Gençlik Filmleri [İstek]
-
Gençlik filmleri arıyorum ama öyle ön planda cinsellik olan 31 malzemesi olsun diye çekilmiş olan filmleri değil. Mesela geçen bir film izlemiştim elemanlar üni ye giremiyordu sonra bir deli hastanesini üni şeklinde restore ediyorlardı,kendi yaptıkları üniye kayıtlarını yaptırıyorlardı, bunun gibi birşeyler işte :D Cinsellik olmayacak ön planda. Böyle bildiğiniz filmler varsa isimlerini yazarsanız çok minnettar olurum, bide HF linkleriyle verirseniz titreyebilirim.
-
Jack Ass var ama beğenir misin bilmem :)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
Jack Ass var ama beğenir misin bilmem :)
-----------------------------izledim onu hocam, beğendimde :D
-
superbad
-
kartalkethuda bunu yazdı:
superbad
-----------------------------izledim dostum sağol
-
How High (süper ot)
-
alibaba bunu yazdı:
How High (süper ot)
-----------------------------bunu izlemeyen yoktur herhalde
-
VBDream bunu yazdı:
Gençlik filmleri arıyorum ama öyle ön planda cinsellik olan 31 malzemesi olsun diye çekilmiş olan filmleri değil. Mesela geçen bir film izlemiştim elemanlar üni ye giremiyordu sonra bir deli hastanesini üni şeklinde restore ediyorlardı,kendi yaptıkları üniye kayıtlarını yaptırıyorlardı, bunun gibi birşeyler işte :D Cinsellik olmayacak ön planda. Böyle bildiğiniz filmler varsa isimlerini yazarsanız çok minnettar olurum, bide HF linkleriyle verirseniz titreyebilirim.
----------------------------hocam senin izledigin bu filmin adı ne üniversite falan
-
sex drive
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Gençlik filmleri arıyorum ama öyle ön planda cinsellik olan 31 malzemesi olsun diye çekilmiş olan filmleri değil. Mesela geçen bir film izlemiştim elemanlar üni ye giremiyordu sonra bir deli hastanesini üni şeklinde restore ediyorlardı,kendi yaptıkları üniye kayıtlarını yaptırıyorlardı, bunun gibi birşeyler işte :D Cinsellik olmayacak ön planda. Böyle bildiğiniz filmler varsa isimlerini yazarsanız çok minnettar olurum, bide HF linkleriyle verirseniz titreyebilirim.
-----------------------------Bu film süper Gerçekten.. Liseden üniyi ne hayel etmşitim bee :D hay anasını
he o filmden sonra bende denginde bi film bulamadım evet banada ilazımdı bak iyi oldu :D
edit :adıda Çılgınlar Sınıfı izlemeyen varsa izlesin :D
-
manhyak bunu yazdı:
sex drive
-----------------------------izledim dostum