniyete sürüklüyorlar,batıda kadınların bacaklarına bakıldığında kocaları gurur duyuyor,benim karımın bacakları güzel milleti kendine çekiyor diye,amerkikada karılarını değiştirip seks yapıyorlar,türkiyeyi bu hale mi sokmak istiyorsunuz,ne öyle herşey serbest,gençler bozuk yetişinde ileride aynı şeyin bizim başımıza gelmeyeceğini kim garanti verebilir.Bu nasıl bir zihniyet,ne kadar örümcek kafalı insanlar var yaaa. Üstadın bir sözü var, "soyunmak medeniyetse,hayvanlar bizden daha medenidir" bunu kabul eder misinizzz
----------------------------------------------------------------------------
bu kızların yaptığı ne kadar yanlış bir şeyse,bu başlığa bakan 3000 küsür kişinin yaptığı da bir o kadar yanlış..acaba bu başlığa bakan herkes sadece meraktan ya da başka sebeplerden mi girdi,yoksa başlıktaki (Lise Tuvaleti) yazısını görüp de mi girdi?..bir de olayı bu yönden ele almak lazım...ülkemizde karısına kızına açık saçık giyindi diye kızıp,başka kadınlara bakan,laf atan birçok insan var...
ben de size şu sözü hatırlatıyorum.."Ele verir talkımı,kendi yutar salkımı".....
Toplam Hit: 26284 Toplam Mesaj: 91